Bootstrap
1000 Kč k nákupu 1 000 Kč na další nákup
Ruleta 02/2024 Ruleta 02/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Opékač topinek ETA Storio 9166 90040 béžový

Kód produktu: ETA916690040
Kód produktu: ETA916690040
4.8
129 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Topinkovač ETA Storio vám připraví 2 topinky krásně křupavé současně. Zvolit si můžete ze 7 stupňů ohřevu, disponuje funkcí rozmrazování a tlačítkem STOP.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 1 199 Kč
Zboží v e-shopu skladem
dodání do úterý 27. 2. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.8
Průměrné hodnocení produktu
(96%)
Hodnotilo 129 zákazníků
Ľudovít
10.02.2024
100%
Splnil ocakavania
Tomáš
03.02.2024
100%
Skvělý retro design, jednoduchost ovládání a prostě skvělé topinky????????
Petra
20.01.2024
100%
Super
Václav
20.01.2024
80%
Jiří
13.01.2024
100%
Zatím perfektní. Čas ukáže
David
13.01.2024
80%
Miroslav
16.12.2023
100%
Ivana
09.12.2023
80%
Jana
25.11.2023
100%
Veliká spokojenost
Martina
18.11.2023
100%
Vítězslav
18.11.2023
100%
????????????
Marcel
11.11.2023
100%
Oldřich
11.11.2023
80%
Tomáš
11.11.2023
100%
Super
Lenka
11.11.2023
100%
Helena
11.11.2023
100%
Lenka
04.11.2023
100%
Zbyněk
28.10.2023
100%
Marie
21.10.2023
100%
Spokojenost
Hana
14.10.2023
100%
Jakub
14.10.2023
100%
Super
Miroslav
14.10.2023
100%
nemám žádný problém!
Petra
14.10.2023
100%
Markéta
01.10.2022
100%
Jana
01.10.2022
100%
Vladimír
24.09.2022
100%
Díky, jsme velmi spokojeni, Vladimír
Barbora
24.09.2022
100%
Richard
17.09.2022
100%
Pavla
17.09.2022
100%
Ivana
17.09.2022
100%
Pavel
10.09.2022
100%
Kateřina
10.09.2022
100%
Výborně funguje, nástavec umožňuje rozpékání, retro vzhled... naprostá spokojenost
Adriana
10.09.2022
100%
Jiří
03.09.2022
100%
Vladislav
27.08.2022
80%
Dana
27.08.2022
100%
Zatiaľ funguje výborne
Jiři
27.08.2022
100%
Ilja
27.08.2022
80%
Funkce dobrá, ale rychle se zahřejí jak kovové, tak kupodivu i plastové část pláště - riziko popálení. <br/>
Filip
20.08.2022
100%
Vladimír
20.08.2022
100%
Po výměně poškozeného prvního již vše v pořádku.
Roman
20.08.2022
100%
Libuše
30.07.2022
100%
Super
Anneliese
23.07.2022
100%
Jsme velmi spokojeni a denně ho využíváme
Václav
23.07.2022
100%
velmi spokojen
Zlata
09.07.2022
100%
Jiří
09.07.2022
100%
Milena
09.07.2022
100%
?????
Jozef
03.07.2022
80%
Retro dizajn veľmi pekný. Kvôli tomu som ho aj kupoval. Funkcie by mohli byť aj lepšie. Nemá funkciu vycentrovania opekaného toastu. Inak spokojnosť.
Jana
03.07.2022
100%
s nákupom som spokojná
René
25.06.2022
100%
Uzasny produkt.
Pavla
18.06.2022
100%
Vypadá velmi pěkně, opékání je ok, jsem spokojená.
Dana
18.06.2022
100%
Radovan
11.06.2022
100%
Pavel
11.06.2022
80%
V porovnání s konkurencí je tento produkt s horším dílenským zpracováním, jinak plní funkci dobře.
Petr
04.06.2022
100%
moc spokojen
Petra
04.06.2022
100%
Klara
28.05.2022
100%
Marcela
28.05.2022
100%
Petr
28.05.2022
100%
Věra
28.05.2022
100%
Romana
21.05.2022
100%
Moderní klasický a skladný
Martin
07.05.2022
100%
Jan
07.05.2022
100%
Darina
07.05.2022
100%
Daniel
16.04.2022
80%
Květoslava
16.04.2022
100%
Naprostá spokojenost.
Jana
16.04.2022
100%
Velká spokojenost, krásný design.
Adriana
16.04.2022
100%
som spokojná
Zuzana
09.04.2022
100%
Spokojená
Daniel
09.04.2022
100%
Tomáš
19.03.2022
100%
Martin
19.03.2022
100%
Zdeněk
19.03.2022
100%
Dagmar
12.03.2022
100%
Produkt používám chvilku, ale zatím je vše v pořádku.
Mariana
12.03.2022
100%
Doporučuji.
Kateřina
12.03.2022
100%
Eta je prostě 1
Petra
05.03.2022
100%
Olga
05.03.2022
100%
trochu hlubší, je třeba dávat větší krajíce, protože se to potom špatně vyndává
Vladimír
05.03.2022
100%
Plně mi vyhovuje.
Jana
05.03.2022
100%
S výrobkem jsem spokojena, splnil mé očekávání
Dana
05.03.2022
100%
Chlebíček vypečený jak má být.
Hana
05.03.2022
100%
František
26.02.2022
100%
Silvia
26.02.2022
100%
Lenka
26.02.2022
100%
Tatiana
26.02.2022
100%
Iveta
19.02.2022
80%
Byl to dárek a moc se líbil.
Andrea
19.02.2022
100%
Miroslava
19.02.2022
100%
Pavlína
12.02.2022
100%
Stejnoměrné opeceni několika varek za sebou . Ten starý už druhou varku spálil .
Tamara
12.02.2022
60%
Zita
12.02.2022
80%
Jarmila
05.02.2022
100%
krásný výrobek
Petr
05.02.2022
100%
Aleš
05.02.2022
100%
Jaroslav
05.02.2022
100%
Petra
01.01.2022
100%
Je super.
Zdenka
01.01.2022
100%
Pekny design k ostatním Eta spotřebičů, zatím spolehlivy
Lenka
18.12.2021
100%
topinkovač vypadá skvěle a také skvěle pracuje!
Linda
27.11.2021
100%
Produkt vyzerá dobre ale aj pecie rovnomerne ...
Jana
20.11.2021
100%
Toustovač je výborný, a design mi sedí do kuchyně .
Milada
20.11.2021
20%
Oceňuji vzhled ale nebyl funkčně kvalitní. Topné spirály se rozsvěcují postupně a jedna spirála se nerozsvěcuje vůbec. Reklamace mi byla zamítnuta.
Hana
13.11.2021
100%
Spokojenost.
Jana
13.11.2021
100%
Splnil očekávání.
Jiří
13.11.2021
100%
Krásný
Katarina
09.11.2021
100%
Vyborne
Kamila
23.10.2021
80%
nestejnoměrné opékání zevnitř méně, jednoduchý, lehký
Petr
09.10.2021
100%
Topinkovač plní svou funkci dokonale, díky tvarovaným držákům uvnitř opéká topinky rovnoměrně, je možno si vybrat z mnoha stupňů opečení. Funkce ohřevu již opečené topinky a STOP funkce pro případ, že jste zvolili nesprávný stupeň opékání vhodně doplňují portfolio již tak dokonalého přístroje. Velkým plusem je také jeho retro vzhled.
Lenka
04.09.2021
100%
Super!A navic krásný design
Jarmila
21.08.2021
100%
Topinkovač mi skvěle vyhovuje jak na toustový a normální chleba
Radek
31.07.2021
100%
dobrý
Ludmila
04.07.2021
100%
Postrádám horní kryt
Andrea
21.06.2021
100%
super
Jaroslav
21.06.2021
100%
Kateřina
12.06.2021
100%
Splnil očekávání
Martina
12.06.2021
100%
Jsme spokojeni.
Irena
12.06.2021
80%
Já jsem si je koupila abych doplnila sadu do barvy a téké značku. Jsem spokojená
Blanka
12.06.2021
100%
Splňuje funkci i cenu.
Miroslava
12.06.2021
100%
Už je to můj druhý. První přestal fungovat tak jsem kupovala druhý
Ladislava
05.06.2021
100%
Pavel
29.05.2021
100%
Funguje a pěkně vypadá.
Kateřina
29.05.2021
100%
Perfektní po všech stránkách.
Ivana
15.05.2021
100%
Výkonný s velmi hezkým designem. Velká spokojenost.
Radek
08.05.2021
100%
Výborný produkt
Anna
27.03.2021
80%
nevím, kupovala jsem to jako dárek
Karel
20.03.2021
100%
Monika
20.03.2021
100%
Jan
20.03.2021
100%
Dita
20.03.2021
100%