Bootstrap
Dárek Fresa ke Gratusům Dárek Fresa ke Gratusům
Letní výprodej 07-08/2024 Letní výprodej 07-08/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Rychlovarná konvice ETA Isabela 1587 90000 černá

Kód produktu: ETA158790000
Kód produktu: ETA158790000
4.7
154 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Designová rychlovarná konvice s funkcí regulace teploty pro různé druhy čaje, kávy i kojenecké výživy. Vysoký výkon 2200 W a konektor STRIX

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 1 999 Kč
Očekáváme do 26.07.2024
 
Poslední hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení produktu
(93%)
Hodnotilo 154 zákazníků
Jiří
06.07.2024
100%
Jestli hledáte velkou a opravdu rychlovarnou nerezovou konvici u které si můžete nastavit teplotu na libovolnou hodnotu, pak si kupte konvici ETA Isabela 1587 90000.
Martina
15.06.2024
80%
konvice je dobrá, lze nastavit konečnou teplotu, dobře těsní víko,... jen při každém pohybu, začátku i konci vaření píská.
Tomáš
08.06.2024
100%
Karel
11.05.2024
100%
Vše k úplné spokojenosti a plně funkční.
Michal
20.04.2024
100%
Martin
20.04.2024
100%
Věra
30.03.2024
100%
Hana
23.03.2024
80%
Spokojenost
Ružena
16.03.2024
100%
Jana
16.03.2024
100%
Maximální spokojenost
Zdeněk
02.03.2024
100%
Velice spokojeni.
Bruno
24.02.2024
100%
Super
Tomaš
20.01.2024
100%
Pavlína
20.01.2024
100%
Martin
20.01.2024
80%
Po 3 týdnech používání produkt zatím funguje, jak má.
Bohumil
13.01.2024
100%
Lukáš
13.01.2024
100%
Dělá to co má.
ADÉLA
13.01.2024
60%
Konvice, ovládání ok. Jen signalizace je velmi hlučná.
Vladimira
13.01.2024
100%
Velká spokojenost. Rychlá, ne nijak hlučná. Velmi oceňuji funkci nastavení stupňů ohřevu vody kvůli které jsme si i tuto konvici vybrali.
Lenka
13.01.2024
100%
Skvělá. Konvice je lehká, příjemný desing.
Olga
06.01.2024
100%
Fajna
Zdeňka
06.01.2024
100%
S konvicí Isabela jsme mooc spokojeni.
Michal
16.12.2023
100%
Alena
16.12.2023
80%
Kávovar je super, jenom bych přivítala, kdyby měrka na vodu byla na viditelnějším místě - třeba ze strany. Ale design hezký a vaří dobře, vše na něm funguje.
Renata
02.12.2023
100%
Produkt je ok
Alena
25.11.2023
100%
Jsem velmi spokojena.
Iva
18.11.2023
100%
Zatím slouží jak má.Jednoduchá obsluha.Mohu jen doporučit.
Miloslava
11.11.2023
100%
Jitka
11.11.2023
100%
Je spolehlivá, používám několikrát denně.
Děkuji
josef
11.11.2023
100%
Světlana
21.10.2023
100%
Michal
21.10.2023
100%
s obsluhou jsme byl velmi spokojený
Ilona
14.10.2023
100%
Konvice funguje tak jak má, vše je v naprostém pořádku.
Václav
14.10.2023
100%
Ingrid
14.10.2023
100%
Vladimír
07.10.2023
100%
????
Kamila
01.10.2022
20%
Právě ji vezu k reklamaci. Od zprovoznění nelze nastavit vyšší teplotu než 85oC. Po týdnu používání neohřívá vůbec,voda je studená.
Jan
24.09.2022
80%
Silvia
24.09.2022
100%
Stanislav
24.09.2022
80%
Jsme spokojení s regulací teploty. Ta je navíc ukazována i aktuálně a není tak problém dosáhnout jakékoliv hodnoty. Jediné co jsem si při výběru neuvědomil já akustická signalizace která v ranních hodinách může budit ostatní.
Romana
24.09.2022
100%
Skvělý produkt velká spokojenost
Jan
17.09.2022
100%
Petr
03.09.2022
100%
Monika
03.09.2022
100%
Vladimír
27.08.2022
100%
Petra
13.08.2022
100%
Zdeňka
13.08.2022
100%
Anna
13.08.2022
100%
Moc spokojená
Božena
30.07.2022
40%
Vaří již při 85 stupních Celsia.
Šárka
23.07.2022
80%
Konvice ohřívá vodu opravdu rychle, jako negativum bych uvedla hlučnost oproti naší minulé varné konvici.
Lenka
23.07.2022
100%
Miloslava
03.07.2022
100%
Konvice je krásná na pohled, snadno se obsluhuje a spolehlivě pracuje. Mám z ní velkou radost.
Martin
03.07.2022
100%
Mário
03.07.2022
100%
Kanvica je dobrá, výhoda je nastaviteľná teplota a aj jej udržiavanie určitý čas, je vzhľadovo pekná. Jediné čo mi vadí je ten signál....to neustále pipanie zakaždým keď kanvicu zdvihnete a zas dáte späť alebo keď sa dovarí, ide to dosť na nervy, navyše je to tak hlasné že ráno kto vstáva prvý tým budí ostatných.......
Jitka
25.06.2022
100%
Jsme spokojeni, dobře funguje
Jiří
25.06.2022
100%
Vendula
18.06.2022
80%
Konvice je super, jen mi chybí podsvícení ukazatele množství vody v konvici.
Viktor
18.06.2022
100%
Max spokojenost
Helukabel Cz S.r.o.
11.06.2022
100%
spokojenost, funguje jak má, zatím bez potíží.
Radmila
11.06.2022
100%
Jsem spokojená,vyhovuje mi nastavení teploty.
Karel
04.06.2022
100%
spokojenost veliká ,mohu doporučit
Darina
04.06.2022
100%
Karolína
28.05.2022
100%
Barbora
28.05.2022
100%
Zdeněk
28.05.2022
100%
Petr
14.05.2022
60%
Ke konvici bych měl 2 výtky.<br/>1) tělo konvice je z materiálu, který vede veškeré teplo, takže dotyk na konvici (mimo rukojeť) je opravdu nepříjemný a může vést k popálení.<br/>2) při položení/sundání konvice ze základny, při zapnutí, při nastavování teploty konvice používá zvukový signál. Při ohřátí na požadovanou teplotu dokonce 3x. Je hlasitý a vysoký, bez možnosti vypnutí (nechápu, přepináč by výrobce vyšel max. na 5,-). Což u konvice v této cenové hladině je velké mínus.<br/>Ale zase nadruhou stranu - lze teplotu navolit po 1 stupni. Takže ohřev vody pro kojence lze nastavit parádně (za cenu fakt otravného pípání).
Božena
14.05.2022
100%
Dobrý den .S černou konvici Isabela jsem moc spokojená. V.
Ivan
14.05.2022
100%
Marie
07.05.2022
100%
Jaroslav
30.04.2022
100%
Super konvice
Mirka
30.04.2022
100%
Super produkt. Trochu mi vadí ze nahlas pípá
Alena
30.04.2022
100%
Václav
23.04.2022
100%
Výrobky firmy Eta nás nikdy nezklamaly a věříme ji!
Andrea
23.04.2022
100%
Konvica ma pekný vzhľad, rýchly ohrev vody, nastaviteľná teplota
Jana
23.04.2022
100%
Martin
23.04.2022
20%
Kdybych mohl konvici bych hned vrátil, nechápu proč to musí vždy po ukončení varu pipat. Máme malé dítě a je to slyšet v celém bytě. Zcela nepochopitelná funkce
Milena
23.04.2022
100%
Velmi
Milan
16.04.2022
100%
Spokojen
Miloš
16.04.2022
100%
Krásná konvice, česká značka...
Blanka
16.04.2022
100%
Funguje jak má, cena odpovídá kvalitě.
Martina
09.04.2022
80%
Rychlovarná konvice s možností volby teploty je perfektní. Výhoda je, že ovládání není na konvici,ale podstavci.Bohuzel po několika měsících, se během ohřevu začalo otvírat víko konvice.Reklamovali jsme,tak uvidíme,jestli šlo o vadný kus nebo problém této konvice.
Dana
09.04.2022
100%
Je výborná, jsem s ní mo spokojená!
Antonie
09.04.2022
80%
Daniel
26.03.2022
100%
vaří vodu
Pavlína
26.03.2022
100%
Lucie
26.03.2022
80%
Ivana
26.03.2022
100%
Ivan
19.03.2022
80%
Vilém
19.03.2022
100%
Josef
19.03.2022
100%
Miroslav
19.03.2022
100%
Kvalitní produkt. Při dnešních cenách energií dokáže uspořit energii.
Marcela
19.03.2022
100%
velká spokojenost, krásný design a velká variabilita možností
Viktor
12.03.2022
80%
Ok
Igor
12.03.2022
100%
David
05.03.2022
100%
Radka
05.03.2022
80%
Zbyněk
26.02.2022
60%
Konvice je fajn, ale za ty peníze bych očekával něco víc. Při vaření vody v konvici divně cvaká a rychlost vaření není zrovna taky valná...
Marta
26.02.2022
100%
Veľmi pekný dizajn aj veľmi spolahlivá
Eva
12.02.2022
100%
Spokojená
Monika
12.02.2022
80%
Šikovná konvice s přehledným displejem pro nastavení požadované teploty. Dostatečný objem konvice 1,7 l.
Pavel
12.02.2022
100%
Prozatím jsme velice spokojeni. Různé nastavení varných teplot je moc dobrý nápad. Nikdy bych neřekl, že nápoje jako jsou CARO, různé druhy čajů a kávy mohou chutnat tak rozdílně, pokud jsou zalité správně ohřátou vodou z této konvice nebo pouze vroucí vodou. Mohu jedině doporučit.
Stepan
12.02.2022
80%
Simona
12.02.2022
100%
Oldřiška
05.02.2022
100%
Krásná konvice ,regulace teploty ,dárek pro vnučku ,velká spokojenost
Eva
05.02.2022
100%
Lada
05.02.2022
100%
Konvice je trošku hlučnější při ohřevu vody,jinak spokojenost.
Lada
05.02.2022
100%
varná konvice je skvělá pro rodiny s malými dětmi, nejlepší je regulace teploty
Tomáš
29.01.2022
100%
Super!
Ivana
22.01.2022
100%
Byl to dárek, obdarovaný spokojený
Veronika
15.01.2022
100%
Spokojenost
Andrea
15.01.2022
80%
Krásný vzhled, tichá, rychlý ohřev. Doporučuji
Martina
25.12.2021
100%
Koupeno jako dárek
Marek
25.12.2021
100%
Skvělý výrobek
Miroslav
18.12.2021
100%
zatím funguje
Lukáš
04.12.2021
80%
Super
Bohdan
27.11.2021
100%
Funguje skvěle
Jana
27.11.2021
100%
Skvělý pomocník pro přípravu kojenecké stravy - nastavitelná teplota,snadná rychlá obsluha,děkuji
Milan
13.11.2021
100%
Funguje bezvadně. Jen jsme měli s manželkou z popisu dojem, že má barevné podsvícení podle teploty vody. Lze doporučit.
Filip
09.11.2021
100%
Funguje jak má.
Adam
30.10.2021
100%
Fakt funguje skvěle nemůžu si stezovat
Hana
30.10.2021
80%
jsem spokojena
Světla
16.10.2021
100%
vše v pořádku, spokojenost
Monika
09.10.2021
100%
Jsme velmi spokojeni, je to již druhá konvice této značky.
Alena
25.09.2021
100%
Naprostá spokojenost
Jindřich
18.09.2021
100%
Jako vždy,spokojen.
Marcela
11.09.2021
100%
je perfektní
Michal
21.08.2021
100%
+ ukazatel teploty
Iveta
07.08.2021
100%
Josef
31.07.2021
100%
Nedostatky nejsou žádné. Funguje perfektně, jsme spokojeni. Materiálově a tvarově moc pěkný. Přednosti: povrchová úprava, ukazuje teplotu a jde nastavit požadovaná teplota vody.
Dušan
31.07.2021
100%
Funguje dobře.
Radka
18.07.2021
100%
Mame krátce a zatím vše v pořádku
Petr
21.06.2021
100%
Jsem spokojena, vřele doporučuji....
Karol
22.05.2021
80%
Spokojný som s možnosťou nastavenia teploty, udrží si jej nastavenie v pamäti. Pomerne rýchlo je zavretá voda.
Jan
22.05.2021
100%
V naprostém pořádku
Petr
22.05.2021
100%
Je to velmi kvalitni produkt
Lumír
22.05.2021
100%
spokojenost
Radek
15.05.2021
100%
Jsem spokojený, žádný problém. Děkuji
Blanka
08.05.2021
100%
Přednost přijemné ovládáni funkcí.
Petra
08.05.2021
20%
Budu reklamovat, fungovala cca 14 dnů....
Petr
08.05.2021
100%
Funguje jak má a možnosti nastavení stupňů ohřevu jsou super.
Pavel
08.05.2021
100%
Je vzhľadom pekný aj funkcie sú super
Jaroslava
24.04.2021
100%
spokojenost
Ingrid
17.04.2021
100%
Skvělá konvice,výborný výrobek
Michaela
17.04.2021
20%
Konvice začala blbnout po 5 dnech
Pavel
20.03.2021
40%
Hlučná a trvá dlouho než se začne vařit voda i při malém množství.
Adolf
20.03.2021
80%
Jan
20.03.2021
100%
Antonín
20.03.2021
100%
Rychlá , tichá a velice pěkná :-):-):-)
Tomáš
20.03.2021
100%
Zdeněk
20.03.2021
100%
Zdeněk
20.03.2021
100%
Nie je čo vytknúť.
Renáta
20.03.2021
100%

08.04.2017
80%
Dobrý den, rád bych se podělil o zkušenosti. Konvice hezky vypadá a určitě reprezentuje. Z těch praktických věcí je podle mě nešťasné umístnění vodoměrky pod víkem, kde není při nalévání vidět dobře hladina, ale pokud naléváte vodu odhadem, tak není problém. Displej je více zapuštěný do podstavce, takže je na něj potřeba koukat více shora, je to však detail. Displej ukazuje postupné zvyšování teploty, což se mi velmi líbí. Prosklené víko je hezké, ale prakticky dovnitř při vaření není vidět, neboť je na něm rosa, tohle je však jen otázka designu. To nejdůležitější je nastavování teploty. Lze nastavit od 30 do 100 stupňů. Krátkým stiskem plus nebo mínus se posunete vždy od 10 stupňů a dlouhým podržením plus nebo mínus se posunete o 10 a pak to začne skákat po jednom stupni. Takže lze velmi přesně nastavit co potřebujete. Ještě pozor na jednu věc, protože jiné konvice mohou fungovat jinak. Konvice si pamatuje poslední zadanou hodnotu. Takže pokud přepínáte mezi teplotou dětského mléka 40 a vařením čaje 100, tak se hodně kliká. Jiné konvice například při zapnutí vždy vaří na 100 a pouze klikáte, když snižujete. Myslím, že to je ale spíše o zvyku, nikoli závada.... pro noční ohřívání mléka je to naopak výhoda. Co se týče zvuků tak konvice pípá při každém vyndání a nandání na podstavece a při každém stlačení libovolného tlačítka. Pípání nejde vypnout, takže je dobré zvážit zda tím nebudete někoho rušit. Je to však praktické, že víte, že je uvařeno hlavně na nižší teploty, kdy je var vody celkem tichý. Příjemné vaření vody :)
Plusy:
  • vzhled možnosti regulace po 10 nebo 1 stupni nemožnost vypnutí zvuku vodoměrka pod rukojetí
Lada H
14.01.2017
90%
Spokojenost
Plusy:
  • Rychle vari, udrzi dlouho pozadovanou teplotu Perfektni pro pripravu jidla pro kojence
Minusy:
  • Lepsi tesneni u vika, obcas proteka horka voda pri vylevani plne konve Nadmerne pipani (3x pri ukonceni vareni, zvedniti konvice i vraceni do stojanu)