Bootstrap
Česko na grilu Česko na grilu
Dárek k vestavbám 04/2024 Dárek k vestavbám 04/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Sušička ovoce ETA Vital Air II 2302 90000 černá

Kód produktu: ETA230290000
Kód produktu: ETA230290000
4.8
122 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Víceúčelová sušička potravin s technologií rovnoměrného sušení Air Flow, přednastavenými programy a 10 nerezovými síty

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 4 999 Kč

Běžná cena: 3 999 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní

Ušetříte: % =

Na splátky od:

500 Kč Spočítat splátky

Zboží v e-shopu skladem
dodání do středy 24. 4. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.8
Průměrné hodnocení produktu
(95%)
Hodnotilo 122 zákazníků
Josef
13.04.2024
100%
velice dobre
Iva
30.03.2024
100%
Veliká, uvnitř nerez, perfektní zobáček - při vylévání nekape kolem, velký ukazatel aktuální teploty, různé teploty ohřevu, bezpečnostní pojistka.
Ivana
27.01.2024
40%
Bohužel jsme dostali jen jeden rošt na bylinky a nejdou dokoupit.
Petr
20.01.2024
100%
Denisa
13.01.2024
100%
Zatím vyzkoušeno pouze ovoce-jablko, ananas, banán. Vše ok.
Jiří
23.12.2023
100%
Naprostá spokojenost teplota je po celém prostoru stejná, takže se nemusí nic prohazovat ale je možnost v klidu otevřít dvířka (za chodu) a jednotlivá plata pro jistotu zkontrolovat . Velkým bonusem této sušičky je 10 skutečně nerezových plat !!! (testováno magnetem ) , ne jako u jiných jen pochromováno a ten se odloupne a rez po čase udělá své . ETA mě opravdu překvapila provedením a kvalitou + po registraci tří letá záruka tak si asi výrobce věří . Dle mého názoru se vyplatí koupit sice dražší výrobek ale opravdu kvalitní . Můj verdikt , je to mini-profesionální sušička .
Michaela
16.12.2023
100%
František
16.12.2023
100%
Milan
16.12.2023
100%
Rád bych se podělil o zkušenosti , ale je to dárek na Vánoce , pro manželku tak později
Pavla
16.12.2023
100%
Z výrobky Eta jsem naprosto spokojená
Jarmila
16.12.2023
100%
Je to darek pod stromeček
Jana
16.12.2023
100%
Zatím jsem nevyužila.
Bohu
09.12.2023
100%
Gabriela
09.12.2023
100%
Bohumil
09.12.2023
100%
Václav
09.12.2023
100%
Výborná tichá sušička s velkým prostorem na sušení
František
02.12.2023
80%
Dostatočne veľká plocha na sušenie. Relatívne tichá. Možnosť vyrábať jogurt aj v SCD verzii. Len spotreba energie vyššia ako som očakával. Pri 40 stupňoch 24H skoro 5 kWh. Celková spokojnosť.
Petr
02.12.2023
100%
Josef
25.11.2023
100%
Je to krátká doba, ale zkusili jsme ji, funguje zatím bezvadně. Příští týden budeme sušit jablka a hrušky. Doufám, že vydrží cca 20 let jako ta předchozí od ETY.
Milan
25.11.2023
100%
Jan
25.11.2023
100%
Výrobek splnil moje očekávání. Jsem spokojený.
Zdeněk
25.11.2023
100%
Jaroslava
18.11.2023
100%
Adam
18.11.2023
100%
Velmi, zatím suším ovoce a ne pouze hubu.
Lenka
11.11.2023
100%
Josef
28.10.2023
100%
GIUSEPPE
21.10.2023
100%
Pavel
21.10.2023
100%
Spokojen. Perfektni suseni , rownomerne na vsech urovnich.
Dana
14.10.2023
100%
Sušili jsme jablka a jsme moc spokojení
Kaeřina
14.10.2023
100%
Zdeňka
14.10.2023
100%
super
Petra
14.10.2023
100%
Vlastimil
14.10.2023
100%
Je podzim, sušička běží téměř nepřetržitě. Spolehlivý a relativně tichý pomocník.
ZDEŇKA
14.10.2023
100%
Jsme velmi spokojeni sušička je úžasná.Sušila jsem maso, bylinky, houby ovoce a je to super ????.
Vlasta
14.10.2023
100%
Funguje výborně.
Jarmila
07.10.2023
100%
Lepší sušičku jsem ještě neměla.Super
Jaroslava
01.10.2022
100%
Maximální spokojenost. Nerezové mřížky nemají chybu.
Blanka
01.10.2022
100%
Jana
24.09.2022
100%
Velice. Rovnoměrné sušení po celém sítu, velká kapacita, atraktivní vzhled.
Jana
24.09.2022
100%
spokojnosť s produktom a najmä s rýchlosťou dodania
Věra
17.09.2022
100%
vše zatím OK
Rastislav
17.09.2022
100%
Je to výborná sušička s veľkou kapacitou. Suším ňou teraz slivky na 50°C alebo 55°C, funguje výborne.
Štefan
17.09.2022
100%
Pomerne tichá,odpadá nutnosť prekladať nerezové sitá počas sušenia,ako pri iných sušičkách.Pekný hranatý dizajn.
Vladimír
17.09.2022
80%
Agáta
17.09.2022
100%
Mirka
17.09.2022
100%
Richard
17.09.2022
80%
Petra
17.09.2022
100%
Jan
17.09.2022
100%
Ilona
10.09.2022
100%
Suším suším všechno jsem spokojená doporučuji
Jaroslav
10.09.2022
100%
Josef
10.09.2022
100%
Bez závad , dobře to suší , děkuji za optání
Alena
10.09.2022
100%
Alena
10.09.2022
100%
Kryitýna
10.09.2022
100%
Spokojenost
Věra
03.09.2022
100%
Velice spokojena. Suší rovnoměrně a super.
Marian
03.09.2022
80%
Eva
03.09.2022
100%
Jsem maximálně spokojená
Pavel
03.09.2022
100%
velmi spokojen
Jarmila
27.08.2022
100%
tak hezky vypadá, není hlučná, ovládání jsme hned pochopili a hlavně vešel se do ní na sušení skoro půl košíku švestek, takže spokojenost
Roman
27.08.2022
100%
Jaroslav
27.08.2022
60%
Suší výborně. Zásadním zklamáním a problémem je však nemožnost dokoupit (info z prodejny ETA) další plastové výlisky pro sušení bylinek a plato pro pyré. Jen proto dávám průměrné hodnocení.
Michaela
20.08.2022
100%
Vynikajuca susicka, je sice plastova (okrem sit), ale plast vobec nesmrdi (na rozdiel od recenzii na konkurencne produkty) a nie je az taka tazka na prenasanie. Ovladanie je jednoduche, odskusana na susenie cesnaku, cuketoveho zele, jablk a byliniek.
Marta
20.08.2022
100%
super jsem moc spokojená
Zuzana
20.08.2022
100%
Anton
20.08.2022
100%
Miroslav
20.08.2022
100%
Zdeněk
20.08.2022
100%
Suska na ovoce naprosto vyhovuje je kvalitní a nic se na plata nelepí a po ususeni jakéhokoli ovoce se bez problémů sundá. Super.
Jaroslava
13.08.2022
100%
Ivan
13.08.2022
80%
Produkt funguje perfektně. Pouze jedna drobná výhrada nepodstatná pro provoz. Černé provedení se do světlé kuchyně moc nehodí. Proč nevyrábíte bílé či nerezové provedení.
Michaela
13.08.2022
100%
Václav
06.08.2022
100%
spokojen
Stanislav
06.08.2022
80%
Roman
30.07.2022
100%
Poměr výkon - cena - design - ovládání, super.<br/>Sušení bez nutnosti prohazování sít.
Pavla
16.07.2022
100%
Lukáš
16.07.2022
80%
Martin
09.07.2022
80%
Zoltán
03.07.2022
100%
Je to velmi dobry pristroj, kazdemu doporucujem. Jenoduche nastavenie a robi co ma. Ak by sa mala najst neaka chyba za kazdu cenu bola by velkost dier v rostosh ktore by mohli by mensie a spodok susicky by mohol obsahovat vyberatelnu cast kvoli cisteniu.
Iveta
18.06.2022
100%
Karel
28.05.2022
100%
Jan
28.05.2022
100%
Alena
28.05.2022
100%
Slavomír
21.05.2022
100%
Šušička. Odpovídá své cenové relaci,jsem spokojený.
Václav
14.05.2022
100%
super
Dalibor
14.05.2022
100%
Prostorný, účinný, tichý. Ještě jsme nevyzkoušeli všechny možnosti, ale co jsme sušili, s tím spokojenost.
František
30.04.2022
20%
Sušičku jsem vyzkoušel při sušení medvědího česneku a jsem s ní nadmíru spokojen. Lepší snad ani neexistuje. <br/> S pozdravem František K.
Jan
30.04.2022
100%
Ondřej
23.04.2022
100%
Na 10 sušících sít se vejde opravdu velké množství ovoce/zeleniny,<br/>Sušení probíhá rovnoměrně a rychleji než u tradičních „stohovatelných“ sušiček.
Eva
02.04.2022
100%
Peter
26.02.2022
100%
Veľmi spokojný
Pavel
26.02.2022
100%
Jaroslava
05.02.2022
100%
Marián
05.02.2022
100%
David
05.02.2022
100%
Jiří
22.01.2022
80%
Vlastním krátce, zatím výborně funguje.
Eva
08.01.2022
100%
Jsem opravdu spokojená. Zatím jsem nezaznamenala žádné nedostatky.
Gabriela
08.01.2022
100%
Perfektni
Eva
01.01.2022
80%
Vladimír
18.12.2021
80%
plná spokojnosť , ale mínusom sú Iba 2 plastové sitká
Iveta
18.12.2021
100%
usuší se velké množství ovoce najednou
Libuše
11.12.2021
100%
suší skvěle na všech 10 platech. Zatím vyzkoušeno jen na šťavnatých jablkách a rajčatech. Jedou skvrnkou na kráse je dlouhý zvukový signál při ukončeí sušení.
Pavel
11.12.2021
80%
Spokojenost
Marie
11.12.2021
100%
Fenguje perfektne. Uz sr tesim na prvni susene maso. :-)
Jana
11.12.2021
100%
Neni hlucna a severe susi.
Jarmila
11.12.2021
80%
Suší velmi dobře
Eva
09.11.2021
100%
Šikovná sušička - použitá zatiaľ na jablka a chilli a paráda :)
Olga
23.10.2021
100%
Super
Otakar
23.10.2021
100%
Kvalitní vyrobek
Roman
16.10.2021
100%
Manželka je naprosto spokojená :-)
Jiří
16.10.2021
100%
Velká sušící plocha, jednoduchá obsluha. Celková spokojenost.
Branislav
16.10.2021
100%
dobry produkt,maximalna spokojnost
Jakub
16.10.2021
80%
Sušička je funkční, takže je vše v pořádku. Mezi předními dvířky a horní stěnou je ale znatelná škvíra (!) a vzduch tudy profukuje ven (pravděpodobně ne záměrně). Konstrukce působí nepevně, bez zavřených dvířek jsou boční stěny rozviklané - na druhou stranu je přístroj překvapivě lehký. Vše je z plastu. Nevím, zda zpracování sušičky odpovídá ceně, nemám možnost porovnat s konkurencí, ale jediný důvod, proč jsem si ji koupil u ETY je, že je vyrobená v ČR.
Ladislav
16.10.2021
100%
Je velmi praktická , má celou řadu užitných možností - prostě výborná.
Neonila
16.10.2021
100%
Veľmi praktická s veľkou sušiacou plochou. Nerezové rošty sú trvácne. Pekný dizajn.
Hana
09.10.2021
100%
Sušička je velmi dobrý produkt
Lucie
09.10.2021
100%
Krasne susi, jen mi chyby male uchyty na boku na prenaseni...
Mirka
02.10.2021
100%
super
Jana
11.09.2021
80%
Jsme velmi spokojeni
Soňa
04.09.2021
100%
Maximální spokojenost.
Lenka
14.08.2021
100%
Rychle sušení
Ondřej
14.08.2021
80%
Sušička Vital Air II funguje dobře. Avizované rovnoměrné sušení není až tak pravdivé, kdy spodní část suší lépe než část horní. Dále mi vadí malá stabilita kontrukce, kdy při otevřeních dvířkách dochází k mírnému naklonění celé sušičky. Obecně jsem ale se sušičkou spokojen, za tu cenu bych ale očekával kvalitnější konstrukci.
Andrea
11.07.2021
100%
Doporucujem, susicka je vyborna!