Bootstrap
Doprava zdarma 06/2024 Doprava zdarma 06/2024
Dárek k nákupu nad 3 999 Kč reproduktor GoGen Clubee Dárek k nákupu nad 3 999 Kč reproduktor GoGen Clubee
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Robotický vysavač ETA Aron 2512 90000

Dárek
Doprava ZDARMA
Kód produktu: ETA251290000
Robotický vysavač ETA Aron 2512 90000
DÁREK
Nakupte nad 3 999 Kč a jako dárek získáte přenosný reproduktor GoGEN CLUBEE BS 370B v hodnotě 1 299 Kč! Více o akci zde.
Dárek
Doprava ZDARMA
Kód produktu: ETA251290000
4.6
558 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Robotický vysavač 2 v 1 se smart aplikací, gyroskopickou navigací, výdrží až 120 minut a výškou pouze 7,2 cm.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 4 999 Kč

Běžná cena: 3 999 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní

Ušetříte: % =

Na splátky od:

500 Kč Spočítat splátky

Zboží v e-shopu skladem
dodání do pátku 14. 6. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.6
Průměrné hodnocení produktu
(92%)
Hodnotilo 558 zákazníků
Mirek
08.06.2024
40%
Nejezdí systematicky,vynechává prostor, kde zůstává nečistota. Chytá na sebe prach, obtížně se čistí. V aplikaci postrádám tlačítko stop a pauza. Za mě vyhozený peníze.
Lenka
01.06.2024
80%
Ano, jsem spokojena, děkuji
Martin
25.05.2024
100%
Spokojenost
Radek
25.05.2024
80%
Jiří
18.05.2024
100%
Dobrý
Zbyněk
11.05.2024
100%
Romana
11.05.2024
100%
Zatím spokojenost
Ľubica
11.05.2024
80%
Aj keď úplne nenahradí klasický vysávač tým, že sa všade nedostane, tak je výborný na to, že vysáva sám a ušetrí tým čas na iné činnosti v domácnosti. Výborná je aj virtuálna stena, pretože možno miestnosť podľa potreby rozdeliť a postupne ju upratať- napr. kvôli pohyblivému nábytku, ktorý by zavadzal pri upratovaní celej miestnosti naraz. Upratovanie je v dobrej kvalite, vrátane koberca. Mokré umývanie tiež funguje, ale budem ho využívať menej.Celkovo to bola dobrá kúpa.
Petr
11.05.2024
100%
Anna
04.05.2024
100%
Jana
27.04.2024
80%
Zatím se sním učím zacházet. Funguje a doufám že bude fungovat tak jak má. To se teprve časem pozná. Zdravím a přeji pěkné dny.
Emilia
27.04.2024
100%
Je super????
Zdeněk
20.04.2024
80%
Palo
20.04.2024
80%
Zatiaľ je to v pohode, vysavač urobí čo sa v tejto cenovej kategórii od neho očakáva.
Dalibor
13.04.2024
100%
Lea
13.04.2024
100%
Stanislav
06.04.2024
100%
celkem OK
Marek
06.04.2024
100%
Natalia
16.03.2024
60%
Vysavac je dizajnovo krasny, ale.. v miestnosti sa mota, niektoru plochu prejde aj 3x zatial co ine plochy obide.. hlucne naraza do nabytku a mnohokrat sa nevie zorientovat v priestore.. a ako velke minus je, ze nevie trafit do nabijacej stanice
Martin
09.03.2024
80%
jednoduchy, tenky, s trochu malym zasobnikom, a problemom s navigaciou ale inac ok
Čestmír
24.02.2024
100%
Richard
24.02.2024
20%
Výborné dva v jednom aj vysáva aj umýva
Radka
24.02.2024
100%
S vysavačem jsem spokojená, je tichý, nízký, má malou nabíječku. Suché vysávání i vlhké vytírání funguje dobře, vyjede i na 1cm koberec, 65m2 na jedno nabití není problém.
Ladislav
17.02.2024
100%
Spokojenost, už dlouho jsem si s nikým tak hezky nepokecala...
Dušan
17.02.2024
60%
Tereza
10.02.2024
100%
S produktem jsem velmi spokojená.
Tereza
03.02.2024
100%
Tento vysavac jsem porizovala na denni uklid domacnosti se dvema kockami, jakozto zarizeni, zamezujici tvorbe chuchvalcu z chlupu. Ochotne polyka jak chlupy, tak sem tam vynesene stelivo, kuchynske drobky a tak dale. Samozrejme je treba jednou za cas vysat klasickym vysavacem, protoze vzhledem ke kulatosti nevycisti dokonale rohy mistnosti, i tak jsou ale jeho vykony nad ma pocatecni ocekavani. Jezdi chaoticky, ale nakonec vysaje vsude, kartacky si hezky poradi i s usazeninami, ktere se drzi na filcovych nalepkach na spodku nohou zidli. Je tissi, nez klasicky vysavac, kdyz vysava, da se u toho pracovat. Funkce mopovani bezne vytirani nenahradi, na setreni denniho prachu je vsak dostatecna.
Zuzana
03.02.2024
100%
Jaroslava
03.02.2024
80%
Mohu říci že jsem spokojená ale jednu chybu to má. Nejde mi spárovat s tel.a to mám nový.
Petra
03.02.2024
80%
zatim dobry
Ivan
27.01.2024
100%
Radovan
27.01.2024
80%
Zatiaľ skúšam , dostal som ho ako dar. Ale vysáva celkom dobre , tak isto aj zmýva . Jediné čo je mínus tak , že okolo nabíjacej stanice do 0,5 m nepovysáva . Som celkom spokojný. Zatiaľ odporúčam .
Rostislav
27.01.2024
100%
Rastislav
20.01.2024
100%
Blanka
20.01.2024
100%
Super pomocník ????
Veronika
20.01.2024
100%
Mám domácího mazlíčka, takže za mě super pomocník.
Ivana
20.01.2024
100%
Jaroslav
13.01.2024
80%
Zuzana
13.01.2024
100%
Dobrá volba. Jsem maximálně spokojená.
Petr
13.01.2024
80%
Jiří
13.01.2024
100%
Jaroslava
13.01.2024
100%
Velká spokojenost.
Tomáš
13.01.2024
100%
Super vysavač
Ladislav
13.01.2024
100%
Je dobrý
Marian
13.01.2024
100%
Jindřich
13.01.2024
100%
Je skvělý
Lenka
13.01.2024
100%
Martin
13.01.2024
100%
Jsem nesmírně spokojen, ze nemusím luxovat.
Jiří
06.01.2024
100%
Roman
06.01.2024
100%
Petr
06.01.2024
100%
Super věc a velký pomocnik????
Tomáš
30.12.2023
100%
Zatím dělá co má,spokojenost.
Ilona
30.12.2023
80%
zatim dobre
Šárka
30.12.2023
100%
zatím vše ok.
Halina
30.12.2023
100%
ok
Tomáš
30.12.2023
100%
Milan
30.12.2023
100%
Eva
23.12.2023
100%
Vynikajicí
Markéta
23.12.2023
100%
Velká spokojenost
Tomaš
23.12.2023
60%
Martina
23.12.2023
100%
Iveta
16.12.2023
100%
Vyhovující, plňuje mé požadavky
David
16.12.2023
100%
Moje mamka je spokojena. Vysává pořádně. Moh jen doporučit
Lenka
16.12.2023
100%
zatím nevím, dárek k vánocům
Anna
16.12.2023
100%
Andrea
09.12.2023
80%
Zdenka
09.12.2023
80%
Miroslav
09.12.2023
100%
Spokojenost
Zdeněk
09.12.2023
100%
Václava
09.12.2023
100%
Martin
09.12.2023
100%
Zatím funguje bez problému.
Ludmila
09.12.2023
100%
Zdenka
02.12.2023
100%
Jsem spokojená, neodmlouvá a uklízí podle načasování v mobilu. Vytírání zvládne v pohodě na dlažbě i na plovoucí podlaze ( žádné loužičky). Jen pozor na kabely a tkaničky od bot :-).
Květa
02.12.2023
100%
Vratislav
02.12.2023
100%
Karla
02.12.2023
80%
Spokojena.
Marie
02.12.2023
80%
zatím vporádku
Ladislav
02.12.2023
100%
V pohodě splňuje účel
Zuzana
02.12.2023
100%
Zatiaľ veľká spokojnosť.
Oldřich
02.12.2023
80%
Pavel
02.12.2023
100%
Jezdí uklízí,co má dělat dělá tak v pohodě.
Roman
25.11.2023
100%
Je super
Martin
25.11.2023
60%
Radka
25.11.2023
100%
Pavel
25.11.2023
100%
Veronika
18.11.2023
100%
maximální spokojenost
Michal
18.11.2023
100%
vše funguje, zatím spokojenost
Jiří
18.11.2023
100%
nadmíru
Jan
18.11.2023
80%
Zatím ok.
Danuše
18.11.2023
60%
Není to nic moc už bych si ho nekoupila a za ty peníze už vůbec ne.
jaroslava
18.11.2023
60%
Petra
18.11.2023
100%
Vánoční dárek, zatím nevím..
Zbyněk
11.11.2023
100%
Daniel
11.11.2023
100%
Spokojenost, vysává velmi dobře a všude.
Marcel
11.11.2023
100%
Plní co ma a funguje jak ma
Libor
11.11.2023
100%
Jiří
11.11.2023
80%
Za ty peníze slušně.
Tereza
11.11.2023
100%
Adéla
11.11.2023
20%
Po ani ne 2 měsících použití je na reklamaci. Takže super !
Jana
11.11.2023
60%
Na některých místech nevysaje, chodí pořád dokola na stejné místa a co se týče vytíraní, zústavají šmouhy
Tereza
11.11.2023
100%
Pavel
11.11.2023
100%
jsem velmi spokojen,používám ho velmi často a pracuje kvalitně a ušetří spousty práce
Miroslava
11.11.2023
100%
Jana
11.11.2023
100%
Alena
11.11.2023
100%
Velká spokojenost
Vladimír
04.11.2023
100%
Jana
04.11.2023
100%
Ze zacatku zadna casova uspora, protoze jsem ho stale fascinovane pozorovala :) Ale uz ma plnou duveru, zavru ho sameho po tme v pokoji a pak jenom obdivuji vysledek.
Sparovani s wifi probehlo hladce i napojeni na mobil, ale nakonec nejcasteji pouzivam automaticky program nejprve s vysavacim a pak vytiracim nastavcem.
Prekvapilo me, jak je tichy, podle nekterych recenzi jsem byla pripravena na mnohem hlasitejsi chod.
Trochu me prekvapilo, ze se do nadrze nemuze nalivat zadny saponat kvuli ucpani trysek, ale vyresila jsem to tim, ze par kapek jaru nanesu rovnou na vytiraci podlozku pri navlhcovani.
Vsem tvurcum velke diky :)
Pavlína
04.11.2023
100%
Pavla
04.11.2023
100%
Spokojenost veliká, úžasný domácí pomocník
Karel
21.10.2023
100%
Ondrej
21.10.2023
80%
Spokojnosť
Dalibor
21.10.2023
100%
René
21.10.2023
100%
Petr
21.10.2023
100%
Mirka
21.10.2023
80%
Vysává dobře,mohl by lépe vytírat.
Jarmila
14.10.2023
100%
Renáta
14.10.2023
80%
Vysaje dobře, ale velmi dlouho vyhledává svůj domeček. Snadné čištění a docela tichý provoz. Kdo chce odstranit bytový prach, tak za mě ano
Eva
14.10.2023
100%
Ingrid
30.09.2023
100%
Super produkt
Eliška
01.10.2022
100%
Irena
01.10.2022
100%
Vladimír
01.10.2022
100%
Nataša
01.10.2022
100%
Velmi spokojená.
Martin
01.10.2022
60%
Ano zatím jsme spokojeni. Pracuje dobře a bez poruch.
Oleksandr
24.09.2022
100%
Spokojní
Luboš
24.09.2022
100%
Josef
24.09.2022
100%
Ivona
17.09.2022
100%
Je to skvělý pomocník, pracuje jak má.
Lenka
17.09.2022
100%
Naprostá spokojenost.
Libuše
17.09.2022
100%
Spokojeni jsme velmi funkce vysavač i vytírání podlahy jsou bez chyby Nešlo spárovat s mobilem
Hana
17.09.2022
80%
Lenka
10.09.2022
100%
Je to super pomocník dostane se všude i malé překážky zvládne. Všem doporučuji ulehčí vám to práci.
Dušan
10.09.2022
100%
Jiří
03.09.2022
100%
spokojen, odpovídá mým představám
Rudolf
03.09.2022
80%
Jiřina
03.09.2022
80%
Věra
03.09.2022
100%
spokojeni, vysává spolehlivě
Tomáš
27.08.2022
100%
Peter
27.08.2022
100%
Tomáš
27.08.2022
80%
Hana
27.08.2022
80%
Milada
27.08.2022
100%
Velmi spokojeni.
Jaroslava
20.08.2022
100%
Michal
20.08.2022
100%
Lea
20.08.2022
80%
Jsem spokojena
Kateřina
20.08.2022
100%
Jsem naprosto s Aronkem spokojená splnil vše co jsem od něj očekávala.
Jiří
13.08.2022
100%
Výrobek splňuje moje očekávání a jsem plně spokojen.
Ján
13.08.2022
100%
Zatiaľ veľmi spokojný a predavač milí a ústretový
Petra
06.08.2022
80%
Peter
06.08.2022
100%
Ivana
30.07.2022
100%
Super, občas zabloudí ale jinak skvělí pomocník.
Petr
30.07.2022
100%
Frankeova
30.07.2022
100%
Milan
30.07.2022
100%
zatím pracuje bezchybně
Jiří
23.07.2022
100%
Veliká spokojenost s nabídkou a vysvětlením při nákupu.
Katarina
23.07.2022
60%
Petr
23.07.2022
100%
zatím dobré
Gabriela
16.07.2022
80%
Cena vs. výkon odpovídají, spokojenost
Vladimír
16.07.2022
100%
Leopold
16.07.2022
100%
Spokojenost.
Dagmar
16.07.2022
100%
Velmi spokojeni, ušetří spoustu času a zada
Veronika
16.07.2022
100%
Ludmila
09.07.2022
100%
Je úžasný,pracovitý!
Šárka
09.07.2022
100%
Aleš
09.07.2022
40%
Libuše
09.07.2022
100%
Zuzana
09.07.2022
80%
Spokojenost
Emie
09.07.2022
100%
Lucie
09.07.2022
100%
Lyudmyla
03.07.2022
100%
Kateřina
03.07.2022
100%
Jan
03.07.2022
100%
Martina
25.06.2022
100%
Vysavač splnil očekávání, jsem spokojená, děkuji za obchůdek.
Jan
25.06.2022
100%
Pracuje velmi dobře
Marie
25.06.2022
80%
Já vidím problém v manuálu, s PC stále mi to moc nejde, ale Bobek pracuje dobře. Vaše zákaznice
Livia
25.06.2022
100%
Walter
25.06.2022
100%
Jsem velice spokojen s tímto produktem je to dobrý pomocník
Hana
18.06.2022
80%
Oldrich
11.06.2022
100%
Stanislav
04.06.2022
100%
Pavel
04.06.2022
100%
Manželka je nadšená, takže to mluví za vše asi.<br/>Bytem projede opravdu téměř všechna místa když se tam vejde. Projede okolo 80m2 a zbyvá mu kolem 65% baterie.Uklizeno je fakt pěkně.Je ale potřeba ho po každém úklidu vysypat, je téměř plný, ale máme doma psa co je napůl venku.<br/>Úklid podél stěn taky zvládá dokonale.Zpět do stanice jezdí bez problému. Ze schodů nespadne.Virtuální zeď ale jednou nerespektoval a ujel z obýváku :-(<br/>Jinak zatím 14 dní a naprostá spokojenost.
Jaroslava
04.06.2022
100%
Jsem maximálně spokojená. Mohu jenom doporučit.
Marcela
04.06.2022
80%
Klára
28.05.2022
20%
Nespokojena
Lenka
28.05.2022
100%
Veronika
28.05.2022
100%
Blanka
21.05.2022
60%
Zatím ještě nebyl v provozu na 100%. ještě nemáme hotovou celou podlahu. Někdy se sám zastaví, nevím proč. Pokud je v jiné místnosti než nabíječka , na pokyn domů<br/>nezajede do nabíječky, ale vypne se.
Eva
21.05.2022
80%
Miroslav
14.05.2022
100%
Ano, jsem spokojený, zařízení funguje.
Miloslav
14.05.2022
100%
Maksym
14.05.2022
100%
Jaroslava
14.05.2022
40%
Po druhom použití nechce pracovať. Reklamácia
Helena
14.05.2022
100%
Hana
14.05.2022
100%
Velmi spokojeni
Dagmar
07.05.2022
100%
Petr
07.05.2022
80%
Štěpánka
07.05.2022
100%
Jitka
07.05.2022
100%
Jsem spokojená. Dělá, co potřebuji.
Jana
07.05.2022
100%
Výrobek splnil očekávání. Vhodný pro běžný úklid, snadná obsluha.
Naděžda
30.04.2022
80%
Jsem spokojena. Zatím jsem vysávala a vytírala pouze 3x. Poprve a podruhé se mi zdálo, že vysavač jezdí zmateně a to mám malý byt, ale po třetí už jezdil systematicky, jako by si byt už zmapoval a tak nedělal zbytečnou práci. Koupila jsem si v prodejně ETA i nepěnivý saponát a dva náhradní hadříky na vytírání.
Jiřina
23.04.2022
100%
Zatím produkt nemám ale se všema produktama které jsem od vás brala jsem spokojená.
Šárka
23.04.2022
100%
Mám ho měsíc a Aronek funguje zatím perfektně, vysává i nopuje.
Jiří
23.04.2022
20%
používáme krátkou dobu, zatím spokojenost
Růžena
23.04.2022
60%
Ivana
23.04.2022
100%
Jaromíra
23.04.2022
100%
Spokojená
Radim
23.04.2022
100%
Super!!
Viera
23.04.2022
100%
Jana
16.04.2022
100%
Velice.
Jaroslava
16.04.2022
100%
Dobrý!!
Hana
16.04.2022
100%
dobrý pomocník domácnosti
Zdeňka
16.04.2022
100%
Štepán
09.04.2022
100%
Drahuška
09.04.2022
100%
Andrea
09.04.2022
100%
Velká spokojenost
Zdeňka
09.04.2022
100%
Jsem moc spokojena
Dana
09.04.2022
100%
Gábor
09.04.2022
100%
Veľmi spokojná
Ladislav
09.04.2022
100%
Marián
02.04.2022
20%
Nerozumiem mu. Vždy, keď ho chcem zapnúť, tak mi oznámi, že je vybitý napriek tomu, že je v dokovacej stanici. Takže treba čakať cca 5 hodín, kým sa nabije a až potom ho pustiť. Je tichý, ale zametanie len priemerné.
Jiří
02.04.2022
80%
Levný, nízký, vysává pěkně, kolem zdi jede pěkně, zeď detekuje, ale naráží do noh od židle, stolu, postele...
Michal
02.04.2022
100%
Sem velmi spokojený.
Ivo
02.04.2022
100%
Dělá co jsem vyžadoval, k domácím mazlíčkům skvělý.
Ludvík
02.04.2022
80%
Pokaždé jezdí jinak,hodně se vrací na místo kde již práci má hotovou.
Eva
02.04.2022
100%
Velice spokojena, krasne vysava
Markéta
02.04.2022
100%
Pavlína
02.04.2022
100%
zatím výborný pomocník do domácnosti, pracuje téměř denně a je skvělý
Zuzana
02.04.2022
100%
Funguje skvěle, možno spustit přes aplikaci v mobilu.
Jiří
02.04.2022
100%
Václav
02.04.2022
80%
Jsem spokojen. Pracuje na úrovni, jakou jsem očekával. Prach a hlavně chlupy z našeho jezevčíka odstraní vždy dobře. S vytíráním je to trochu slabší, ale to jsem očekával. Naprogramování ovládání přes chytrý telefon je velmi snadné - za 2 minuty vše fungovalo. Udělal jsem dobře, že jsem si vybral právě ETA výrobek.<br/>Doporučil jsem ho své dceři.<br/>Václav
Radomíra
02.04.2022
100%
Martin
02.04.2022
80%
Michal
02.04.2022
100%
Eva
02.04.2022
80%
je to dobrý pomocník, ale trochu mě zklamalo to mokré čištění a taky ta zábrana moc nefunguje, určitě ne na 3 metry, jak uvádíte. Ani moc nerozumím té aplikaci, co vlastně umí víc, než ovladač. Ale mám to jen krátce, musím to vychytat.<br/>
Pavel
02.04.2022
60%
Petra
02.04.2022
100%
Jsem moc spokojená , Aron zastane práci , která mě vždy nebavila a zdržovala a já se teď mohu věnovat i jiným věcem. Uklízí dobře a je to pro nás nový člen rodiny ❤️ Spojení s aplikací je bezproblémové , za ty peníze hodně muziky.
Sabina
02.04.2022
100%
Zdeněk
02.04.2022
100%
Vít
02.04.2022
80%
Adéla
26.03.2022
100%
Jan
26.03.2022
100%
Rudolf
26.03.2022
100%
Super pomocník. Velmi kvalitně uklidí. Spokojenost
Jitka
26.03.2022
100%
S vysavacem jsme velmi spokojeni, dobře vysava, všude vjede, je tichý, vřele doporučujeme
Mario
26.03.2022
100%
Vše ok
Denisa
26.03.2022
100%
Jana
26.03.2022
80%
Zatím vše ok.
Karel
26.03.2022
100%
Květa
26.03.2022
100%
Nemám srovnání s obdobnými produkty, je to můj první robotický vysavač a jsem s ním spokojená
Josef
26.03.2022
100%
Jsem spokojen plní funkci jak má.
Kateřina
26.03.2022
100%
Vladimíra
26.03.2022
40%
Výborný vyrobek
Ivana
26.03.2022
80%
Michal
26.03.2022
100%
Tomáš
19.03.2022
80%
sem velice spokojeny
Michal
19.03.2022
100%
Michaela
19.03.2022
100%
Naděžda
19.03.2022
80%
Praktický, snadná obsluha, jen se v aplikaci nepropisuje kde uklidil.
Ivana
19.03.2022
60%
Je dosť hlučný.
Kamila
19.03.2022
100%
Super
Martin
19.03.2022
80%
S produktem jsem celkem spokojeny, ale mam i pres to vyhrady. Nekdy vysavac neprojede celou mistnost a vraci se do nabijecky. Jindy projede jedno misto vicekrat.
Marie
19.03.2022
80%
Petra
19.03.2022
100%
Jsem spokojena. Účel splnil. Pošlu ho hlavně do míst, kam se běžným vysavačem nedostanu. Krásné a beze šmouh vytře podlahu. Jsem docela náročná na úklid, takže jsem mu zprvu nevěřila, ale výdaje i krátké chlupy od psa. Opravdu mohu doporučit.
Eva
19.03.2022
80%
Splnil očekávání. Tichý.
Jan
19.03.2022
100%
velice spokojen, nemám výhrady
Martina
12.03.2022
100%
Tomáš
12.03.2022
100%
Vladimír
12.03.2022
100%
Tichý, bezproblémový chod.
Petr
12.03.2022
80%
docela spokojen
Jitka
12.03.2022
80%
Jaroslava
12.03.2022
100%
Dana
12.03.2022
80%
Pavla
12.03.2022
100%
Vysavač velmi dobře plní funkci udržování čistoty v domě. Splnil na 100% očekávání.
Petr
12.03.2022
80%
Pracuje spolehlivě . Jsme spokojeni.
Kristýna
12.03.2022
100%
Je to můj druhy nejlepší kámoš , hned po myčce
Miluše
05.03.2022
100%
Velká spokojenost
Jiří
05.03.2022
100%
Annamarie
05.03.2022
100%
Vysavač si koupila mamka a spokojená je moc
Jana
05.03.2022
100%
Nadmíru, 100%spokojená jak z vysávání,tak i mopovaní.Doporučuji každému, ušetříte si plno času.
Marie
05.03.2022
100%
Jan
05.03.2022
100%
Ivana
05.03.2022
100%
Zuzana
05.03.2022
40%
Vladimíra
05.03.2022
100%
Hana
05.03.2022
100%
Marta
05.03.2022
100%
Spokojenost
Martin
05.03.2022
100%
naprosto vyhovuje, doporučuji
Hana
05.03.2022
100%
Stanislav
26.02.2022
100%
Miroslava
26.02.2022
80%
Eta pracuje zatím skvěle, jen nějaká místa stále vynechává. Ale o já také, když uklízím. :) Jinak spokojenost a dnes lituji, že jsem si robotický vysavač nekoupila již dříve.
Katarína
26.02.2022
100%
spĺňa všetky moje požiadavky. Dokonale vysáva aj mopuje
Martin
26.02.2022
100%
Milan
26.02.2022
100%
Eva
26.02.2022
100%
Spokojena moc
Zdeněk
26.02.2022
80%
Petra
26.02.2022
100%
Je skvělý.
Eva
26.02.2022
100%
Jsem velice spokojený
Hana
26.02.2022
100%
Super, pracuje podle mých představ. Nenašla jsem nic co bych mohla vytknout.
Livia
19.02.2022
80%
Jsem spokojená
Václav
19.02.2022
100%
Gabriela
19.02.2022
100%
Pavel
12.02.2022
100%
Je to náš další člen domácnosti. Dělá špinavou práci za nás. Už si to bez něj nedokážeme představit.
Roman
12.02.2022
100%
Maximální spokojenost
Josef
12.02.2022
100%
Aleš
12.02.2022
100%
Svatopluk
12.02.2022
80%
Vysavač funguje výborně, krásně vykartáčuje vlasy z koberce, přes aplikaci se dobře ovládá. Měli jsme ho koupit už dřív. Bez problémů vydává plochu 120 metrů čtverečních.
Jana
12.02.2022
100%
Josef
12.02.2022
100%
Říkám mu Emil a hned jsme si padli do oka .Neodmlouvá a je výborný pomocník.Jsem s ním velice spokojen.
Nella
12.02.2022
20%
Po týdnu používání mě praskl boční kartáč který se nedá jen tak objednat a na záruku to není uznané!
Šimon
12.02.2022
100%
Doporučuji
David
12.02.2022
80%
Petr
12.02.2022
80%
Vysavač funguje perfektně.
Nikola Michala
12.02.2022
100%
Martin
12.02.2022
100%
Tomas
12.02.2022
100%
Martin
12.02.2022
100%
Zdeňka
12.02.2022
60%
vyčistí celou plochu, ale pohyb je trochu nesystematický, často se vrací na místa kde už uklízel
Radka
12.02.2022
100%
super, tichý, krásně vysává i stírá
Adriana
12.02.2022
100%
Som velmi spokojna .Ďakujem
Veronika
12.02.2022
100%
Radka
12.02.2022
100%
Spokojenost
Eva
05.02.2022
100%
Vysávání nad mě očekávání... Rohy, prahy, podlaha, koberec všechno v naprostém pořádku. Líbí se mi mobilní aplikace, kde si můžu zvolit jaký typ vysávání potřebuji a zvolit si vybraný čas vysávání. Mopování velké zklamání. Dělá čmouhy... Ale i tak dávám 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Josef
05.02.2022
100%
vyborny pomocnik
Jaroslav
05.02.2022
100%
super rychlé
Jana
05.02.2022
100%
Spokojenost, splňuje vše co jsem požadovala.
Kristýna
05.02.2022
100%
Petr
05.02.2022
100%
Jaroslav
05.02.2022
80%
Viera
05.02.2022
100%
Stanislav
05.02.2022
100%
Luděk
05.02.2022
100%
Je to skvělý pomocník, máme velký dům, takže “pracuje” téměř denně! Super!
Jan
05.02.2022
100%
Olekisii
05.02.2022
100%
Josef
05.02.2022
100%
vše ok
Tomáš
05.02.2022
100%
Dobrá volba
Martin
05.02.2022
100%
Eva
05.02.2022
100%
spokojenost
Daniel
29.01.2022
100%
Spolehlivě vše vysaje a vytře.Lehké ovládání
Jana
29.01.2022
100%
Jsme spokojeni moc
Radim
29.01.2022
100%
Skvěle pracuje
Josef
29.01.2022
100%
Není co vytknout, naprostá spokojenost.
Eva
29.01.2022
60%
Vysavač je tichý a precizní
Zdeněk
29.01.2022
100%
velmi spokojeni,zametá, vytírá, super
Denisa
29.01.2022
100%
Katarina
29.01.2022
80%
OK
Veronika
29.01.2022
100%
Jednoduchý návod skvělý pomocník
Simona
29.01.2022
100%
Ľudmila
29.01.2022
60%
Spokojna
Zora
29.01.2022
20%
No vysáva tak polovicu špiny, čo je na podlahe. Makáme po ňom klasickým vysávačom...
Zdeňka
22.01.2022
100%
Spokojenost a skvělá ochota ??
Marta
22.01.2022
80%
Jsem velmi spokojená
Petra
22.01.2022
80%
Celková spokojenost
Jindřich
22.01.2022
60%
Průměrná spokojenost, dobře se dostává pod nižší nábytek
Lukáš
22.01.2022
100%
Jsme spokojeni
Petr
22.01.2022
100%
vše ok
Dagmar
22.01.2022
100%
Máme čas na jiné věci. Vysavač funguje podle našich představ. Doporučuji!
Martina
22.01.2022
80%
Robot dobře pročistí koberec, vybere skryté smetí.
Dana
22.01.2022
100%
nemám zatím co vytknout
Alena
15.01.2022
100%
Jsem spokojená
Petr
15.01.2022
80%
Jsem s nim spokojená, jen ze začátku mu trvalo než si projel celý byt, tak narážel. Jinak jsem spokojena
Anna
15.01.2022
100%
Robotický vysavač ARON jsem koupila jako vánoční dárek. Všechno zatím prý funguje jak má. Velká spokojenost .
Pavel
15.01.2022
100%
Funguje perfektně, šetří nám mnoho práce
Aneta
15.01.2022
100%
Jan
15.01.2022
100%
manželka je s daným produktem velmi spokojená
Marcel
15.01.2022
100%
Erika
15.01.2022
100%
spokojnosť
Hana
15.01.2022
100%
spolehlivý dobře vysává
Alena
15.01.2022
100%
S výrobkem jsem velmi spokojena, naplnil moje představy.
Michal
15.01.2022
100%
Spolehlivost
Mubomír
08.01.2022
100%
Maximální spokojenost
Alois
08.01.2022
100%
Vše funguje dle očekávání od tohoto produktu
Milena
08.01.2022
80%
Spokojenost
Michal
08.01.2022
80%
jeste jsme nestihli zprovoznit
Kamil
08.01.2022
80%
Zatím je spokojenost, jak luxuje tak mopuje. Uvidíme za pár měsíců.
Ilona
08.01.2022
100%
jednoduché ovládání
Lenka
08.01.2022
100%
Vysavac dostal syn, pro něj úspora času.
Věra
08.01.2022
100%
Je tichý
Marie
08.01.2022
100%
Super
Alexandra
08.01.2022
100%
Je vynikající. Pracuje za mne.
Milan
08.01.2022
100%
Věra
08.01.2022
20%
Nic moc
Vladislava
08.01.2022
100%
Vyborný
Lenka
01.01.2022
100%
Vše supr
Larysa
01.01.2022
100%
dobře vysává
Dušan
01.01.2022
100%
Český výrobce
Jana
01.01.2022
100%
Zakoupeno na základě recenzí. Zatím jen vysávání. Vezme jemné chloupky od psa. Zavřu ho do pokoje a poprosím o úklid ?. Jsem spokojená.
Jana
25.12.2021
100%
V jednoduchosti je síla. Před tímto robotem jsme vrátili 2ks nového modelu s laserovou navigací. Pravděpodobně chyba v softwaru. Tento je jednoduchý, pracovitý. Rychle si zvykl na prostory a ještě nikdy nezabloudil.
Ivana
25.12.2021
80%
Jsem spokojena
Nina
25.12.2021
100%
Bez chyby
Matúš
25.12.2021
100%
Libor
25.12.2021
100%
Pracuje samostatně
Ivana
25.12.2021
100%
velká spokojenost
Helena
25.12.2021
40%
Setrvává na jednom okruhu, na který se stále vrací a ostatní části místnosti, i když je tam přenesen rychle opouští. Je nutno na něj stále dohlížet.
Radka
25.12.2021
100%
Spokojenost s vysavačem
Petr
25.12.2021
100%
Perfektní servis ochota profesionalita , stálý zákazník Petr děkuje.
Dana
25.12.2021
100%
Jsem nadšená.
Kateřina
25.12.2021
80%
Výborný pomocník pro domacnost
Tomas
18.12.2021
100%
Milan
18.12.2021
100%
Pardni koupe, vysaje uplne vsechno i to co nechci :D
Bohuna
18.12.2021
80%
Cena super, kvalita také. Za mě spokojenost :)
Lucie
18.12.2021
100%
Je to pomocník k nezaplacení. Spokojenost
Svatava
18.12.2021
80%
Robotický vysavač je super!
Dana
18.12.2021
100%
Jsem spokojená
Ladislav
18.12.2021
100%
Super pomocník.
Simona
18.12.2021
80%
spokojenost
Petra
18.12.2021
100%
Je to super pomocník vše zastane
David
18.12.2021
100%
Irena
11.12.2021
100%
Dělá přesně to co má dělat.<br/>S výrobkem jsem spokojená
Dagmar
11.12.2021
60%
robo vysavač jsem koupila jako dárek k vánocům, takže zatím žádné hodnocení
Pavel
11.12.2021
80%
Tichý, funkční
Vladmír
11.12.2021
80%
Chtělo by to delší kabel k nabíječe.
Kateřina
11.12.2021
100%
Je super
Petra
11.12.2021
100%
Vysává opravdu důkladně. Občas se sice někde zasekne ale s tím se musí počítat, je potřeba mu podmínky trochu přizpůsobit, třeba dát židle na stůl atd. I to vytírání je fajn.
Jiří
04.12.2021
100%
S vysavačem jsme spokojeni, zatím žádná negativa.
Miroslav
04.12.2021
100%
spokojenost
Petr
04.12.2021
20%
Vysavač jsem koupil ženě jako dárek k narozeninám ve středu a v pondělí jsem ho nesl na reklamaci
Kamila
04.12.2021
100%
Je perfektní pomocník.
Kateřina
04.12.2021
80%
Julie
04.12.2021
100%
Marek
04.12.2021
100%
?
Eva
04.12.2021
80%
Jsem spokojená, alespoň z pohledu toho, že to vysávání za mě někdo udělá. Tento typ vysavače ale svoje chyby má. Poměrně hlasitě naráží do nábytku, takže noční vysávání je jen pro opravdu tvrdé spáče. Občas vysává dost zmatené, některá místa přejíždí opakovaně a jiná například pravidelně vynechává. Takže spolehlivost vysátí je tak na 70%. Důležité je si uvědomit, že jde o udržovací úklid, občas je potřeba vysát pořádně růčo, hlavně rohy. Tam moc dosah robot nemá. Jinak chválím ten mop, ten nechávám stírat každodenně, na udržení čistoty, hlavně kvůli dětem. Myslím si, že dražší model s laserovou navigací by asi obstál lépe. Ale poměr cena/výkon odpovídá.
Martin
04.12.2021
100%
Vysavač naplňuje očekávání, dobře padne do ruky a je podstatně méně hlučný než náš starý vysavač. Absence kabelu umožňuje lepší manipulaci. Výdrž baterie stačí na cca 25 min. vysávání, což stačí na vysátí 100m2 bytu. Další + je, že nejsou potřeba sáčky, pouze se vysype nádoba na hrubé nečistoty a cca 1x za 3 vysávání vyčistí jemný filtr. Díky průhledné nádobě vidíte, jak vysavač pracuje a jak se plní - jsme překvapeni kolik prachu se vždy vysaje. Jsme spokojeni i s množstvím příslušenství. Za nás dobrá volba.
Libuše
27.11.2021
100%
OK
Ivana
27.11.2021
100%
splnil mé očekávání
Jiří
27.11.2021
80%
Vysava dobře
Tomáš
27.11.2021
100%
dělá to co jsem očekával
Šárka
27.11.2021
100%
maximální spokojenost
Dana
27.11.2021
100%
Zatím se mi nepodařilo zpárovat s telefonem, ale to není žádná vada , dělá všechno , co jsem od něj čekala
Miloslava
27.11.2021
80%
Dostane se opravdu všude.
Lenka
27.11.2021
100%
Tichý, mopuje, jezdit přehledně bez nějakého chaotického zamotání, super aplikace v telefonu.
Pavel
27.11.2021
60%
Dobrá střední cesta dobře funguje dostačující
František
27.11.2021
60%
Sháněli jsme robotický vysavač, který bude skutečně robotický, abychom nemuseli jeho funkci doplňovat. Vůbec jsme od prodejce nevěděli, že tento model má gyroskopickou navigaci, což znamená např. že když vyjede z nabíjecí stanice v místnosti, kde je, sám do další místnosti nepokračuje. Musí se ručně přenést. V případě, že mu někde dojde baterie, zůstane na tom místě. Sám se nezajede nabít do nabíjecí stanice. Aby toto vše dělal automaticky, sdělili nám na infolince eta, musel by mít navigaci laserovou. Doporučuji si o daném modelu co nejvíce zjistit, popř. se ptát.
Jaroslav
27.11.2021
80%
dobrá výdrž baterie, dobře vysává, zbytečně nenaráží a dobře se orientuje. naopak velice špatné je, že nejsou skladem žádné náhrádní filtry ani kartáče
Ivo
20.11.2021
100%
Splnil očekávání.
Eliška
20.11.2021
100%
Není co vytknout..
Tarra
20.11.2021
100%
Jsem velice spokojená,je to úžasný pomocník,dostal jméno Béďa????
Jana
20.11.2021
100%
Spokojená, doporučuji.
Radek
13.11.2021
80%
kvalita
Josef
13.11.2021
100%
Malá sám jsem bez práce.
Tomáš
13.11.2021
100%
Super
Matúš
13.11.2021
100%
Robí to,na čo bol stvorený.
Barbora
13.11.2021
80%
Náš první roborický vysavač . Sání, výkon, baterie, nadoba na vodu, a vytirání vše velmi dobré . Ale systém uklizení jak kdy je systematický, bourá do tmavých věcí, někdy ignoruje virtuální zeď, vrací se na vyluxováné místa, nepamatuje si půdorys bytu. Nejde v aplikaci označit místo kam má jet .
Martin
13.11.2021
100%
Jsem velmi spokojen. Aplikace na mobilu funguje tak jak má. Martin Čáp.
Marie
13.11.2021
100%
skvělý výrobek
Renata
09.11.2021
100%
S výrobkem jsem velmi spokojena, plní veškeré funkce pro které je určen.
Eva
09.11.2021
60%
Dobré sání, ale zmatený v prostoru
Tomáš
09.11.2021
100%
Tichý
Danuše
09.11.2021
100%
zcela samostatný
Ivana
09.11.2021
60%
očekávala jsem více,vynechává místa a když má zajet do domečku tak se mu to ani po 1/4 hodině nepovede
Eva
30.10.2021
100%
splňuje požadavky, úžasně výkonný
Radomil
30.10.2021
100%
Jsem moc rád,že ho mám.Vydrží dlouho na 1 nabití a ovládání přes telefon funguje skvěle.
Mistr
30.10.2021
100%
Bomba
Vanda
30.10.2021
100%
Aron splnil mé očekávání, jsem zatím velice spokojena.
Tomáš
30.10.2021
100%
Skvělý úklid, vrací se zpět do stanice, výborný poměr cena x výkon.
Magdalena
30.10.2021
100%
Vysává i vytírá výborně, jsem spokojená. Doporučuji.
Miluše
30.10.2021
100%
Uklidí za mě a tak mi šetří čas
Tomáš
30.10.2021
60%
Pěkný uklid
Ondřej
30.10.2021
80%
Výborně vysává, dobře mopuje
Stanislava
23.10.2021
100%
Velká spokojenost
Eva
23.10.2021
100%
šikovný pomocník - dělá co má a dělá to dobře
Soňa
23.10.2021
80%
spokojenost
Jaroslav
23.10.2021
100%
Splnil veškerá očekávání, nechápu jak jsem bez tohoto vynálezu mohla do teď zit
Dana
23.10.2021
80%
Vysává,vytira jak jsme chtěli akorát je zmatený jsou místa kde jede xkrat a kde vůbec máme černou sedacku do U a děla mu potíže s orientaci. A vracení na nabijecku je taky nic moc jinac jsem spokojena
Hanka
23.10.2021
100%
Jsem nadšená,super pomocník,který mi ušetří spoustu času na jiné aktivity.Vysává i ten nejjemnější prach,skvěle mopuje.Ze schodů opravdu nespadne.Za mě top,doporučuji.
Dita
23.10.2021
80%
Pracuje výborně. Aplikace má mouchy, mapu pohybu ne vždy zobrazí a není to chybou ve wi-fi u nás.
Radka
23.10.2021
100%
Je super
Jan
16.10.2021
100%
Produkt je vynikající. Obsluha byla vynikající
Milena
16.10.2021
100%
Jsem spokojena,mohu doporucit.
Lenka
16.10.2021
100%
Tichý, pracuje dobře.
Petr
09.10.2021
100%
Neprohloupili jsme je to dobrý pomocník
Radka
09.10.2021
100%
S produktem jsem moc spokojena.
Vladimír
02.10.2021
100%
zatím pracuje bezvadně !!
Slavka
25.09.2021
100%
tichý, <br/>nízky, <br/>dobrý výkon
Linda
25.09.2021
100%
Petra
18.09.2021
100%
Plne ospoveda mojin predstavam
Peter
11.09.2021
100%
Pozbiera strasne vela prachu co som bola az prekvapena. Super pomocnik
Ludmila
11.09.2021
100%
S výrobkem ETA jsem spokojena, vysává i psí chloupky, které s jinými vysavači nešly z koberce odstranit. Vyzkoušela jsem i funkci mytí podlahy, je to super. Robotický vysavač ETA Aron je velký pomocník do domácnosti. Koupila jsem si ho na doporučení kamarádky, jsem spokojena.
Václav
28.08.2021
100%
Je to super
Dana
28.08.2021
100%
Konečně mám skvělého pomocníka v úklidu
Kamila
21.08.2021
80%
Je super, akorát větší nečistotu neuklidí.
Luboš
21.08.2021
100%
Úplně dostačující pro denní úklid, vytírání je pouze pro stažení denního prachu
Michaela
14.08.2021
100%
Používám pouze na pevnou podlahu (ne koberec) čistí pěkné, jezdí systematicky. Nízký, tzn. dostane se téměř všude.<br/>
Vladimíra
14.08.2021
100%
nevjede na černý koberec, super pomocník v domácnosti.
Ema
07.08.2021
100%
spolehlivost a neskutečně vstřícný servis!<br/>
Pavla
31.07.2021
100%
jsem spokojená, není co vytknout....
Václav
31.07.2021
100%
Vynikající <br/>
Anna
31.07.2021
100%
ok
Marie
31.07.2021
80%
práce s mopem nesplňují moje představy, jinak jsem s výrobkem spokojena<br/>
Andrea
31.07.2021
80%
Trošku zmatený
Ivan
24.07.2021
100%
Zatím spokojenost
Valerie
24.07.2021
100%
Skvělý pomocník při úklidu. Velice tichý, nízký - vysává i pod sedackou. <br/>Vytírání taky parádní - maximální spokojenost.<br/>Poměr cena / výkon perfektní.
Jiří
24.07.2021
100%
V
Mária
24.07.2021
80%
Dlho sa nabíja
Olga
18.07.2021
80%
přednosti- pracuje samostatně, nedostatky- nesystematické popojíždění, větší smetí neuklidí
Eva
18.07.2021
100%
s úklide spokojenost. Akorát když zajede vysavač do stanice tak mi nevypíná a nemůžu přijít na to proč. protože někdy se vypne. Ale myslím že mám nevhodně umístěnou stanici na nabíjení.
Michaela
18.07.2021
60%
Chybí mě v aplikaci nasměrování vysavače do konkrétní místnosti.
Vladimír
11.07.2021
100%
S manželkou jsme nadšeni. V našem věku (74 a 78) je to poklad. Říkáme mu Fery a já osobně jej hrozně rád sleduji. Na baráku jej pouze přenesu do patra a jede se dál. Z kraje jsem se bál, že spadne ze schodů, ale kdepak Fery je borec. Snad vydrží co nejdéle a zůstane mým kamarádem co nejdéle. Moc Vám děkuji za rady při nákupu a této investice rozhodně nelituji, právě naopak. Mohu jenom s nadšením doporučit.
Stanislava
11.07.2021
60%
zatím moc neovládáme, jezdí si jak chce
Zdenek
04.07.2021
60%
Vyhovuje
Pavel
04.07.2021
100%
Spokojenost
Olga
04.07.2021
100%
Velice spokojená.
Petr
04.07.2021
100%
Zatím pracuje podle přestav<br/>
Zbyněk
04.07.2021
80%
Mohl by mít vytírání bez výměny zásobníku i s vysáváním ,někdy je chaotický
Jozef
21.06.2021
100%
Dobrý den jsme spokojeni vysaje i vytře.
Kateřina
21.06.2021
100%
Žádné nedostatky
Martina
21.06.2021
60%
Nefunguje dálkový ovládač
Jana
21.06.2021
100%
prozatím jsem žádné nezjistila, jsem spokojená
Růžena
12.06.2021
100%
obdarovaný je spokojeny
František
12.06.2021
80%
Cena výkon. Za celkem rozumnou cenu je robotický vysavač Eta Aron dobrou volbou.
Jaroslav
12.06.2021
100%
Holá
12.06.2021
100%
super !
Kateřina
12.06.2021
100%
Ještě stále nedorazily sluchátka, která měla byt k tomuto vysavači jako dárek. Jinak s vysavačem jsem velmi spokojená
Miloslava
12.06.2021
80%
Dobrý den. S tímto vysavačem jsem velice spokojená i když je to můj první.Je nižší zajede všude i pod postel a nyní jsem po operaci kyčle a to můj velký pomocník. Děkuji
Zdeňka
12.06.2021
80%
S robotickým vysavačem jsem spokojena
Pavla
05.06.2021
60%
Je nízký - přednost.
Michal
05.06.2021
40%
Zápory: Vysává nesystematicky, přejíždí stejná místa stále dokola a některá neprojede vůbec. Nelogicky mění směr aniž by dojel až ke zdi. Nevrací se do základny. V aplikaci nepřesné zaznamenání uklizené plochy. Klady:Projetá místa jsou vysáta dobře, nemá ani problém s přejetím z pevné plochy na koberec s vyšším vlasem.Tento produkt nedoporučuji, znovu bych jej nekoupil.
Marika
05.06.2021
100%
S vysavačem jsem spokojena. Je tichý, je nízký, zajede lehce pod skříně, i pod sedačku, nevynechá místečko, nízké koberce přejede jak nic :-) . Schody taky nejsou problém. Lehce se čistí. Jednoduchá obsluha přes ovladač nebo přes aplikaci. Výborný pomocník.
Jaroslava
05.06.2021
100%
Zatím jen samé přednosti.
Radek
05.06.2021
100%
zatím žádné
Karel
05.06.2021
100%
Jsem velice spokojen děla to co má.Akorát je škoda,že jsem nedostal náhradní štětečky. Ale zatím hodnotím velice kladně.
Iveta
05.06.2021
100%
Vše v pořádku, spokojenost.
Gabriela
29.05.2021
80%
hlučný
Oldřiška
29.05.2021
100%
Velká spokojenost,je to obrovský pomocník v domácnosti.
Olga
29.05.2021
80%
je dobrý a výkonný - dobře umývá
Ivana
29.05.2021
80%
Plusy: nízký profil přístroje, možnost vytírat až v druhém kroku, tím pádem větší nádoba jak na vodu,tak na vysáté nečistoty.
Marie
22.05.2021
100%
Renata
22.05.2021
100%
žádné
Mojmír
22.05.2021
100%
Jsme s ním spokojení
Marie
22.05.2021
80%
Mohl by lépe plánovat trasy.
Lucie
22.05.2021
100%
Je ryhlý a dukladny
Ludmila
22.05.2021
100%
Předností je, že je nízký a dostane se i pod nábytek, měla jsem už jeden, ale ten se mi bohužel pod nábytek nevešel, což se mi nelíbilo, proto díky.
Danuše
22.05.2021
100%
Škoda , že jsem si ho už dávno nepořídila, velký pomocník při úklidu.Dobře i mopuje. Produkt mohu jen doporučit
Dagmar
08.05.2021
100%
Je to můj druhý robotický vysavač. První jsem měla ILIFE. Tento je nesrovnatelně kvalitnější. Vyšší rychlost, lépe sedí mopovací část. Jsem velmi spokojená.
Kateřina
08.05.2021
100%
Rychlost
Veronika
08.05.2021
100%
Skvělý pomocník do domácnosti. Tichý a spolehlivý. Možno ovládat i pomocí aplikace v mobilu.
Jana
01.05.2021
100%
chybí mi nějaký popis náhradního příslušenství - zakoupila jsem gumový kartáč místo štětinového a není v popisu výrobku vůbec zmíněn - čekala bych třeba popis, že se tento kartáč víc hodí na tvrdé podlahy a štětinový na koberce apod... Celkově jsem ale moc spokojená, vleze se opravdu všude - pod kuchyňskou linku, gauč, skříňky...
Jaroslava
24.04.2021
100%
Jsem spokojená
Miroslav
24.04.2021
100%
Chtělo by to lepší servisní návod , podrobnější popis ovládání přístroje.
Marcela
24.04.2021
100%
nedostatek dlouho se nabíjí. Přednost dobře uklizí
Bronislava
24.04.2021
80%
zatím funguje jak má
Vladimír
24.04.2021
80%
Malá odpadní nádobka.
Blanka
10.04.2021
100%
Zvládne jak dlaždice, tak i koberce. Máme malý byt. Musí se často otáčet.
Margita
10.04.2021
100%
Maká za mne.
Vlastimil
10.04.2021
100%
Vysavač je prima
Jiří
03.04.2021
100%
Jsem velice spokojen. Měl jsem na zkoušku doma jiný vysavač jiného, světového výrobce a tentoETA je lepší. Za rozumnou cenu dělá co má a na nic si nehraje. Sací výkon, baterie i obsah nádobek je plně dostačující na 80 M2 byt. Má také ovládání přes mobilní aplikací a provalení infra zábranu. Nebyl s ním zatím nejmenší problém
Zuzana
03.04.2021
100%
pracuje tak jak ma spokojenost
Dedek
03.04.2021
80%
vysavač je nízký a tichý.
Andrea
20.03.2021
80%
Zdenka
20.03.2021
100%
Nikola
20.03.2021
100%
Katarina
20.03.2021
100%
David
20.03.2021
80%
Mam 3 robota během 2 měsíců a tento je nejlepší.Slušně vysává i vytírá.Byl trochu problém s párováním s telefonem,ale poradili mi v Etě,jak ho spárovat přes hot spot.Občas zajede špatně do nabíječky,ale to je detail.Aplikace v telefonu je skoro zbytečná.Celkově,ale ve srovnání s Rowentou a Teslou spokojenost,dělá co má.
Stanislava
20.03.2021
60%
David
20.03.2021
100%
super pomocník
Lenka
20.03.2021
100%
Aleš
20.03.2021
80%
aplikace by mohla být lepší
Jan
13.03.2021
100%
Nemusím vysávat
Lukáš
13.03.2021
100%
Ivana
13.03.2021
100%