Bootstrap
Doprava zdarma 06/2024 Doprava zdarma 06/2024
-20% na kuchyňské roboty Gratus -20% na kuchyňské roboty Gratus
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý

Kód produktu: ETA129490080
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
DÁREK
Nakupte nad 3 999 Kč a jako dárek získáte přenosný reproduktor GoGEN CLUBEE BS 370B v hodnotě 1 299 Kč! Více o akci zde.
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Zubní kartáček ETA Zubnička 1294 90080 modrý
Kód produktu: ETA129490080
4.7
42 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Bateriový dětský zubní kartáček se stojánkem, kelímkem a přesýpacími hodinami pro zábavné a efektivní čistění zoubků.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 399 Kč

Běžná cena: 319 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní

Ušetříte: % =

Zboží v e-shopu skladem
dodání do pondělí 17. 6. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení produktu
(93%)
Hodnotilo 42 zákazníků
Aneta
06.01.2024
100%
Velice spokojená
Jitka
06.01.2024
100%
Vnučky měly velkou radost.
Vše proběhlo bez problémů.
Lenka
30.12.2023
100%
Som spokojná,ľahká obsluha,krasne farby, plni funkciu, ako ma. Deti su uz v tomto samostatne a velmi ich to baví. Jednu nevýhodu to ma,držiak na otáčivé hodiny sa pri manipulácií rozpadá.
Martina
16.12.2023
100%
Velmi spokojeni doporučuji
Jiří
25.11.2023
80%
Mariana
25.11.2023
100%
Michaela
21.10.2023
100%
Karla
14.10.2023
100%
Děti jsou zatím spokojeny
Ladisdlav
17.09.2022
100%
Velmi spokojeni
Zuzana
23.07.2022
100%
vše proběhlo OK rychlé dodání a spokojenost
Simona
09.07.2022
100%
Helena
04.06.2022
80%
Dobré!
Radek
28.05.2022
100%
Veronika
21.05.2022
100%
Skvělý pro začínající dětičky super
Lucie
14.05.2022
80%
Občas nefunguje pořádně zapínání, musí se zmáčknout několikrát
Šárka
14.05.2022
100%
Martina
07.05.2022
100%
Viktorija
16.04.2022
100%
Přemysl
19.03.2022
100%
Markéta
12.03.2022
100%
Veronika
12.03.2022
100%
Jana
05.03.2022
80%
Jitka
12.02.2022
60%
Vadí mi síla rotace, která mi nepřijde pro dítě vhodná. Tedy nepoužíváme.
Rostislav
05.02.2022
80%
Radka
22.01.2022
100%
Vše super ?
Marcela
22.01.2022
100%
Som spokojná.
Markéta
04.12.2021
100%
hezké, kvalitní provedení
Silvia
09.10.2021
100%
Hravá farebná kefka s rôznymi nálepkami ktoré viete nalepiť na pohár aj kefku. Časovač s presypacimi hodinami je top. Umývanie zubov je u nás už hračka a vždy sa moja 3rocna dcéra na to teší
Pavel
02.10.2021
100%
Splnilo očekávání, pro děti super:-)
Miroslav
11.09.2021
100%
Možná by mohla být součástí baterie. Jako dárek je potom celkem trapas
Barbora
07.08.2021
80%
Děti baví a líbí se jim
Richard
07.08.2021
100%
N/A
Lucie
29.05.2021
100%
Pro deti super
Anna
22.05.2021
100%
Úžasný. Malej je spokojenej, zoubky jako perličky a navíc si je teď čistí i rád.
Radek
22.05.2021
100%
Super
Naďa
15.05.2021
80%
Pro malé děti ideální, slabší... Bohužel jen na baterie, které se nedají nabít přímo v kartáčku, tak to odpovídá taky ceně. Nicméně, je to takové spíš na ozdobu a na to, aby dítě bavilo si čistit zuby, kvalitně to zuby asi nevyčistí.
Martin
24.04.2021
80%
Šikovný do ruky, ľahká .
Petra
17.04.2021
100%
Rychlé dodání. Děti konečně baví čistit si zuby. Chvíli jsme bojovali s tím, jak správně dát baterky.Extrémně rychle se vybíjí.
Jindřich
20.03.2021
100%
Milan
20.03.2021
100%
Lenka
20.03.2021
40%
uz bych ho nekoupila baterky hned slabe tak nejede jak ma
Iveta
13.03.2021
100%