Sušičky ovoce ETA v plné parádě

Jak zpracovat a uskladnit letní ovocnou úrodu vám prozradíme v pořadu Polopatě na ČT1 v neděli 5. září v 8.50 hod.
 

Sušení potravin znali naši předci snad od nepaměti. Kdysi dávno to byl jeden z mála způsobů, jak uchovat potraviny na zimu, a jak je zakonzervovat po dlouhou dobu. I dnes sušíme houby a bylinky na zimu, ale díky sušení můžeme také zpracovat pořádnou úrodu ovoce a zeleniny. A nejen to.

Nejnovějším kouskem v rodině sušiček ETA je model ETA Vital Air II. Kromě sušení ovoce, zeleniny, masa (jerky) nebo ryb, je skvělá také na kynutí těsta nebo rozpékání pečiva. Díky funkci KEEP WARM umí ETA Vital Air II udržovat teplotu 45 °C, ve které vám krásně nakyne těsto nebo se rozpeče pečivo.

Sušička ETA Brisa se pyšní dvoustěnným provedením, unikátním tvarem a speciálním žebrováním plátů. Vzduch v ní cirkuluje efektivněji, a tak nemusíte pláty během sušení prohazovat. Usnadní vám zpracování letní úrody ze zahrádky, výrobu zdravých pamlsků, bylinkových čajů i domácích kořenících směsí.

V září dozrávají různé druhy ovoce a zeleniny a jako každý rok vyvstává klasická otázka, jak své výpěstky zpracovat, uskladnit a uchovat si tak porci zdraví na horší časy? Nabízí se jednoduchá metoda a tou je právě sušení. Pokud nevíte, jak na to, sledujte ČT1 v neděli 5. září v 8.50 hod. V pořadu Polopatě uvidíte sušičky ETA v plné parádě!

Kontakt: Kateřina Kaňová / kanovak@eta.cz / + 420 770 190 995