Bootstrap
Extra sleva 05/2024 Extra sleva 05/2024
Dárek k vestavbám 04/2024 Dárek k vestavbám 04/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý

20% EXTRA SLEVA
Kód produktu: ETA329790000
Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý
20% EXTRA SLEVA
V nákupním košíku zadejte slevový kód EXTRA20 a sleva 20 % se vám automaticky načte. Více se dozvíte zde.
Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý
Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý
Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý
Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý
Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý
Tlakoměr na paži ETA TMB1490CS 3297 90000 bílý
20% EXTRA SLEVA
Kód produktu: ETA329790000
4.7
124 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Domácí tlakoměr na paži s přehledným LCD displejem, pamětí pro 2 osoby a provozem na baterie nebo adaptér

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 1 399 Kč
Zboží v e-shopu skladem
dodání do středy 22. 5. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení produktu
(93%)
Hodnotilo 124 zákazníků
Marie
11.05.2024
100%
Václav
04.05.2024
80%
Veronika
20.04.2024
100%
LUCIE
30.03.2024
100%
Denisa
23.03.2024
100%
Janka
16.03.2024
60%
Peter
10.02.2024
60%
Richard
03.02.2024
100%
Karolina
20.01.2024
20%
Martina
13.01.2024
100%
Nikol
13.01.2024
100%
Vojtěch
06.01.2024
100%
Michal
09.12.2023
100%
Odporúčam , som veľmi spokojný
Blahoslav
02.12.2023
100%
Jsem spokojen.
Jana
18.11.2023
100%
Jana
11.11.2023
100%
Jsme velmi spokojeni.
Jana
04.11.2023
100%
Vsetko v poriadku
Petra
14.10.2023
80%
Lubomír
01.10.2022
80%
Hana
01.10.2022
100%
Spokojena
Renata
01.10.2022
100%
Petr
24.09.2022
100%
Květoslav
24.09.2022
20%
tlakoměr naměřuje větší hodnooty než lékařský
Martin
24.09.2022
100%
Milan
17.09.2022
100%
Josef
20.08.2022
60%
spokojen
Tomáš
06.08.2022
80%
Marie
30.07.2022
100%
Dobře fungující
Michaela
09.07.2022
100%
Myslím, že dobře měří, oproti starému je malý rozdíl. Manžeta je na obra, ale s trochou cviku ok. Spokojenost.
Dušan
25.06.2022
100%
Karel
18.06.2022
100%
Martina
04.06.2022
100%
Jana
04.06.2022
100%
Super
Anton
04.06.2022
100%
Jozef
28.05.2022
100%
Miroslava
21.05.2022
100%
Juraj
21.05.2022
80%
Funguje...nafukuje a hned po plnom nafuknuti mate namerane. Moc nemacka ruku, co je fajn.Neviem nakolko meria spravne, docela sa odlisuju merania od preechadzajuceho tlakomeru, ale orientacne je to asi fajn. Aj v navode popisuju mozne odchylky, takze ked zaratate maximalne mozne odchylky oboch pristrojov, tak sa trafia. Otravna je dlllllha manzeta, ak nemate 120+ kil, tak je zbytocne dlha, ale aspon je to univerzalne.<br/>K tlakomeru v tej cene by malo byt automaticky nejake puzdro, co tu nie je, takze v tomto smere sklamanie. Radsej by som si ale priplatil euro a nejake to puzdro dostal, takze toto mi pride ako zbytocne setrenie, to uz radsej baterky mohli nedat, ak chceli usetrit.<br/>Inak tlakomer fajn, funguje, nedava chyby, meria arytmie.
Dimitar
14.05.2022
100%
Jsem velice spokojená hlavně mít ho ušetří moře času než furt lítat k doktorovi je to super věc mít ho doma spokojenost opravdu
Martin
14.05.2022
100%
Super
Lenka
14.05.2022
100%
Romana
23.04.2022
100%
Jednoduchá obsluha, měří přesně.
Jan
23.04.2022
100%
Jsem velmi spokojený, tlakoměr je přehledný a jednoduše ovladatelný.
Zdeněk
23.04.2022
100%
Dávid
23.04.2022
100%
Jiří
16.04.2022
80%
S tlakoměrem jsem spokojen.
Veronika
16.04.2022
100%
Jiří
16.04.2022
80%
Jindřich
09.04.2022
100%
Milan
09.04.2022
100%
David
02.04.2022
100%
Jaroslav
02.04.2022
100%
Ludmila
02.04.2022
100%
Splnil očekávání.
Ivana
26.03.2022
100%
Daniela
19.03.2022
100%
Eva
12.03.2022
100%
Jan
12.03.2022
80%
Michaela
12.03.2022
100%
Jana
12.03.2022
100%
Vladimira
05.03.2022
100%
Jitka
05.03.2022
80%
Pro orientační měření vyhovující. Snadná ovladatelnost.
Petr
05.03.2022
100%
Alexandra
05.03.2022
100%
Edita
05.03.2022
100%
S tlakoměrem jsem velmi spokojená
Monika
05.03.2022
100%
Dáša
05.03.2022
100%
Je skvělý,som s ním nadmieru spokojna
Rastislav
26.02.2022
80%
Lucie
26.02.2022
100%
Vše Ok
Pavel
26.02.2022
100%
Zda se byt přesný a pohotový
Hana
26.02.2022
100%
Jednoduché ovládání, přehledný displej a minimální odchylky od jiného výrobku.
Jana
26.02.2022
80%
Gabriel
26.02.2022
100%
Marián
19.02.2022
100%
Jan
19.02.2022
100%
Velice spolehlivý a v celku přesný.
Václav
12.02.2022
100%
splnil moje očekávání.doporučuji
Gabriela
12.02.2022
100%
Martin
12.02.2022
100%
Alena
05.02.2022
100%
Naprostá spokojenost
Luděk
05.02.2022
100%
Odpovida hodnotam, jako kdyz premeruji tlak mamce na beznem doktorskem tlakomeru- hodnoty jsou srovnatelne
Jiří
05.02.2022
100%
Funguje tak, jak má.
František
05.02.2022
60%
Martin
05.02.2022
100%
Zbynek
05.02.2022
80%
Roman
05.02.2022
100%
Skvělý produkt...velká spokojenost!
Igor
05.02.2022
80%
Dušan
05.02.2022
100%
Taťjana
29.01.2022
100%
Lehký, přesný, pěknré a čitelné provedení
Vlastimil
29.01.2022
100%
Miroslav
29.01.2022
100%
Jiří
22.01.2022
100%
Marta
22.01.2022
100%
Jsme velice spokojeny
Aleš
15.01.2022
100%
Dobrý
Jakub
15.01.2022
100%
Spokojenost, pně funkční, tchyně spokojená
Eva
08.01.2022
100%
Koupila jsem ho pro mamku a opravdu funguje tak jak mi bylo doporučeno
Josef
01.01.2022
100%
Bez problémů.
Renáta
11.12.2021
100%
Spokojená
Soňa
27.11.2021
100%
Jana
27.11.2021
80%
Spokojenost
Monika
30.10.2021
100%
vše se zdá v pohodě
Radomír
16.10.2021
80%
Super napájení ze sítě.
Pavel
09.10.2021
20%
Veľmi nepresné meranie..
Žofia
11.09.2021
100%
Je výbornej ?
Petr
05.06.2021
100%
byl pro matku a ta je s ním spokojená-jednoduché ovládání a je na síť takže nemusí měnit baterie
Blanka
05.06.2021
100%
rychlý, lehce přenosný
Věra
29.05.2021
100%
Klady produktu jsou jeho velmi snadné použití a možnost zapojení do elektrické sítě
Monika
08.05.2021
100%
jednoduché ovládání, vše přehledné
Gabriela
08.05.2021
100%
Spokojená
Miroslav
01.05.2021
100%
jednoduché -
Tomáš
01.05.2021
100%
1
Martin
01.05.2021
80%
Jednoduchá a rychlá manipulace.
Kamil
24.04.2021
100%
Filip
24.04.2021
80%
Super
František
24.04.2021
100%
splňuje vše co jsem očekával
Oleg
17.04.2021
100%
Super! Супер!!!
Miroslav
10.04.2021
100%
Vše OK
Jan
20.03.2021
100%
Miloslava
20.03.2021
100%
Eva
20.03.2021
100%
Je lehký, skladný, jednoduše ovladatelný, vyhovuje mi adaptér.
Jiří
20.03.2021
100%
rychlé dodání dobrá funkce
Jitka
20.03.2021
100%
Výrobek dobře funguje,jsme s manželem spokojeni
Libor
20.03.2021
80%
Josef
20.03.2021
100%
snadná a jednoduchá obsluha i věrohodnost uvedených hodnot,které jsem porovnal přímo v ordinace ošetřujícího lékaře s jejich cejchovaným tlakoměrem.
Hana
20.03.2021
100%
Dušan
20.03.2021
100%
Dobrý výrobok za prijateľnú cenu.
Dasa
20.03.2021
80%