Bootstrap
Dárek Fresa ke Gratusům Dárek Fresa ke Gratusům
Letní výprodej 07-08/2024 Letní výprodej 07-08/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý

Red Line
Kód produktu: ETA062990000
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý
Red Line
Kód produktu: ETA062990000
4.3
103 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Optimální vlhkost vzduchu získáte pomocí ETA AIRCO. Nepřetržitý provoz 13 hodin, 3 úrovně nastavení regulace páry, nádobka pro aromatické a vonné oleje.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 949 Kč
Zboží v e-shopu skladem
dodání do úterý 16. 7. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.3
Průměrné hodnocení produktu
(86%)
Hodnotilo 103 zákazníků
Mohamad
01.06.2024
100%
Zvlhčovač vzduchu ETA je tichý a vykony a citite čistý zvlehčení vzduch
Luboš
06.01.2024
100%
Jiří
30.12.2023
100%
Super produkt
Kimiaa
30.12.2023
60%
I was not happy and returned it. There’s an unnecessary light that can’t be turned off, it is loud, it is hard to handle.
It does give good amount of humidity however
Vladimír
30.12.2023
80%
Produkt je tichý a skvěle funguje
Jiří
23.12.2023
80%
Plní funkci dle předpokladu.
Diana
23.12.2023
100%
Jaroslav
16.12.2023
80%
funguje dobře až na to bublaní vody ze zásobníku když jse doplňuje
Jan
09.12.2023
100%
Lucie
09.12.2023
80%
S produktem jsem spokojená.
Jiří
09.12.2023
100%
Monika
02.12.2023
100%
Veliká spokojenost
Anna
02.12.2023
100%
Miroslav
03.07.2022
80%
Zuzana
25.06.2022
100%
Ladislav
18.06.2022
100%
Ok
Viktorie
11.06.2022
100%
Aleš
04.06.2022
100%
Zatím maximální spokojenost.
Angelika
04.06.2022
20%
Vobec <br/>
Ingrid
28.05.2022
100%
Zvlhčovač funguje dle očekávání, akorát musí být na naprosto rovné ploše jinak teče. Nevydává skoro žádné zvuky, takže ideální do ložnice
Kristyna
28.05.2022
60%
Martin
21.05.2022
80%
Spokojen funguje jak má
Alena
21.05.2022
100%
Rudy
14.05.2022
100%
Spokojenost, pracuje jak ma, splnuje me pozadavky. Dekuji
Eva
14.05.2022
100%
Veronika
30.04.2022
100%
Jaroslava
30.04.2022
60%
Marian
30.04.2022
80%
Gabriela
30.04.2022
100%
Vladimíra
23.04.2022
100%
Jsem spokojena,us nemame suchy vzduch v byte,a lepe se nam spi.
Martin
23.04.2022
80%
Viem čo som si objednával a som spokojný!
Michal
09.04.2022
100%
Dělá přesně co má, jednoduchá obsluha, jenom se musí často čistit, jinak pozorovatelně klesá výkon.
Daniel
09.04.2022
100%
Jana
09.04.2022
80%
Katarína
02.04.2022
20%
Nieco sa tam zacalo ako keby rozpustat ten plast nechapem ako to je možné..a vzdy ked chcem naplnit vodou tak mi to ide ťažko otvorit a z casti sa to vyleje urcite budem reklamovat.
Pavel
19.03.2022
80%
funguje
Šárka
19.03.2022
100%
Tensi plast, vcelku spokojenost
Viktor
12.03.2022
80%
Martin
12.03.2022
80%
Vladislava
12.03.2022
100%
Marcela
12.03.2022
80%
Zvlhčuje asi dobře, ale máme všude vodu. Provoz přístroje je tichý, trochu ale šplouchá.
Pavla
05.03.2022
100%
Jiri
05.03.2022
100%
Tatana
05.03.2022
20%
Zuzana
05.03.2022
100%
Tereza
05.03.2022
80%
Jiří
05.03.2022
100%
Jaroslav
05.03.2022
80%
Martin
26.02.2022
40%
Martin
26.02.2022
60%
NO byl hned v reklamaci, tak na plný počet to není.
Ludvík
26.02.2022
100%
Jana
26.02.2022
80%
Jan
26.02.2022
60%
Zvlhčovač funguje dobře, ale jeho konstrukce je zvláštní, trochu chatrná - víko se na zvlhčovač jen položí a nijak tam nedrží, při otočení vypadne.
Petr
26.02.2022
80%
Jednoduché ovládání, snadná údržba, cena odpovídá kvalitě.
Tomáš
26.02.2022
100%
spokojný
Kateřina
19.02.2022
100%
Thong
19.02.2022
100%
Ladislav
12.02.2022
100%
Tomáš
05.02.2022
100%
Antonín
05.02.2022
100%
Splňuje všechny požadavky.
Petr
05.02.2022
60%
Tak inzenyri v ete moc nepremysleli...nalevani do zasobniku je zespoda...vzdy kdyz ho chcete doplnit...je vse mokre od zkondenzovane vody...to stejne i s jakymsi deflektorem, nahore ktery neni jijak upevneny, jen volne polozeny...a kdyz chcete doplnit vodu a neuvedomite si to, spadne a je vse mokre...modre svetlo ktere sviti pri behu je taky vynalez. Osviti cely pokoj kde napr. spi male dite. Jedine reseni zakryt to jejakym plysakem ktery je rano minimalne zavlhly. Jinak zvlhcovani musim pochvalit.
Michal
05.02.2022
60%
klady: funguje, český výrobek, není moc hlučný, obsah stačí na plný výkon celou noc, nemá display<br/>zápory: špatně vyřešená těsnost, prakticky nelze doplnit nebo jakkoliv přenést, aniž by z různých částí netekla voda, zbytečně moc svítí
Martin
05.02.2022
80%
Jsem spokojen. Nedostatek je odlévání vody do spodní části odpařovače . Jinak vše ok.
Zdeněk
05.02.2022
100%
Marta
05.02.2022
100%
Blanka
29.01.2022
80%
Odpovídá popisu
Anna
15.01.2022
100%
Vše bylo OK.
Pavel
08.01.2022
80%
Funguje spolehlivě, návod není moc výstižný. 7
Nataliya
08.01.2022
100%
odborna
Marta
01.01.2022
100%
zvlhčovač vzduchu splnil naše očekávání
Jiřina
25.12.2021
100%
fznkcni
Jaroslav
18.12.2021
80%
Zvlhčovač zvlhčuje, ale občas je pod ním mokro a někdy při přenášení z něj kape voda. (paradoxně když je zásobník na vodu skoro prázdný)
Lukáš
18.12.2021
20%
Absolutně nedoporučuji. Nemá časovač, i na nejnižší stupeň vytváří tolik mlhy, že je za chvíli vše kolem mokré. Ostře modré podsvícení kolečka ovládání je úplně blbě, když to chcete dát dětem do ložnice na noc. S tímhle modrým světlem zaručeně spát nebudou. Hloupě vymyšlené plnění nádržky ze spodu, takže ji musíte otočit a nedá se ani pořádně postavit protože je horní hrana skosená. Navíc z ní hned upadne horní barevné víčko, které je na ni jen volně položené. V spodní základně navíc po odendání nádržky stojí voda poměrně blízko okraji základny takže hrozí vylití. Mezi základnou a nádržkou není těsnění a nádržka je na základně opět pouze volně položená, takže hrozí nebezpečí, že když do toho někdo trochu klepne, tak se vyleje voda. Při přenášení je to stejné. Celé zařízení je takové rozpadací a je vidět, že to navrhovala nějaká hlavička. Za mě úplně na nic. Žena to chtěla pro děti s laryngitídou na noc. A už to leží ve skříni což svědčí o tom jaký to má užitek.
Květoslav
18.12.2021
100%
Snadné ovládání,
Silvie
11.12.2021
60%
Přednost velmi tichý. Negativa nikdy nevim kdy došla voda a chybí vlhkoměr.
Tereza
11.12.2021
100%
Není hlučný ?
Petr
11.12.2021
100%
Vše ok
Jaroslava
04.12.2021
20%
Po třech použití jsem strčila do zásuvky, rána a je po výrobku. Stále čekám na vyjádření prodejce. <br/>Nevyhovuje i používání. Všude teče z něj voda, děsná manipulace - musi se nádrž naplnit a otočit - a super když je plná vody, z páry je mokrý kober, nábytek všude kde ho použijete.
Pavel
20.11.2021
100%
Pro místnost 4x5m dostačující, je velmi tichý. Jednoduchý na ovládání. Designově moc povedený.
Lucie
20.11.2021
100%
S produktem jsem spokojená.
Antonín
20.11.2021
100%
Splnil mé očekávání.
Nikol
13.11.2021
100%
Doporučuji
Nataša
09.11.2021
80%
Splňuje mé požadavky
Lenka
30.10.2021
60%
Spokojenost
Markéta
23.10.2021
80%
Velký zásobník
Věra
31.07.2021
100%
Spokojenost
Veronika
05.06.2021
100%
Spokojenost!
Petra
29.05.2021
100%
Splnil funkci nad očekávání.
Kateřina
08.05.2021
80%
Zvlhčuje efektivně a je tichý. Komplikovanější je plnění, při kterém musíte nádrž obrátit. Taky musí být na vyvýšeném místě, jinak se voda sráží okolo něj na podlaze.
Petr
01.05.2021
100%
Tichy a spolehlivy chod, velky zasobnik na vodu
Vera
24.04.2021
20%
Zbytečně vyhozené peníze . Udělá to jenom hafo páry a vzduch je poté jako páře na Wellness
Soňa
17.04.2021
80%
Spokojena
Zdeněk
03.04.2021
100%
Kvalita za dobrou cenu
Kateřina
27.03.2021
100%
Jana
27.03.2021
100%
Pomohl nám v době nemoci.
Vladimír
27.03.2021
100%
Doma se lépe dýchá , i kytkám se lépe daří.
Radek
20.03.2021
100%
Naprosto splňuje očekávání.....:-)
Jindřich
20.03.2021
80%
Jakub
20.03.2021
100%
Dagmar
20.03.2021
100%
Dobře zvlhčuje, velká zásoba vody
Martin
20.03.2021
100%
Jiří
20.03.2021
100%
funguje dobře
Lukáš
20.03.2021
100%