Bootstrap
Doprava zdarma 06/2024 Doprava zdarma 06/2024
Dárek k nákupu nad 3 999 Kč reproduktor GoGen Clubee Dárek k nákupu nad 3 999 Kč reproduktor GoGen Clubee
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý

Doprava ZDARMA
Kód produktu: ETA451790000
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
DÁREK
Nakupte nad 3 999 Kč a jako dárek získáte přenosný reproduktor GoGEN CLUBEE BS 370B v hodnotě 1 299 Kč! Více o akci zde.
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Podlahový vysavač ETA Stormy 4517 90000 černý
Doprava ZDARMA
Kód produktu: ETA451790000
4.7
123 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Bezsáčkový vysavač s úsporným ECO motorem, elektronickou regulací sacího výkonu, HEPA filtrem a bohatým příslušenstvím

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 3 999 Kč

Běžná cena: 3 199 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní

Ušetříte: % =

Na splátky od:

400 Kč Spočítat splátky

Zboží v e-shopu skladem
dodání do pátku 14. 6. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení produktu
(93%)
Hodnotilo 123 zákazníků
Michal
08.06.2024
100%
...
František
01.06.2024
80%
Zatím spokojenost- je to nové. ☺
Kateřina
25.05.2024
100%
Pavel
18.05.2024
100%
Příjemný pomocník
Tomáš
11.05.2024
100%
Tomáš
11.05.2024
100%
Miroslava
11.05.2024
100%
Jan
04.05.2024
80%
Lenka
04.05.2024
100%
Zatím vysává jak má :-)
Miroslav
20.04.2024
100%
Sergei
13.04.2024
100%
Luboš
13.04.2024
80%
Petra
06.04.2024
100%
Andrea
06.04.2024
100%
Super malý pomocník
Luboš
16.03.2024
100%
Hana
16.03.2024
80%
Milada
09.03.2024
100%
Jsme spokojeni,výborný sací výkon,překvapily i nové doplňkové kartáče.
Hana
24.02.2024
100%
S vysavačem jsem nadmíru spokojená dobře saje i manipulace s ním je v pohodě Mohu vřele doporučit.
Marie
24.02.2024
100%
Martina
24.02.2024
100%
spokojenost
Jarmila
24.02.2024
100%
Produkt je klasická ETA, jsem maximálně spokojena.
Monika
17.02.2024
80%
Za malo penez hodne muziky to presne sedi. Velky tah sani, velke mnozstvi nastavcu, jedine co bych vytkla je provedeni plastovych nastavcu to je takove ,,humpolacke,, ale zase co by clovek chtel za ty penize.
Ján
10.02.2024
100%
Úplná spokojnosť
Jana
10.02.2024
100%
S vysávačom som spokojná. Je ľahký, tichý, s rôznymi nástavcami.
Blanka
03.02.2024
100%
Radana
03.02.2024
60%
Dorota
03.02.2024
100%
V pořádku.
Markéta
03.02.2024
100%
Oldřiška
27.01.2024
100%
Jsem moc spokojená děkuji za doporučení
Ivan
27.01.2024
100%
S vysavačem jsme nadmíru spokojeni. Balení obsahuje velké množství doplnků a nadstavců. Vysavač je lehký a dobře přenosný. Jako výhodu bych vyzdvihl ovládání na rukojeti.
Jaroslava
27.01.2024
100%
jsem spokojená, zatím nemám s vysavačem žádné problémy
Marek
20.01.2024
100%
Markéta
20.01.2024
100%
Vladimír
20.01.2024
100%
Jiří
13.01.2024
20%
Jan
06.01.2024
100%
Perfektní výkon, jednoduchá obsluha, luxusní design a bohaté příslušenství za dobrou cenu.
Peter
06.01.2024
100%
Jiří
30.12.2023
80%
Jindřiška
30.12.2023
100%
Bez problémů.
Eva
30.12.2023
100%
maximální spokojenost - tichý, lehký na přenášení a hlavně výkonný
Jana
23.12.2023
100%
Jana
23.12.2023
80%
Má skvělou savost, spousta nástavců, kladně hodnotím rukojeť, kde je el.ovladač luxu. Trochu u nádoby na odpad - bych ocenila lepší zavírání a ne, že se musí otevřít celé víko, kolečka by mohla být pogumovaná a ne plastová, aby nedělaly tolik hluk. Jinak jsem celkově spokojená.
Kateřina
16.12.2023
100%
Anton
16.12.2023
100%
Supr a také pracovník u reklamací ????
Zbyňěk
16.12.2023
100%
Václava
25.11.2023
100%
Lehký, výkonný, hodně nástavců, jednoduchá manipulace.
Iveta
18.11.2023
100%
Velice jsem spokojená, vysává úžasně.
Jan
18.11.2023
100%
Jana
18.11.2023
100%
Jindrich
18.11.2023
100%
Ludmila
18.11.2023
80%
Hana
18.11.2023
100%
Super na zvířecí chlupy.
Kateřina
11.11.2023
80%
O proti starému tichý, líbí se mi,ze ovládání je na rukojeti. Zatím spokojenost.
Luboš
11.11.2023
80%
Je lehký, dobře ovladatelný.
Lenka
11.11.2023
100%
Velmi spokojeni
Pavel
11.11.2023
100%
Maximální spokojenost
Romana
11.11.2023
100%
tichý, lehký, skvělá manipulace s nástavnými hlavicemi, snadno vyprázdnitelná nádoba na vysát prach
Miroslav
11.11.2023
100%
Super stroj :-)
Adrej
11.11.2023
100%
Skvělý , tichý , dostačující výkon .
Jaroslava
11.11.2023
100%
Jaroslav
11.11.2023
100%
Kamil
11.11.2023
100%
Karel
11.11.2023
100%
Manželka si pochvaluje.
Tereza
11.11.2023
100%
Jana
11.11.2023
20%
Super spokojena
Zuzana
11.11.2023
100%
Miloslav
11.11.2023
100%
Naprostá spokojenost
Karel
04.11.2023
100%
Oldřiška
04.11.2023
100%
Perfektní
Maria
28.10.2023
100%
Zatiaľ som spokojná.
Jana
21.10.2023
100%
Splnil očekávání. Vysává dobře. Dostatek příslušenství na různé povrchy, možnost volit intenzitu vysávání. Jen výrobce ETA by měl myslet u bezsáčkového vysavače na tvar nádoby zbytečně moc záhybů, které se obtížně čistí.
Hana
21.10.2023
100%
Jsme moc spokojeni a vysavač dělá co má
Jaroslav
21.10.2023
80%
Vysavač splnil moje očekávání, plná spokojenost!
Pavel
21.10.2023
100%
monika
21.10.2023
80%
Vysavač saje dobře, ale nástavce jsou všechny dost mohutné, pod nízké věci se nedá dostat. A nedovedu si představit čištění hepa filtru bez kompresoru.
Ladislav
21.10.2023
100%
Miroslava
21.10.2023
100%
Velká spokojenost,mohu jen doporučit.
Alena
21.10.2023
100%
Spokojena
František
14.10.2023
100%
Je lehký a dobrý sací výkon
Ludmila
14.10.2023
80%
Taťána
14.10.2023
100%
Tichý, lehký, výkonný se spoustou hubic.
Pavla
14.10.2023
80%
Zatím spokojená. Jen by mohl být delší přívodní kabel.
Zdeněk
14.10.2023
80%
Zatím dobrý, ještě plně neodzkoušen pro delší nepřítomnost.
Jana
14.10.2023
20%
Velmi špatný vysavač. Malý tah. Spousta hlavic na různé povrchy, které jsou zbytečné, protože kvůli nevýkonnosti vysavače nelze použít prakticky na nic. Velké zklamání. Rozhodně vyhozené peníze! Nedoporučuji.
Lukáš
14.10.2023
100%
Miroslava
14.10.2023
100%
Stanislav
24.09.2022
100%
Velká spokojenost
Igor
24.09.2022
100%
Helena
24.09.2022
100%
Antonin
24.09.2022
100%
Lenka
03.09.2022
100%
Zora
03.09.2022
100%
Jsme velmi spokojeni pro jeho všestranné využití a tichý chod.
Josef
03.09.2022
80%
Hana
27.08.2022
100%
Vysavač splňuje naše požadavky. Je lehký, malý, takže dobře skladný, výkonný, dobře ovladatelný, dostatečně vybavený. Jsme spokojeni.
Vladimír
13.08.2022
80%
Martin
06.08.2022
100%
Jana
06.08.2022
100%
Spokojená, je snadno ovladatelný a velice účinný.
Ivana
30.07.2022
100%
tichý, dobrý výkon, vyhovující nástavce
Jiřina
16.07.2022
100%
Vysavač je lehký, jsem spokojená.
Michaela
16.07.2022
20%
Vysavač po pár dnech ztratil výkon, jsem opravdu zklamaná.
Viera
09.07.2022
60%
Koberce sa ťažko vysávaju. Na podlahu je dobrý .
Daniela
25.06.2022
100%
Jana
25.06.2022
100%
SPOKOJENOST NEJVĚTŠÍ. MÁM DVA KOCOURY
Michal
18.06.2022
100%
Michal
18.06.2022
100%
Zatím funguje bezchybně. Sací výkon je více než dostačující, příslušenství rozmanité. Uvidíme po několika letech užívání.
Marek
11.06.2022
100%
Velice tichý a zatím výkonný vysavač. Bohaté příslišenství dokonale využito jak doma, tak i pro vysátí auta. Tenká flexi hadice dosáhne do všech zákoutí, turbo kartáč, jak velký tak malý má plnohodné využití a velice dobře funguje. <br/>Ovládání vysavače na rukojeti je velice untuitivní a s pamětí při následném použití. <br/>Hlavně vás netrápí nutnost měnit sáčky. prostě nádobu vysypete a jedete dále. <br/>Ovládání a vyjmutí nádoby je intuitivní, prakticky po jednoum zhlédnutí výrobku je vše jasné. takže zatím spokojenost. Snad jen přívodní kábel by mohl mít o metřík či dva navíc. I tak v pohodě vysajete dvě místnosti vedle sebe.
Josef
11.06.2022
100%
Michaela
11.06.2022
100%
Manželka my to neotrepala o hlavu, a povedala že vysávač je super ešte keby sám vysával.
Marek
04.06.2022
100%
Jana
04.06.2022
100%
Karel
04.06.2022
80%
Martin
28.05.2022
80%
Vše bylo v pořádku.
Josef
28.05.2022
100%
Alena
21.05.2022
100%
Velmi spokojená.
Alena
21.05.2022
100%
Je skvělý
Silvie
14.05.2022
100%
Zatím máme krátkou dobu a jsem spokojeni.
Alena
07.05.2022
80%
Dobrý den, už jsem poznala výkonnější vysavače!
Ivana
07.05.2022
100%
Jsem velice spokojená s tímto výrobkem. Dokonalý pomocník naší domácnosti.
Stanislav
07.05.2022
100%
Michaela
30.04.2022
100%
Jsem spokojená splnil přesně moje očekávání
Vlasta
16.04.2022
100%
Linda
02.04.2022
100%
Ivana
02.04.2022
100%
S vysavačem jsem velmi spokojena, je tichý, úsporný na skladování, výkonný, má bohaté příslušenství, není co vytknout, velká spokojenost