Bootstrap
Dárek Fresa ke Gratusům Dárek Fresa ke Gratusům
Letní výprodej 07-08/2024 Letní výprodej 07-08/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Kuchyňský robot ETA Gratus STORIO 0028 90063 červený + dárek

Dárek
Oceněno
Kód produktu: ETA002890063
Dárek
Oceněno
Kód produktu: ETA002890063
4.8
141 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Kuchyňský robot ETA Storio s příkonem 1200 W bude skvělým pomocníkem ve vaší retro kuchyni.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 12 999 Kč

Běžná cena: 10 392 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní

Ušetříte: % =

Na splátky od:

1 300 Kč Spočítat splátky

Zboží v e-shopu skladem
dodání do úterý 23. 7. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.8
Průměrné hodnocení produktu
(95%)
Hodnotilo 141 zákazníků
LUCIE
04.05.2024
100%
Dalibor
20.04.2024
100%
tichý a výkonný pomocník v kuchyni
Jiří
06.04.2024
80%
Petr
02.03.2024
80%
ok
Ilona
10.02.2024
100%
Ivan
03.02.2024
100%
Ladislav
20.01.2024
100%
Jan
13.01.2024
100%
Jiří
13.01.2024
100%
Výborná
Jozef
13.01.2024
100%
Marek
13.01.2024
100%
Velmi spokojeni,robot splnil očekávání!
Roman
13.01.2024
100%
Jiří
13.01.2024
80%
Zdenek
06.01.2024
100%
Marie
06.01.2024
100%
Helena
30.12.2023
100%
Hnětení těsta spokojená vánočky a knedlíky bez námahy. Krémy hezky hladké. Ostatní příslušenství jsem ještě nezkoušela.
Zuzana
16.12.2023
20%
vynikající pomocník pro domácnost. Doporučila bych všem.
Dušan
21.10.2023
100%
Ještě jsme nevyzkoušeli vše, ale zatím super.
Monika
24.09.2022
100%
Marie
24.09.2022
100%
Henrieta
10.09.2022
100%
Výborná mašinka
Petr
30.07.2022
100%
David
23.07.2022
100%
Martin
09.07.2022
100%
Plná spokojenost
Vladimíra
25.06.2022
100%
Jitka
11.06.2022
80%
Josef
04.06.2022
100%
Zatím velká spokojenost
Jan
04.06.2022
80%
spokojenost, jen se obávám životnosti některých plastových dílů
Jana
04.06.2022
100%
jsem velice spokojená, ušetří mi námahu a čas
Gabriel
04.06.2022
100%
Pavel
04.06.2022
100%
Ludmila
04.06.2022
100%
Kvalita úměrná ceně , opravdu jsem byla překvapená kvalitou provedení . Je spousty výrobků, kde už toto neplatí . Věřím , že mi bude sloužit spousty let jako předcházející Eta 022 ( 35 let) . Rozhodla jsem se podporovat zejména české výrobce i když mají někdy vysší cenu . Přeji etě ať se ji nadále daří .
Marie
04.06.2022
80%
spokojena
Jam
28.05.2022
100%
Super
Romana
28.05.2022
100%
Oldřiška
28.05.2022
100%
Na 100 procent
Jiří
28.05.2022
100%
Výrobek mám krátce, vše jsem nestačil vyzkoušet. Co jsem na něm dělal, fungovalo a ještě k tomu vypadá velice dobře.
Otilie
28.05.2022
100%
velmi spokojena
Roman
21.05.2022
100%
Daniela
21.05.2022
100%
Michal
14.05.2022
100%
Lenka
07.05.2022
100%
Všechno v pořádku super pomocník
Tomáš
07.05.2022
80%
Milan
07.05.2022
80%
Lenka
07.05.2022
100%
Mám již druhý tento robot a jsem s ním velmi zpokojená.Prodloužení bezplatně záruky 10 let na motor svědčí o kvalitě.Mohu jen doporučit.
Tereza
07.05.2022
100%
Maličký oříšek je vychytat nastavení všech metliček, ale jinak je Storio mašinka úplně nejlepší
Darina
07.05.2022
100%
velmi
Erik
07.05.2022
100%
Iva
07.05.2022
100%
Ivan
30.04.2022
100%
Super !
Jiří
30.04.2022
100%
super výrobek, veliká spokojenost
Barbora
30.04.2022
100%
Petr
30.04.2022
80%
Jen zklamaný, že nabízíte záruku 10 let a na konec je z toho pouze záruka na motor. , ale jinak ok<br/>
Martin
30.04.2022
100%
Petr
30.04.2022
100%
Spokojen
Ivana
30.04.2022
100%
Zatím maximální spokojenost
Petr
30.04.2022
100%
Stanislav
30.04.2022
100%
Za nákup jsem doma chválen.<br/>Stále probíhá testování, co vše vlastně umí.<br/>Postupně se připravuje seznam věcí, které bude třeba ještě dokoupit. Nějaká struhadla, druhou mísu atd.
Iveta
23.04.2022
80%
Pracuje skvěle. Robot mám krátkou chvíli, a proto jsem zatím nevyzkoušela všechny funkce. Jen mě nepotěšilo, že robot v klidové pozici nestojí pevně, ale trošičku se kymácí.
Barbara
23.04.2022
80%
Zdeňka
23.04.2022
100%
jsem spokojená vše funguje jak má a zkouška zmrzliny na výbornou
Vlastislav
23.04.2022
100%
Irena
23.04.2022
100%
Robotem jsem si udělala radost k odchodu do důchodu. Pracuje skvěle, jen škoda, že k němu stále nemám také objednané jemné kruhadlo. Zatím jsem všechna příslušenství nevyzkoušela, ale určitě na ně taky dojde. Splnil moje očekávání. Na kynutá těsta a krémy je perfektní.
Marian
23.04.2022
100%
Robot splňuje bezvýhradně naše očekávání, resp. očekávání mojí ženy.
Pavla
23.04.2022
100%
Robota mám měsíc a jsem a ním maximálně spokojená , dobře šlehá, hněte těsto... seká prostě super
Vaclav
23.04.2022
100%
František
16.04.2022
100%
Vynikající
Ivana
16.04.2022
100%
Taťána
16.04.2022
100%
Eva
26.03.2022
100%
velice
Miloslava
19.03.2022
100%
Robot mam kratce vyzkousela jsem vsechny funkce a jsem spokojena.
Zuzana
05.03.2022
20%
výrobek nefungoval, vrácen k reklamaci, jinak by byl moc hezký
Tomáš
05.03.2022
80%
Pavla
05.03.2022
100%
MÁM SICE NAKONEC V ČERNÉM PROVEDENÍ.<br/><br/><br/> ALE TAK VELKOU SLEVU JEN DÍKY JINÉ BARVĚ JSEM NEČEKALA. ANO JIŽ PEČU JAK O ŽIVOT.SUPER.
Hana
05.03.2022
100%
Dana
26.02.2022
100%
Zatím jsem spokojená. Uvidíme až vyzkouším všechno.
Jan
12.02.2022
80%
První kus jsem musel vrátit protože byla vadná základní řídící deska. Na druhý pokus zatím vše funguje jak má.
Andrea
12.02.2022
100%
Olga
05.02.2022
100%
Byl to můj sen a je báječný.
Oldřich
05.02.2022
100%
Dělá to co má, není hlučný.
Tomáš
05.02.2022
100%
Robot je skvělý pomocník, paráda.
Petra
05.02.2022
100%
Petr
22.01.2022
100%
Dobrý
Petr
22.01.2022
80%
Vše ok
Erika
22.01.2022
80%
Vcelku spokojenost, ale neseděl sekáček na potraviny, nešlo ho tam nasadit a museli jsme i s robotem znovu do prodejny a hledat, který sedí. Zkoušeli v prodejně další a ze čtyř zkoušených seděl pouze jeden, tudíž doporučuji vyzkoušet při nákupu. Další věcí je, že pokud dát na vymíchání kynuté těsto z 1 kg mouky, tak robot již nestačí a má s tím značné problémy. Ostatní funkce v pořádku:)
Naděžda
22.01.2022
100%
Jsem nadšená, vynikající pomocník do kuchyně. Velká spokojenost.
Veronika
15.01.2022
100%
Zatím jsem spokojená, ale ještě jsem zdaleka nestihla nevyzkouset všechny jeho funkce. Navíc mile mě překvapilo, že není až tak hlučný.
Jozef
15.01.2022
100%
spokojnost
Karel
15.01.2022
100%
vybavení a funkčnost robota předčila očekávání
Josef
15.01.2022
100%
kvalita + cena
Jaroslav
15.01.2022
100%
Velmi kvalitní výrobek.
Ivan
15.01.2022
100%
Bohaté příslušenství a možnost dokoupení dalšího vybavení
Richard
08.01.2022
100%
Dokonalý?
Vladimír
08.01.2022
100%
Produkt manželka pouze odzkoušela a funguje. Jeho výhody, univerzálnost a praktičnost oproti starému robotu a mixéru bude moci zhodnotit až vlastním provozem v praxi. Zatím převládá spokojenost.
Jindřiška
08.01.2022
100%
Je to skvělý pomocník.
Veronika
08.01.2022
100%
Úžasnej robot, barva perfektní. Dělá to co má.
Petr
08.01.2022
100%
Super
Zuzana
08.01.2022
100%
Zatiaľ neotestované všetky funkcie.. S otestovanými som spokojná. Pekný dizajn, tichý chod..
Ivana
01.01.2022
80%
Produkt je uzasny,masivny,automaticky vsetko funguje akurat ma malu chybicku a to ked vyklapam robota s pouzitim poistky tak ide velmi tazko vratit do povodnej polohy
Luboš
01.01.2022
100%
Hodně povedený vyrobek
Petra
01.01.2022
100%
Velice spokojená
Alena
01.01.2022
100%
Výborný na hněteni těsta, k přípravě moučníků, dezertů, šlehání. Jednoduchá obsluha, mnoho různých nástavců s možností dokoupení dalších. ? Velká spokojenist<br/><br/>
Pavel
01.01.2022
100%
Velmi spokojen
Pavel
01.01.2022
100%
Jsem velmi spokojen!
Andrea
25.12.2021
100%
Mám robota cca 1měsíc. Za mě jednička. Ob den v něm zadělávám kváskový chléb a teď před Vánoci jsme v něm zadělávali na všechno cukroví. Krasne mele a dětem chutná zmrzlina.
Pavel
25.12.2021
100%
Vynikající provedení, působí masivně a kvalitně. Výborně zvolená barva. Velmi bohaté příslušenství. Někdo by toho mohl využít a třeba na 3D vytisknout praktickou poličku na všechny ty drobnosti k tomu. Jakmile to není po ruce, nebudete to tolik používat ;-)
Antonín
25.12.2021
80%
Ještě jsem neobdržel menší mísu na míchání, která byla joko dárek k zakoupenému robotů. Jinak s robotem spokojenost.
Bohumila
18.12.2021
100%
Jsem spokojená
Vladimíra
18.12.2021
100%
Je to drzak a super pomocnik plny sily.
Lenka
18.12.2021
100%
Velmi spokojená
Denisa
18.12.2021
100%
Nejlepší pomocník v kuchyni.
Jíří
11.12.2021
100%
Výborný robot, vypadá velmi hezky
Jan
04.12.2021
100%
Dobrý pomocník v domácnosti,teprve získáváme zkušenosti.
Hana
04.12.2021
100%
S robotem ETA Storio jsem plně spokojená, ještě mi zbývá vyzkoušet použití mlýnku na maso, jinak splnil má očekávání, dobrý pomocník do kuchyně.
Miroslav
04.12.2021
100%
Krátká doba, zatím vše OK.
Miroslav
04.12.2021
100%
Super robot a příslušenstvím.
Jiři
04.12.2021
100%
Perfektní vánoční dárek pro moji přítelkyní
Zuzana
27.11.2021
100%
Robustní, pracuje krásně a je radost se na něj dívat, design se velmi povedl.
Lenka
27.11.2021
100%
Eva
20.11.2021
80%
Za tak krátkou dobu, kdy jsem ještě nevyužila všechny přídavné přístroje nemohu zcela ohodnotit tento přístroj. Proto mu zatím dávám 4 hvězdičky.<br/>
Jan
20.11.2021
100%
velmi dobrý přístroj
Olga
13.11.2021
80%
Prozatím jsem spokojená, slouží dobře!
Ivona
09.11.2021
100%
Naprostá spokojenost, zatím nemám, co bych vytkla.
Jan
09.11.2021
100%
V základní výbavě je velké množství příslušenství.
Josef
23.10.2021
100%
Opravdu výborný robot
Marie
16.10.2021
100%
Stabilní, dobře pracuje
Roman
18.09.2021
100%
Velká spokojenost. Funguje jak má. Ještě dokoupím pár doplňků a bude to super.<br/>Doporučuji výrobek.
Renáta
04.09.2021
100%
Tichý, spousta funkci, hlavně vše kvalitní, kovové, žádná uměla hmota.
Ladislava
04.09.2021
100%
Naprostá spokojenost. Jen místo zmrzlinovače by mohl být raději list na drobné ovoce pro přípravu marmelád. Jinak si dokupuji právě lis na drobné ovoce a strojek na těstoviny - úzké nudle.
Eva
28.08.2021
100%
super vybavení a usnadnění práce
Eva
28.08.2021
100%
Úžasný všestranný pomocník, který určitě neskončí v krabici!
Petr
24.07.2021
100%
Dárek je super. Převyšuje počáteční požadavky. Maká perfektně.
Petr
24.07.2021
100%
Masový strojek, hnětací funkce, výměna nástrojů super.
Jaroslav
11.07.2021
100%
funguje jak jsme ocekavali
Ondřej
29.05.2021
100%
Je prostě úžasný! Jen škoda, že takové stroje nedokážete vyrábět v ČR....
Martin
22.05.2021
100%
Je supeeeeer
Zita
22.05.2021
100%
Žádné
Hana
22.05.2021
80%
Ivana
01.05.2021
100%
S kuch.robotem Eta Gratus jsem moc spokojena, je krasnym doplňkem co se týká své červené barvy a předevŝím skvělým pomocníkem při přípravě vêtšiny jídel pro moji rodinu.
Vlasta
01.05.2021
80%
Jsem vcelku spokojená, jen je hlučný.
Štefánia
24.04.2021
100%
kvalitní zpracování, líbivý dizajn, spousta funkcí,