Bootstrap
Doprava zdarma 06/2024 Doprava zdarma 06/2024
-20% na kuchyňské roboty Gratus -20% na kuchyňské roboty Gratus
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez

Kód produktu: ETA006690000
Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez
DÁREK
Nakupte nad 3 999 Kč a jako dárek získáte přenosný reproduktor GoGEN CLUBEE BS 370B v hodnotě 1 299 Kč! Více o akci zde.
Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez
Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez
Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez
Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez
Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez
Kávomlýnek ETA Fragranza 0066 90000 nerez
Kód produktu: ETA006690000
4.6
113 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Mlýnek na kávu s nerezovou mlecí komorou, ocelovými nerezovými čepelemi, extra vysokými otáčkami až 29 000 za minutu, 100% zachovává aroma umleté kávy.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 499 Kč
Zboží v e-shopu skladem
dodání do pondělí 17. 6. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.6
Průměrné hodnocení produktu
(91%)
Hodnotilo 113 zákazníků
Oleksii
06.04.2024
100%
Blanka
30.03.2024
40%
Slouží dobře????
Jana
30.03.2024
100%
zatím je vše v pořádku.
Zdeněk
09.03.2024
100%
Velmi spokojen malí kompaktní prostě super.
Milan
02.03.2024
100%
Splňuje mé představy a potřeby
Roman
24.02.2024
80%
Zatím jsem velmi spokojen
Vlasta
24.02.2024
100%
Peter
17.02.2024
80%
Som spokojný s tovarom.
Dana
03.02.2024
100%
Hrubost akorát na turka ???? Zrnitost jako z automatu z kavovaru. Velká spokojenost.
Petr
27.01.2024
100%
Rychle a dobře mele. Proti levnějšímu Bosch má tato Eta příjemnější zvuk.
Jitka
13.01.2024
100%
H.
13.01.2024
100%
Kateřina
06.01.2024
100%
Jednoduché ovládání, snadné čistění
Hana
23.12.2023
100%
Super
Jaroslav
23.12.2023
60%
Nemam s mlejnkem na kávu problém, jediný nedostatek vidím v tom, že kafe po umletí je nabito statickou elektřinou a nejdre dolu z víka a tudíž po otevření, pokud nedáte pozor, se vám mnoho kávy vysype mimo mlejnek.
Naděžda
16.12.2023
100%
vzhledem k tomu, že mlýnek na kávu pozívám jako mlýnek na mák jsem celkem spokojená
Pavel
09.12.2023
80%
Ahojky zdravím všechny..celkem spokojený.. děkuji moc
Jitka
09.12.2023
100%
Mlýnek slouží, jsem spokojena.
Stanislav
09.12.2023
100%
Vyborne melie kavu.
Erich
18.11.2023
100%
Jiří
18.11.2023
60%
Andrea
18.11.2023
100%
Jarmila
18.11.2023
60%
Docela ujde to
Julin
18.11.2023
100%
Vyhovuje mi hlavně po obvodu zpevněný kryt Mlejnku.
Martin
11.11.2023
100%
Jiří
11.11.2023
100%
Hodně spojen.
Miroslav
11.11.2023
100%
Jiří
11.11.2023
60%
Moc spokojený nejsem. Mele dost na hrubo. Pokud se provádí mletí delší dobu po krátkých intervalech,tak je mletá káva všude po vnitřku výrobku a špatně se vyndavá ven.
Alice
11.11.2023
100%
Vždy si můžu určit hrubost mletí a je rychlé.
Jozef
28.10.2023
100%
Spokojnosť, kvalita.
Heda
01.10.2022
60%
Michal
01.10.2022
100%
Eva
01.10.2022
100%
Jiří
01.10.2022
100%
Monika
24.09.2022
100%
Kupováno jako dárek. Obdarovaný je spokojen
Kateřina
24.09.2022
100%
Ilona
24.09.2022
80%
Cena odpovídá kvalitě.
Eugen
24.09.2022
100%
Výborná vec za tie peniaze.
Andrea
17.09.2022
100%
Pavol
03.09.2022
100%
spokojen
Jarmila
20.08.2022
100%
Jana
20.08.2022
80%
Tomáš
06.08.2022
80%
Iveta
23.07.2022
100%
Ludmila
16.07.2022
100%
Jiří
09.07.2022
20%
Bohužel nejsem.
Zdeněk
25.06.2022
100%
Tereza
25.06.2022
80%
Mele rychle a vyborne, jen je potreba pocitat se zaspinenim okraje mleci nadoby. Naprosta spokojenost.
Helena
18.06.2022
80%
Kremena
11.06.2022
100%
Jiřina
11.06.2022
100%
Anna
04.06.2022
100%
veľmi spokojná
Lukáš
04.06.2022
80%
Simona
04.06.2022
100%
Alena
28.05.2022
100%
Jana
21.05.2022
100%
Miloslava
21.05.2022
100%
Anna
21.05.2022
100%
Martin
21.05.2022
100%
Miroslava
21.05.2022
100%
Vladimír
07.05.2022
100%
Zodpovedá mojim požiadavkám.
Petra
23.04.2022
80%
Tobiáš
23.04.2022
100%
výborný
Jitka
23.04.2022
80%
Marie
23.04.2022
80%
Vlasta
16.04.2022
100%
Štefan
16.04.2022
100%
Nemám žiadne výhrady
Katarina
09.04.2022
100%
Super mlynček pomelie aj ľanové semiačka
Pavel
02.04.2022
100%
Martina
19.03.2022
100%
Jana
12.03.2022
100%
Mlýnek je relativně tichý, rychlost není tak ohromující, ale zaručeně správně namele kávu jak pro \"turka\", tak pro italské espreso.
Petr
12.03.2022
100%
Anna
12.03.2022
100%
Petr
12.03.2022
100%
výborné
Olga
05.03.2022
100%
Nejsem technický expert, ale vybrala jsem si dobře, jsem spokojená,
Ivana
05.03.2022
100%
Tomáš
05.03.2022
100%
Spokojnosť, dobrý pomer cena / kvalita / funkčnosť.
Zdeněk
26.02.2022
100%
Zatím je o hodně lepší než mlýnek Bosch a plast krytu se zdá kvalitní.
Anna
26.02.2022
100%
Jsem velice zpokojena,za 30vterin krásně pomleto
Jiří
19.02.2022
80%
Simona
12.02.2022
60%
Mlýnek je za ty peníze dostačující. <br/>
Gabriela
05.02.2022
100%
Naprostá spokojenost
Alena
05.02.2022
80%
Nemohu popsat detailněji, mám ho velmi krátce.Prozatím spokojenost.
Adam
05.02.2022
100%
Marie
29.01.2022
20%
Milan
29.01.2022
80%
Dobrý výkon a malý hluk.<br/>
Gabriela
22.01.2022
100%
Mlýnek mele dobře, jen se musí dělat pauzy v mletí víc dávek.
Jaroslava
22.01.2022
100%
normální výrobek, který slouží k danému účelu.
Vratislav
22.01.2022
100%
Marie
01.01.2022
100%
výborný výrobek
Mgr.darina
01.01.2022
100%
Je skvělý
Jiří
18.12.2021
100%
Velká spokojenost s produktem. Precizní umletí kávových zrn bez zahřátí motorku mlýnku...
Mojmír
20.11.2021
100%
Zatím funguje :-)
Věra
09.11.2021
100%
Jsme spokojeni a můžeme doporučit.
Lubomír
09.11.2021
80%
Splňuje , co jsem od výrobku očekával !!!!
X
30.10.2021
100%
Jsem s výrobkem spokojená...
J
30.10.2021
20%
Je vyráběno v ČÍNĚ, tedy velmi neekologický výrobek!
Václav
23.10.2021
100%
Slouží dobře
Petra
02.10.2021
80%
Mlýnek je super, mele dobře - jen zavíratko je z hodně křehkého plastu - nachylné na prasknutí. Škoda, že na něm šetřili.
Jelena
25.09.2021
100%
S kávovým mlýnkem jsem spokojena.
Michal
18.09.2021
100%
Spokojenost
Lenka
28.08.2021
100%
Výborný kávomlýnek.Dobře drží,nevyklá se při mletí.Používáme ho jak na lněná semínka tak i na kafe a v obou případech velká spokojenost.Káva krásně rozemletá a i lněná semínka.
Zdeňka
21.06.2021
60%
není možné nastavit jemnost, nebo hrubost, musim to odhadnout
Anatolij
05.06.2021
100%
Všechno mí vyhovuje.
Kateřina
22.05.2021
100%
Velmi pěkný design, mele velmi nájemné, perfektni
Martina
22.05.2021
80%
+ pekný dizajn, + pevná konštrukcia, + jednoduchá obsluha, + primerane kvalitné zomletie, + priestor pod dnom na stočenie kábla. – mlynček je kvôli kovovej konštrukcii dosť hlučný
Markéta
22.05.2021
80%
Vcelku jemne namleta kava. Trochu hur se z toho kava vysypava.
Lucie
15.05.2021
100%
Mlýnek je super
Tereza
15.05.2021
100%
Spokojenost
Tadeáš
03.04.2021
100%
Žiadne
Petra
20.03.2021
80%
Romana
20.03.2021
100%
Jiřina
20.03.2021
100%
žádné zápory nemám vše ok děkuji