Bootstrap
Doprava zdarma 06/2024 Doprava zdarma 06/2024
-20% na kuchyňské roboty Gratus -20% na kuchyňské roboty Gratus
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený

Dárek
Doprava ZDARMA
Kód produktu: ETA351190000
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
DÁREK
Nakupte nad 3 999 Kč a jako dárek získáte přenosný reproduktor GoGEN CLUBEE BS 370B v hodnotě 1 299 Kč! Více o akci zde.
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000 červený
Dárek
Doprava ZDARMA
Kód produktu: ETA351190000
4.7
292 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Sáčkový vysavač se širokým otvorem pro lepší sací výkon, ECO motorem, extrémně účinnou filtrací a bohatým příslušenstvím včetně nástavce DermoPet.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 4 999 Kč

Běžná cena: 3 999 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní

Ušetříte: % =

Na splátky od:

500 Kč Spočítat splátky

Zboží v e-shopu skladem
dodání do pondělí 17. 6. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení produktu
(93%)
Hodnotilo 292 zákazníků
Alena
08.06.2024
100%
Velká spokojenost, bohaté příslušenství, skvělý sací výkon. Splňuje vše co jsem od něho očekávala.
Eva
01.06.2024
100%
Saje,sáčky velké a příslušenství taky paráda.
Romana
01.06.2024
100%
zatím spokojenost
Soňa
01.06.2024
100%
Splnil všechno, co jsem očekávala. Velmi dobře vysává, obsluha jednoduchá. Má vyřešeno i to, že při zapnutí nabíhá postupně, takže nevypadávají pojistky, což se mi u staršího typu občas stávalo. Má delší šňůru i nástavce. Celkově mohu všem doporučit.
Pavel
11.05.2024
100%
zatím spokojen, tichý chod, kvalitní vysávání
Ludmila
11.05.2024
100%
Vysavač je výborný, dobře saje
Pavel
11.05.2024
100%
Jan;
11.05.2024
80%
Za tu cenu je dostačující
Marcela
11.05.2024
100%
Tereza
11.05.2024
100%
velká spokojenost
Anna
11.05.2024
100%
Luděk
11.05.2024
100%
Vladimír
11.05.2024
40%
Výrobek Eta Adagio 3511 jsem po týdnu vrátil. Sací hubice na koberce se při nastavení vysávání na koberce tak silně přisála že nebylo možné s ní pohnout. Konstrukce pojezdových koleček a válečků silně poddimenzována - úspora materiálu na nevhodném místě. Před uvedením na trh by to chtělo vyzkoušet aby i při silném sacím výkonu vysavače se dalo pohybovat hubicí. Ostatní funkce slušné a výbava doplňků velká.
Jiří
04.05.2024
100%
Jaroslav
04.05.2024
100%
Maximální spokojenost. Výborná sací schopnost. Dokonalá výbava. Potěšitelná délka šňůry.
Jaroslava
27.04.2024
100%
ano
Eva
20.04.2024
100%
Výborný vysavač, silný a lehce jezdí
Stanislav
20.04.2024
100%
Břetislav
20.04.2024
100%
Výkonný,s velkým dosahem,celkem tichý.
Zbyněk
13.04.2024
100%
Vysavač zatím funguje dobře, jen návod by chtěl trochu vylepšit. Šetří se na nesprávným místě.
Petr
13.04.2024
100%
Skvělé
Ladislav
13.04.2024
100%
Michaela
13.04.2024
20%
Vůbec nejsem spokojená, blbě vysává, působí hodně lacině a díky tlusté hadici je strašně neskladný... nejhorší vysavač co jsem kdy měla, nákupu lituji
František
13.04.2024
100%
Ján
06.04.2024
100%
Martina
06.04.2024
100%
Jaroslav
06.04.2024
100%
výkon
Irena
30.03.2024
100%
MUDr. Marta
30.03.2024
100%
Leo
23.03.2024
100%
je to dobrá mašina
Radim
23.03.2024
100%
super vysavač, zatím vše šlape bez problému
Michaela
16.03.2024
100%
S produktem jsem velmi spokojená. Je tichý a krásně vysává jak koberec tak lino.
Martina
16.03.2024
80%
Lucie
16.03.2024
100%
zatim spokojenost
Pavel
09.03.2024
80%
Stanislava
02.03.2024
100%
S vysavačem jsem spokojená, jen s tou hadicí se trochu peru je dost tuhá a můj tenisový loket se ozývá:)
Radka
02.03.2024
100%
S vysavačem jsem spokojena.
Věra
02.03.2024
100%
Spokojenost, ale používám jen krátce, čas ukáže víc...
Jan
24.02.2024
100%
Kvalitní provedení, snadná manipulace, velké množství nástavců.
Miloslava
17.02.2024
100%
Nad míru spokojeni
Ivana
17.02.2024
100%
Lucie
10.02.2024
60%
Hadice příliš měkká, láme se, sací výkon se musí po každém zapnutí znovu nastavit.
Markéta
10.02.2024
100%
Konečně vysavač, který splňuje funkci vysavače. Musím vysávat na druhý stupeň, jinak by mi to vytrhlo lino od podlahy. Sice je relativně těžký, ale kompenzuje to dlouhá šňůra, dlouhá nastavitelná tyč a super ergonomická rukojeť. Takže já při svých 176cm výšky se nemusím hrbit. Moc děkuji.
Karolina
03.02.2024
80%
Michal
03.02.2024
100%
Zatím jsem velmi spokojen.
Kateřina
03.02.2024
100%
funguje na 100%
Pavol
03.02.2024
80%
Tereza
27.01.2024
100%
Eliška
27.01.2024
60%
Je dobry ale v trupce se stale neco zasekava
Jana
27.01.2024
100%
MARTINA
20.01.2024
80%
Rudolf
20.01.2024
100%
Spokojenost, jako s předchozími vysavači ETA, které jsme používali. Za 49 let manželství je to třetí kus. Mají i dobrou "životnost". Prostě paráda.
Martina
13.01.2024
100%
Miroslav
13.01.2024
100%
tichý a výkonný, zatím veliká spokojenost.
Jiří
13.01.2024
100%
Martin
13.01.2024
100%
Spokojný
Karin
13.01.2024
100%
Velmi spokojená ,je tichý a opravdu výkonný.
Martin
06.01.2024
80%
Marta
06.01.2024
100%
Vierka
06.01.2024
100%
Som spokojná, rýchle dodanie,výrobok super..dobre funguje... všetko prišlo v poriadku ????
Dana
06.01.2024
100%
Radomír
06.01.2024
60%
Zatím spokojenost. R.Hnilica
Miroslava
06.01.2024
100%
Tichy a silny vysavac
Jiří
06.01.2024
80%
Spokojená,volbu regulace si vysavač nepamatuje,jinak vysává dobře.
Jaroslav
06.01.2024
100%
Vše ok
Leoš
06.01.2024
100%
Skvěle funguje, super i pro vyčesávání pejska.
František
30.12.2023
100%
Jiří
23.12.2023
100%
Vysavač je velmi tichý, má dlouhý napájecí kabel,takže se nemusí přepojovat v zásuvkách. Uvidím co plastové díly ale to ukáže čas.
Martina
23.12.2023
100%
Petr
23.12.2023
100%
Dobrá volba
Josef
23.12.2023
100%
Vysavač jsem vánočně daroval jednomu domovu seniorů, ale jistě budou spokojeni.Zdravím.
Dana
23.12.2023
100%
Michal
23.12.2023
100%
René
23.12.2023
100%
Stanislav
23.12.2023
100%
Tomáš
16.12.2023
100%
I pri velkem sacim vykonu, neni tak hlucny. Na sve rozmery lehka a jednoducha manipulace. Skvele vysava.
Veronika
16.12.2023
100%
Neskutečně tichý chod, perfektně saje, bohaté příslušenství. Doporučuji.
Karel
16.12.2023
100%
Opakovaně vysoce profesionální přístup pracovníků. Děkuji
Hana
16.12.2023
100%
Zatím využít pouze jednou- spokojenost
David
16.12.2023
100%
Jsem naprosto spokojen
Josef
16.12.2023
100%
Spokojenost velika
Miroslava
09.12.2023
100%
Velmi spokojená
Iveta
09.12.2023
80%
spokojnosť, len mi vadí hrubá hadica, ktorá je nepraktická pri skladovaní a manipulácii
Jaroslav
09.12.2023
100%
Kvalitní vysavač, bohaté vybavení - příslušenství oproti konkurenci. Jsem velice spokojen
Eva
09.12.2023
100%
Super vysavač.
Iveta
09.12.2023
100%
Velká spokojenost. Po všech stránkách. Akorát mi chybí úchyt vysavače v horizontální poloze kvůli přenášení. Jinak opravdu výborný.
Jaroslav
02.12.2023
100%
Je Suprový.
Miroslav
02.12.2023
80%
Jelikož vysavač vlastnim měsíc nemohu zatím hodnotit. zatím fajn
Lenka
02.12.2023
100%
Vyborný
Kateřina
18.11.2023
100%
Se zakoupeným vysavačem jsem maximálně spokojená.Je super množství příslušenství k němu.Koupě vůbec nelituji
Věra
18.11.2023
80%
Ivana
18.11.2023
60%
Jaroslav
18.11.2023
100%
Bezchybný
Jan
18.11.2023
100%
Řada vylepšení proti předchozím modelům
David
11.11.2023
100%
Bomba
Romana
11.11.2023
100%
Zdislava
11.11.2023
100%
Bezvadný pomocník pro domàcnost
Lenka
11.11.2023
100%
Zdenek
11.11.2023
100%
Jarmila
11.11.2023
100%
Lumír
11.11.2023
80%
Celkově je vysavač v pořádku, líbil by se mně o něco menší a lehčí.
Milan
11.11.2023
80%
Pavlína
11.11.2023
100%
Konečně mám vysavač který opravdu vysává ❤️❤️❤️
Petr
11.11.2023
100%
Namá chybu
Veronika
11.11.2023
100%
Petr
11.11.2023
80%
Věra
04.11.2023
100%
Naděžda
28.10.2023
80%
Dobrý9
Pavel
28.10.2023
80%
Hubice na vysávání koberců se příliš lepí i když se stlumí výkon. Turbo hubice je perfektní.
Jana
21.10.2023
100%
15 let jsem působila jako prodejce,vedoucí i nákupčí malých spotřebičů.Máme větší rodinný dům,také 2 chlupaté pejsky a kočku.Vysavače ETA jsme používali odjakživa a ráda jsem je doporučovala zákazníkům,zejména pro vysoký sací výkon,akční rádius a bohaté příslušenství.
Josef
21.10.2023
80%
Jana
21.10.2023
100%
Zatím luxuje, tak OK
Libor
21.10.2023
100%
Miroslav
21.10.2023
100%
Naprostá spokojenost
Simona
21.10.2023
100%
Funguje bez problémů, dostatečně silný, pěkný design
Marta
21.10.2023
80%
Vysavač funguje jak má, splňuje deklarované, ale příště budu volit něco menšího pro snadnější manipulaci. Nevyhovuje mi ani robusní provedení hadice a její držení. Jinak není co vytknout.
Radek
21.10.2023
100%
fajn
Josef
21.10.2023
100%
velice hlavně kdo má psí mazlíčky uplná bomba doporučují
Ivan
14.10.2023
100%
Vysavač je o trochu větší a těžší než jsem měl do teď, ale dá se zvyknout. Vysává perfektně, spousta nástavců. Jsem spokojený.
Anna
14.10.2023
100%
Marcela
14.10.2023
100%
velmi spokojená
Lenka
14.10.2023
100%
Tichý vysavač, spokojení
Jana
14.10.2023
60%
Lubomír
14.10.2023
100%
Tichý, výkonný.
Roman
14.10.2023
100%
Suprrrrrrrrrrrrrrrrr ????
Roman
01.10.2022
100%
Aleš
01.10.2022
60%
Tak docela jo ale zadna extra sláva jak ho vychvalují v prodejně to není ale ano špatný taky není zda se mi že musím sát pomaleji není tak obratný
Milan
24.09.2022
100%
velmi, splňuje naše požadavky
Eva
24.09.2022
100%
Barbora
24.09.2022
100%
Sme nadmieru spokojný. Tento vysávač je iný level s ním je vysávanie zábava nie povinnosť. Zisťujeme postupne ktorú nasadku načo použiť a je to ako puzzle keď skúsite a pasuje je to dokonale. Ďakujeme za tento produkt určite odporúčame ďalej
Jana
17.09.2022
100%
Miloslava
10.09.2022
100%
Daniela
13.08.2022
100%
Jsem spokojená, je to skvěly výrobek.Značka ETA je stale super ,kupuji vše od Vas.Děkuji za kvalitu výrobku.Ať se Vam daři.Č. Daniela.
Petr
13.08.2022
100%
Velmi spokojený
Adolf
06.08.2022
100%
Jsem spokojen na 99,9%. Jedinou chybu má, že nevysává sám.
Rudolf
06.08.2022
100%
Simona
30.07.2022
80%
Martin
30.07.2022
100%
Jana
30.07.2022
100%
Petr
23.07.2022
100%
Velký výkon a přitom velmi tichý , bohaté příslušenství, určitě doporučuji.
Tomáš
23.07.2022
100%
Petr
23.07.2022
100%
Václava
23.07.2022
80%
Je trochu hlučnějěí, než jsem očekávala.
Beáta
23.07.2022
100%
Martin
16.07.2022
80%
Zdenek
09.07.2022
100%
Super
Josef
03.07.2022
80%
Vysavač je skvělý, provedení hadic a trubek, zejména bajonetů a mechanických částí jeví se jako méně kvalitní k výkonu stroje.
Mária
03.07.2022
100%
S produktom som veľmi spokojná, ako aj s odbornou obsluhou v predajni.
Martina
03.07.2022
100%
Parádní kousek ;). Dlouhý kabel, tichý chod.
Jaroslav
25.06.2022
100%
Eva
25.06.2022
100%
Věra
25.06.2022
100%
Spokojenost
Marta
18.06.2022
100%
Velmi spokojena, výborný výkon
Jana
18.06.2022
100%
Hana
18.06.2022
100%
Je perfektni
Oldřich
11.06.2022
40%
turbohlavice dělá strašný rámus, jinak vysává dobře.
Štefan
11.06.2022
100%
Spokojen, vysoký sací výkon, bohaté příslušenství
Renáta
11.06.2022
100%
Dagmar
04.06.2022
80%
Petr
04.06.2022
80%
Katarína
04.06.2022
100%
Vyborny vysavac. Vykonny a tichy. Vela nastavcov k dispozicii, velky objem vrecka.
Jan
04.06.2022
100%
Je to super
Kateřina
04.06.2022
100%
Šárka
04.06.2022
100%
Super
Marcela
04.06.2022
100%
S vysavačem jsem po všech stránkách velice spokojená.
Jozef
04.06.2022
100%
Nikola
04.06.2022
100%
Som veľmi spokojná s výrobkom
Zdeněk
28.05.2022
100%
Dana
28.05.2022
80%
Petra
28.05.2022
100%
Daniel
28.05.2022
100%
Jiří
28.05.2022
100%
Jiri
28.05.2022
100%
Libuše
28.05.2022
100%
Velmi spokojena s vysavačem a i s panem prodavačem, dobře poradil s výběrem
Anna
28.05.2022
80%
Vysává dobře, ale vadí mi vysoká hmotnost vysavače a trochu ztuha a težkopádně se navíjí a odvíjí šňůra. Jinak zatím spokojenost.
Ruzena
21.05.2022
100%
S produktem jsme velice spokojeni.
Meika
21.05.2022
100%
Josef
21.05.2022
80%
Eva
14.05.2022
100%
šlo mi o výkon, lux je sice dost těžký, ale asi to bez toho nejde
Martin
14.05.2022
100%
Jsem velmi spokojen.
Fratišek
14.05.2022
100%
velmi
Miroslav
14.05.2022
80%
Martina
14.05.2022
100%
Rodiče jsou spokojeni s vysavačem,není hlučný a saje krásne.Byl to dárek pro ně.
Jana
14.05.2022
100%
nový výrobek, prozatím spokojeni
Zdeněk
07.05.2022
100%
Jsem spokojen, splňuje mé požadavky na výkon i obsluhu.
Ivana
07.05.2022
80%
Alena
07.05.2022
100%
Václav
30.04.2022
100%
Radek
30.04.2022
80%
Ivan
30.04.2022
100%
Hana
30.04.2022
80%
zatím spokojenost, jen se mi zdá dost těžký
Pavla
30.04.2022
100%
Zdenek
30.04.2022
100%
Spokojen, není co řešit.
Patrik
23.04.2022
100%
Lenka
23.04.2022
80%
Jitka
23.04.2022
100%
Vysavač je suprovní. Spokojenost veliká. Tichý chod. Turbo kartáč prehluči motor což mě pobavilo. Ale kdo má doma chlupáče tak tento vysavač ocení jak mi. Pobere všechno. Příslušenství veliké.
Vlasta
23.04.2022
100%
Daniel
23.04.2022
100%
Zš Provodov
23.04.2022
80%
splnil moje očekávání
Martin
23.04.2022
100%
Skvelý výkon, veľa príslušenstva.
Věra
16.04.2022
80%
Spokojenost
Jaroslav
16.04.2022
100%
Petr
16.04.2022
100%
rychlost vaření
Dagmar
16.04.2022
80%
Větší hlučnost, horší tah a manipulace, šňůra se sama nenavíjí, moc široká hadice
Zbyněk
16.04.2022
100%
Jiří
16.04.2022
60%
Bohumil
16.04.2022
100%
plně spokojen
michal
09.04.2022
100%
Vrelo odporúčam všetkým. ETA fakt super
Plusy:
  • Bol som úprimne skeptický že či 800 wattov bude dostatočne silný na vysávanie kobercov.........fuuuuuu a brutálne prijemne prekvapil. Ťahá koberec ako 2000 wattov motor v mojom starom vysavaci. A tento je extrémne tichý až som bol zaskočený či vlastne ide.....vrelo odporúčam.
Minusy:
  • Nič. Všetko oka
Marcela
09.04.2022
100%
Bomba, neni hlucny a pritom vysaje vse jak ma.
Markéta
09.04.2022
80%
S vysavačem jsem prozatím spokojená, mám ho krátce a ještě jsem nevyzkoušela všechny jeho funkce.
Tomas
09.04.2022
80%
Ok, mohl by mít větší výkon :-)
Karel
09.04.2022
100%
Vendula
09.04.2022
100%
Jsem spokojená, saje opravdu hodně.
Petr
09.04.2022
100%
Je opravdu tichý, sací výkon je výborný, dobrá je možnost regulace sacího výkonu, má velké množstí příslušenství na různé povrchy. Rozhodovali jsme se mezi tímto vysavačem a vysavačen jiné značky, který byl trochu tižší ale měl slabší výkon a byl dražší. A jsme rádi že jsme se rozhodli pro tento, protože jak je vysavač tichý není nakonec nejdůježitější, jelikož daleko větší hluk dělá připojený turbokartáč nebo i obyčejná hubice jak přes ni prochází vzduch....
Ivan
02.04.2022
80%
Michaela
02.04.2022
80%
Jediný vysavač v nabídce, který nahradí dobře a dlouhodobě sloužící ETA Proximo (1800 W, sací výkon 400 W). K dispozici hodně různých nástavců.
Karel
26.03.2022
100%
Ivana
26.03.2022
80%
Statickou elektřinou chytá prach na povrch. Jinak spokojenost.
Pavel
26.03.2022
100%
Zatím jsem velice spokojen je až nezvyklé tichý a přitom má poměrně značný sací výkon takže za mě vše v pořádku
Andrea
26.03.2022
100%
Luděk
19.03.2022
80%
Tomáš
12.03.2022
100%
Eva
12.03.2022
100%
zatím dobrý a doufám, že má spokojenost vydrží několik let
Ludmila
12.03.2022
80%
S vysavačem jsem celkem spokojená,jen mi dělá problém váha,ale to se nedá nic dělat.Líbí se mi tichý chod.Jednu hvězdičku ztrhávám za nákup,to už jsem psala.
Jarmila
05.03.2022
100%
Jsme velice spokojeni s tímto vysavačem.
Helena
05.03.2022
100%
Má vysoký výkon, je tichý a má bohaté příslušenství. Jsem spokojená.
Radomir
26.02.2022
80%
Lenka
26.02.2022
100%
Super
Iveta
26.02.2022
100%
Spokojenost - super zboží
Zdenka
26.02.2022
100%
Ivo
26.02.2022
100%
Tomáš
12.02.2022
100%
Jaroslava
12.02.2022
100%
Velmi spokojeni.
Vlastimil
12.02.2022
80%
Jitka
12.02.2022
100%
Veronika
05.02.2022
100%
Vysavač je tichý, má bohaté příslušenství a velký dosah. Předešlý vysavač od Ety nám vydržel 20 let.
Miroslav
05.02.2022
100%
Zatim funguje jak ma
Oldřiška
05.02.2022
60%
vysavač je moc hlučný
Luboš
05.02.2022
100%
Jana
05.02.2022
100%
Dobře saje a je tichý.
Michaela
05.02.2022
100%
Stoprocentně splňuje vše proč byl koupen, Spokojenost.
Tomáš
22.01.2022
100%
Je super
Martina
22.01.2022
100%
Zakoupený vysavač velmi dobře vysává. Jsem s ním spokojená.
Jaromír
22.01.2022
80%
Je dobrý
Vladimíra
22.01.2022
80%
silný, výkonný vysavač, trochu těžší, hodně příslušenství
Jana
22.01.2022
100%
Maximálně spokojeni
Jaromír
15.01.2022
40%
Sací výkon dobrý.Hadice se strašně láme.Kvalita nic moc.Čekal jsem daleko lepší kvalitu!!
Rostislav
08.01.2022
100%
tichý, výkonný, multifunkční
Maria
08.01.2022
100%
Perfektný, splnil moje očákavania. Silný, tichý, kopec praktických nadstavcov. Nemam mu čo vytknúť
Bohumil
08.01.2022
100%
Saje jako ďábel
Jiří
01.01.2022
100%
ok
Marketa
01.01.2022
100%
Lehký, tichý. Super
Vladimír
01.01.2022
100%
překvapivě velmi tichý, přede si jako kotě
Anna
01.01.2022
100%
Ma velkou savost, je tichy
Jiří
25.12.2021
100%
Tichý a silný
Luboš
18.12.2021
100%
Andrea
18.12.2021
100%
super,jsem spokojena
Yvetta
18.12.2021
100%
Tichý, výkonný,spokojenost.
Blanka
18.12.2021
100%
tichý , vynikající na zvířecí chlupy
Jana
11.12.2021
100%
kvalita za rozumnou cenu
Jiří
11.12.2021
100%
Krátce používaný,zatím velká spokojenost.
Marta
04.12.2021
100%
Dobře vysavá
Miroslav
04.12.2021
80%
Dušan
27.11.2021
100%
maximální spokojenost děkuji
Olga
27.11.2021
100%
Jsem spokojená.
Jana
27.11.2021
80%
Dobrý, tichý, silný
Petr
27.11.2021
100%
Oceňuji vysoký výkon, nízkou hmotnost, bohatou výbavu, rozumně odstupňovanou regulaci a povedený vzhled.
Jiří
27.11.2021
100%
zatím spokojenost
Petr
27.11.2021
80%
Je výborný s jednou výjimkou. Pro použití integrovaných částí, které jsou uloženy přímo ve vysavači, potřebujete nástavec. Ten je sice součástí balení, ale do vysavače jej neuložíte. Musíte jej mít uložený \"někde\". To se fakt nepovedlo.
Vladimír
27.11.2021
100%
Skvělé příslušenství a tichý chod
Miroslav
27.11.2021
60%
Obecně je vysavač použitelný. Mám výhradu k používání úzké hubice prostřednictvím adaptéru, to je dosti nepraktické i k vzhledem k tomu, že není možné adaptér uchytit do schránky ve vysavači. Dále není možno použít koncové hlavice přímo na flexihadici, (jen s použitím kovové trubice) koncovky nejsou kompatibilní. Čekal jsem trochu více od top produktu ETA. Chybí mi tu ještě parksystem, jinak OK.
Lydie
20.11.2021
100%
Výborné představení výrobku i jeho srovnání
Věra
09.11.2021
100%
Jsem spokojená. Vysavač není hlučný a má mnoho nástavců.
Kamila
09.11.2021
100%
Jsme velice spokojeni
Katerina
09.11.2021
100%
Dobre vysava
Jan
09.11.2021
100%
vysoký výkon, velká variace nástavců, velmi tichý
Veronika
30.10.2021
100%
Nemá chybu na plovoucí podlahy i na koberec. Obnovil částečně i sešlapaný koberec. Máme v domácnosti kočku a občas i psa všechny chlupy sebere. Takže za mě SUPER.
Petr
30.10.2021
100%
Jsem spokojen s výběrem vysavače.
Hana
30.10.2021
80%
+ dobrý sací výkon<br/>- váha
Hana
30.10.2021
100%
Velice lehké vysávání usnadňuje dobře vymyšlené držadlo je tichý prostě super
Jana
30.10.2021
100%
Je skvělý!
Ivan
30.10.2021
80%
splňuje očekávání
Kateřina
23.10.2021
100%
tichý, výkonný, dlouhý kabel
Vik
23.10.2021
100%
Velice spokojen
Yveta
23.10.2021
100%
Super vysává. Prodavačky a prodejně úžasné. Už dlouho jsem se nesetkala s takovou ochotou. <br/>.
Oldřich
16.10.2021
100%
Vysavač je tichý , má solidní výkon a bohaté příslušenství .
Jaromír
28.08.2021
40%
Vysavač má velký výkon. BOHUŽEL sací hubice není k tomu uzpůsobena. I při nastavení na tzv. vysávání záclon se přisává/přicůcne k linu, nebo nazvedá koberec - při použití univerzální hubice na pevné podlahy a koberce.<br/>Z příslušenství hodnotím<br/>- kladně: ohebnou štěrbinovou hubici a turbo kartáč.<br/>- záporně: nepraktické užití malých hubic(v těle vysavače), které lze nasadit jen s redukčním nástavcem, dále povrch vysavače je až příliš pružný, chybí druhý aretační bod pro bezpečnou aretaci hadice ve svilé poloze vysavače.<br/><br/>Když porovnám 30 let starý vysavač Siemens VS 9000 s tímto novým ETA Adagio, vyhrává po praktické uživatelské stránce ten starý s jednou univerzální a třemi malými kompaktibilními hubicemi, které jsou v těle vysavače.<br/>Škoda...
Viktor
28.08.2021
100%
Krásný a funkční
Marie
21.08.2021
80%
Dobře saje, má výborné vybavení
Václav
07.08.2021
100%
Zatím mám málo zkušeností
Květoslava
31.07.2021
100%
vyhovuje mi.
David
18.07.2021
60%
vysavac funguje dobře ale je na něm videt levné zpracování