Bootstrap
Dárek Fresa ke Gratusům Dárek Fresa ke Gratusům
Letní výprodej 07-08/2024 Letní výprodej 07-08/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Chladnička ETA Storio 2535 90040E béžová

Red Line
Kód produktu: ETA253590040E
Red Line
Kód produktu: ETA253590040E
4.5
48 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Malá jednodveřová chladnička s mrazničkou v béžovém retro designu a energetické třídě E

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 6 990 Kč

Na splátky od:

699 Kč Spočítat splátky

Očekáváme do 16.08.2024
 
Poslední hodnocení
4.5
Průměrné hodnocení produktu
(90%)
Hodnotilo 48 zákazníků
Veronika
10.02.2024
100%
Milan
18.11.2023
100%
Super, nejen ze je krasna, ale hlavne neni slyset
Michaela
11.11.2023
100%
Krásná lednice odpovídající popisu. Funguje tiše a bez problému.
Iva
14.10.2023
80%
nevyhoda- je hlučná
Jaroslav
30.07.2022
100%
Produkt je na trhu jedinečný.
Pavel
16.07.2022
100%
Perfektní, zatím jsem nenašel žádný nedostatek.
Viktor
09.07.2022
80%
MALÝ, ALE ŠIKOVNÝ.
Leoš
09.07.2022
100%
Zbyněk
25.06.2022
100%
dělá, co lednice dělat má
Adam
04.06.2022
100%
Martin
28.05.2022
100%
Tomas
28.05.2022
100%
Veronika
28.05.2022
100%
Alois
21.05.2022
80%
Lednici mám krátkou dobu, zatím spokojenost
Blanka
14.05.2022
100%
Vše v pořádku.
Petr
30.04.2022
100%
Spokojenost na 100 %. Děkuji
Šárka
30.04.2022
80%
Marketa
09.04.2022
100%
Ano, jsem spokojena
Vladimír
02.04.2022
80%
Hezká, bohužel vydává i retro zvuky.
Jarmila
02.04.2022
80%
uvítali bychom delší přívodní kabel
Mária
26.03.2022
100%
Pekný dizajnový a funkčný výrobok<br/>ĎAKUJEME
Milan
26.03.2022
80%
Přesně taková, jakou jsem chtěl. Velikost, barva a styl. Ideální pro samotáře :-) Čtyři hvězdičky kvůli zpracování. Proč díly imitující nerez ocel jsou z nikl - plastu? Proto není ta pátá.
Marek
19.03.2022
60%
Ondrej
19.03.2022
100%
Iveta
05.03.2022
100%
Rostislav
26.02.2022
100%
hezký, praktický,
Ivana
26.02.2022
100%
Je tichá,prostorná a hezká...zatím 100% spokojenost.Ráda bych také pochválila servis obchodu a ty dva šikovné muže,kteří mi ji vynesli,zapojili,uklidili veškeré obaly a odnesli tu starou...
Slavomír
25.12.2021
100%
Bol som spokojný s chladničkou a aj s obsluhou v predajni.
Milan
16.10.2021
100%
Na chalupu super
Radka
11.09.2021
80%
je to krasna lednicka, prijemny kus nabytku, k tomu retro konvice, jsem moc spokojena.<br/>male minus je, ze vnitrni usporadani neni pohyblive (policky ve dvirkach) - takze jsem si musela trochu zvyknout.
Peter
07.08.2021
100%
Alena
07.08.2021
100%
Jsme velmi spokojeni.
Jana
07.08.2021
80%
hezký design
Jiří
31.07.2021
80%
přednosti: je tichá, pěkná<br/>nedostatky: chybí detailnější instrukce k přepravě
Roman
31.07.2021
40%
Po měsící začal šumět, takže to si myslím že je dost velký nedostatek u reproduktoru
Hedviga
31.07.2021
100%
Chcela som retro chladničku do letnej kuchyne. Zatiaľ je všetko v poriadku. Každej návšteve, ktorá zatiaľ bola u mňa, sa veľmi páči. Takže veľká spokojnosť.
Jitka
24.07.2021
100%
Malá chladnička s dostatečným vnitřním prostorem.
Helena
24.07.2021
100%
Desine za 1*, vnitřní prostor za 1*, chladí spolehlivě...
Eliška
04.07.2021
80%
menší prostor uvnitř než ve staré Calex lednici.
Klára
21.06.2021
100%
Moc pěkná, ladí se sporákem a kuchyní. Dobrý kup na chalupu.
Alice
21.06.2021
100%
Skvělé vypadá, tiše "vrní". Máme ji jako druhou v patře domu, proto je naprosto dostačující. Zatím jsme spokojeni
Zuzana
12.06.2021
100%
Květoslav
05.06.2021
100%
Rychlé dodání, skvělý produkt
Magdalena
05.06.2021
20%
Kabel do zásuvky je příliš krátký.Do přihrávky na ovoce se vejde,tak akorát pět láhev.Meloun bych tam určitě nedala.Bohužel jsem si ledničku před zakoupením nemohla prohlédnout.
Jitka
29.05.2021
100%
Krásně retro, tichý chod .Nedostatky zatím žádné.
Eva
29.05.2021
40%
Vyšší hlučnost než se uvádí. Než jsem koupila v prospektech uváděno 38 dB a skutečnost je to 42 dB Jinak vše ok.
Miloslav
22.05.2021
100%
Veliká spokojenost
František
08.05.2021
100%
Vypadá tak, jak jsem si představoval. Funguje, chladí . . . Co napsat k chladničce? Nečekal jsem, že by měla hrát písničky. Boty mohou tlačit, sukně může škrtit v pase, co může být na chladničce blbě??? Asi tak