Bootstrap
Extra sleva 05/2024 Extra sleva 05/2024
Kuchyňské roboty 05/2024 Našlapané kuchyňské roboty
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý

20% EXTRA SLEVA
Kód produktu: ETA011190000
Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý
20% EXTRA SLEVA
V nákupním košíku zadejte slevový kód EXTRA20 a sleva 20 % se vám automaticky načte. Více se dozvíte zde.
Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý
Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý
Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý
Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý
Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý
Vařič ETA Indukta 0111 90000 černý
20% EXTRA SLEVA
Kód produktu: ETA011190000
4.8
93 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
ETA indukční vařič je rychlý a úsporný pomocník při přípravě teplých pokrmů, vhodný i do menších prostor a kuchyní.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 1 599 Kč
Zboží v e-shopu skladem
dodání do pátku 24. 5. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.8
Průměrné hodnocení produktu
(95%)
Hodnotilo 93 zákazníků
Šárka
20.04.2024
100%
Koupeno pro maminku, vše funguje, spokojenost.
PETR
23.03.2024
100%
Super
Zuzana
16.03.2024
80%
Hlučnější, než bych čekala, ale výkonný a pro naše potřeby v kanceláři naprosto vyhovující.
Zdeňka
16.03.2024
100%
Gabriela
09.12.2023
100%
Dagmar
18.11.2023
100%
SUPER-rychlé vaření
Jaromír
11.11.2023
100%
Drahomíra
21.10.2023
100%
Sice dosud málo vyzkoušený, ale zatím naprostá spokojenost
Alice
21.10.2023
100%
splńuje moje očekávání
Miroslav
21.10.2023
100%
Jsem spokojen
Petr
21.10.2023
100%
Jiří
21.10.2023
80%
Spokojen
Ida
21.10.2023
100%
LUDMILA
14.10.2023
100%
Dobrý den, jsem velmi spokojená.. Děkuji a hezký den
Milena
14.10.2023
100%
Jsem spokojená.
Alena
30.09.2023
100%
Jiří
17.09.2022
100%
Peter
17.09.2022
100%
Alena
17.09.2022
100%
Lenka
03.09.2022
100%
Jaroslav
03.09.2022
100%
Mária
03.09.2022
100%
S produktom som veľmi spokojná
Marie
20.08.2022
100%
vařím celý život na plynu, tento produkt jsem koupila pro případ nouze. Netušila jsem, o co jsem přišla :-) Jsem nadšená. Pomocí magnetu jsem si vytipovala i hrnce a pánev, které mám doma a mohu použít (stačí přiložit ke dnu). Např. v papiňáku čekám s plynem na var cca 20 minut. Na vařiči stačí cca 4 minuty na max. výkon (240 st.) a pak už jenom 60 st. a navíc to spíná pouze, když dno vychládá. Smažení na pánvi je také pohodlnější a HLAVNĚ RYCHLEJŚÍ a v tomto vedru se panelákový byt tolik nepřehřívá :-)) Marie
Jaroslav
20.08.2022
100%
Ludmila
20.08.2022
100%
Šárka
20.08.2022
100%
Jiří
20.08.2022
100%
Jednoploténkový indukční vařič předčil má očekávání. Vaření na chatě nebo v případě, že nejde plyn, je pohodlné.<br/>Zajímavé je, že staré nádobí funguje naprosto bez problému, některé moderní, např. Zepter (koupený cca 20 let nazpět) nefunguje, indukční deska jej ani nerozpozná.<br/>Vaření na indukční desce ETA je velmi podobné klasickému plynu, na desce nastavujete intenzitu ohřívání od 0 do 9. Chce to chvilku cviku, pak Vám to ani nepřijde odlišné od plynu. Výhodou je pak možnost nastavení časovače který po nastaveném čase vypne desku.<br/>Za mne tedy - jednoduché, praktické, jen to chce mít vhodné nádobí. Tudíž mohu jen doporučit.
Peter
20.08.2022
100%
Petr
20.08.2022
100%
Dobrý, jednoduchá obsluha a rychlost vaření
Jaromir
13.08.2022
100%
David
13.08.2022
100%
Jarmila
06.08.2022
100%
Výborný varič,rýchle nahriatie a zahájenie varenia, super vyrobok
Ota
06.08.2022
80%
Funguje, ale nemá příkon 1800W, jak je uvedeno na štítku, ale jen 1400W. Proto také nižší výkon a pomalejší ohřev. Na plynu to ohřeji rychleji a ne jak je v návodu uvedeno, že indukce ohřeje o 100% rychleji.
Ondrej
30.07.2022
100%
Vse v poradku. Jen nastaveni teploty by mohlo mit mesi krok 20 stupnu je dost
Olga
30.07.2022
100%
Jan
30.07.2022
100%
Dela co ma
Tomáš
23.07.2022
100%
Výrobek je výborný. naprostá spokojenost.
Patrik
23.07.2022
80%
Vařič je dobrý. Ovšem regulaci kolem 100°C by byla lepší po stupních, než skokově po 20 st.
Ladislav
23.07.2022
100%
Jsme velmi spokojeni, je rychlý, šetří energii - velmi úsporný na spotřebu el.energie a velkou výhodou je možnost regulace teploty ohřevu.
Hana
23.07.2022
100%
Od zakoupení zatím jsem maximálně spokojená. Doufám, že tento stav bude pokračovat. Zatím jsem si koupila několik výrobků od ETY a se všemi jsem moc spokojená. Uvažuji teď o koupi robota Eta Gratus. Uvidím...
Pavel
23.07.2022
100%
Tomáš
23.07.2022
100%
bez problému.
Alena
18.06.2022
100%
Valentín
11.06.2022
100%
Zdeńek
21.05.2022
80%
Splnil mé očekávání - v pohodě
Libuše
21.05.2022
100%
spokojena
Dušan
14.05.2022
60%
Pekny, sikovny, ale ani po tyzdnoch pouzivania som nepochopil ako nastavit teplotu zohrievania. Pri rovnakom nastaveni 60st. niekedy mlieko zostane vlazne, inokedy zacne vriet. Mozno robim nieco zle, ale neviem co.
Petr
14.05.2022
80%
Katarina
07.05.2022
100%
Je vyborny
Jarmila
07.05.2022
100%
Erik
07.05.2022
100%
Bol odskúšany len raz. Vyzerá že funguje dobre.
Mária
07.05.2022
100%
Zdeňka
07.05.2022
100%
Velmi
Michaela
07.05.2022
80%
Vladimir
07.05.2022
100%
Rudolf
30.04.2022
100%
Ještě jsme na něm nevařili!
Anna
30.04.2022
100%
Antonín
23.04.2022
100%
Ludmila
23.04.2022
60%
Zlatuše
23.04.2022
60%
Kamil
23.04.2022
100%
Eva
16.04.2022
100%
Božena
16.04.2022
100%
spokojenost, mládenci v prodejně jsou sympatičtí.Obsluha rychlá i zboží rychle dodané.
Veronika
16.04.2022
100%
Martina
16.04.2022
100%
Jaroslav
16.04.2022
100%
OK
Anna
09.04.2022
80%
Jiří
09.04.2022
100%
Alena
09.04.2022
100%
Děkuji, jsem spokojená, žádné problémy
Stanislav
09.04.2022
100%
Jan
02.04.2022
100%
Zatím pracuje OK. Indukční ohřev máme poprvé a spokojenost. Zvažuji zrušení plynu pro vaření.
Tomáš
02.04.2022
80%
Výborný design i ovládání. Menší výkon, tedy delší doba ohřívání.
Josef
02.04.2022
100%
Roman
19.03.2022
80%
Zatim bez výhrad.
Hana
19.03.2022
100%
Petr
05.02.2022
100%
Daniela
05.02.2022
100%
Oldřich
05.02.2022
100%
Dobrý výrobek.Jsem spokojený.
Radoslav
05.02.2022
100%
Petr
18.12.2021
100%
Miroslav
20.11.2021
80%
Produkt používám poprvé,seznamují se s ním,a vcelku jsem s ním spokojen
Miroslav
20.11.2021
100%
Ok
Anna
13.11.2021
100%
perfektní
Tomáš
24.07.2021
100%
pouze příliš hlasité zvukové upozornování
Jani
26.06.2021
20%
Již je na reklamaci
Mariy
12.06.2021
100%
Je kvalitní nový výrobek ,starší modelů ne dají se upravit .
Ilona
29.05.2021
100%
ETA nezklame.
Bohuslav
03.04.2021
100%
je fakt dobry nic negativniho dekuji
Petr
20.03.2021
80%
Větší hlučnost
Bořivoj
20.03.2021
100%
Stanislav
20.03.2021
100%
příznivá cena, zabírá malý prostor
Štefan
29.08.2020
100%
Celkovo dobré
Plusy:
  • jednoduché ovládanie
Minusy:
  • príliš hlasné a zbytočne časté pípanie
Ing.Eva
18.01.2020
80%
Super varič, veľká spokojnosť. Rýchle dodanie. Úspora energie. Materiálové vyhotovenie neobsahuje plasty. Na obsluhu som si hneď zvykla. Prvé varenie bolo nastavením teploty,ktorá sa krokuje po 20⁰C, čo je ťažko použiteľné na udržanie jemného varu - to boli nervy. Druhé varenie s nastavovaním výkonu bolo rýchle, plynulé, super. Doporučujem.
Plusy:
  • - úspora energie - kontrolky - jednoduchá obsluha dotykovými tlačidlami a otočným ovládačom - rýchle vatenie nastavovaním výkonu (nie ⁰C) - dĺžka kábla až 1,5 m
Minusy:
  • - otravne hlasná signalizácia (odoberám 1 bod) - nastavovanie teploty v krokoch po 20⁰C je veľké