Bootstrap
Extra sleva 05/2024 Extra sleva 05/2024
Kuchyňské roboty 05/2024 Našlapané kuchyňské roboty
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Ruční šlehač ETA Cuore 0089 90010 červený

Red Line
Kód produktu: ETA008990010
Red Line
Kód produktu: ETA008990010
4.7
108 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Ruční šlehač ETA Cuore v červené barvě s pohodlným používáním šlehá a hněte. Má 4 stupně otáček a tlačítko MAX a ergonomickou rukojeť.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 559 Kč
Dostupnost na dotaz
 
Poslední hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení produktu
(94%)
Hodnotilo 108 zákazníků
Petra
06.01.2024
80%
Věra
30.12.2023
100%
Jsem spokojená
Marie
30.12.2023
100%
Kateřina
30.12.2023
100%
Magdalena
16.12.2023
100%
Ludmila
16.12.2023
100%
Zkušenost zatím krátká.....
Věra
16.12.2023
100%
Aneta
09.12.2023
100%
Viktorija
02.12.2023
100%
Michaela
18.11.2023
80%
jsem spokojená
Zdeněk
11.11.2023
100%
Ok
Vladimír
11.11.2023
100%
Petra
11.11.2023
100%
Jsem velmi spokojená. Ušlehá vše co potřebuji. Mohu jen doporučit…
František
11.11.2023
100%
Jsem spokojen
Martina
11.11.2023
100%
Funguje jak dle očekávání, bez vad.
Daša
28.10.2023
80%
Naďa
21.10.2023
40%
Miroslava
21.10.2023
100%
Jako vždy spokojenost s Etou.Děkuji
Henrieta
21.10.2023
100%
Hana
21.10.2023
100%
David
14.10.2023
100%
Ludmila
14.10.2023
100%
naprostá spokojenost
Romana
14.10.2023
100%
ANNA
14.10.2023
100%
Skvělý
Jana
14.10.2023
100%
Už moje maminka kupovala Etu... fungují stále...a já kupuji od Ety 40 let...jsem spokojená ????
Marika
14.10.2023
100%
Je to už druhý šlehač, a kdyby jsem nebyla nešikovná (upadl mi) ten první jsem měla 8let. Spokojená.
Eva
24.09.2022
100%
Výborný
Jan
24.09.2022
100%
Spokojenost
Petr
24.09.2022
80%
S vykonem jsem spokojena.Je sice trosku tezsi ale to nevadi.Minusem ovsem je kratka privodni snura.
Blanka
24.09.2022
80%
Jiří
17.09.2022
80%
malý pomocník,dobrý pomocník
Sona
10.09.2022
60%
Design i funkčnost dobrá, jen tlačítko rychlosti by mělo být jiné, špatně se ovládá, jde ztuha a špatně jde trefit rychlost, což je docela problém . Metly jsou pěkné a bytelné.
Jana
10.09.2022
100%
Jsem velmi spokojená . Je krásný .
Hana
03.09.2022
100%
František
27.08.2022
100%
Zdeněk
20.08.2022
100%
Miroslav
20.08.2022
80%
Spokojená
Ladislava
23.07.2022
100%
Jsem spokojená.
Marek
09.07.2022
100%
Daniel
09.07.2022
100%
Ludmila
03.07.2022
100%
Jsem velice spokojená
Alena
03.07.2022
100%
Andrea
18.06.2022
100%
Lehký, výkonný
Miroslav
18.06.2022
100%
Ladislav
11.06.2022
100%
Mária
04.06.2022
100%
Ľubica
04.06.2022
100%
Asi 3x som ho použila a som spokojná .Žiaden nedostatok zatiaľ nevidím.
Míla
28.05.2022
100%
Co říci? Prostě spokojenost. Pracuje jak má!
Miloslava
28.05.2022
100%
Aleš
28.05.2022
80%
Dana
28.05.2022
100%
Jsem velice spokojena
Stanislava
28.05.2022
100%
dlhé metličky, zhodný zo stojanom z predošlej kúpy celej sady
Irena
28.05.2022
100%
Stanislav
21.05.2022
100%
Spokojeni
Jiří
21.05.2022
100%
Dáša
21.05.2022
100%
S produktem jsem velice spokojená
Josef
21.05.2022
100%
Dělá přesně, co má, avšak prodejce velmi nepříjemný a arogantní! A to už je tam léta. Víckrát tam nakoupit nepůjdu!
Jiří
21.05.2022
100%
Renáta
21.05.2022
100%
Jakub
21.05.2022
100%
Marie
14.05.2022
100%
S produktem jsem velmi, velmi spokojená
Lenka
14.05.2022
100%
Josef
14.05.2022
100%
František
14.05.2022
100%
Spokojen
Naďa
07.05.2022
60%
Má slabou konstrukci metel, větší množství těsta /na bábovku/ obtížně promíchává.<br/>Ideální na prošlehání bílků, žloutků, zkrátka menšího a lehčího obsahu surovin. Na zpracování těsta na pečení nevýhodné.
Iva
30.04.2022
100%
Zatím spokojenost
František
30.04.2022
100%
jsem spokojena dobre funguje
Tomáš
16.04.2022
100%
Jaroslava
09.04.2022
80%
Pavel
02.04.2022
100%
jsme velice spokojeni s výrobkem ,který jsme u vás zakoupili
Jana
02.04.2022
100%
Štěpánka
26.03.2022
100%
Zakoupeno již podruhé a jsem spokojena.
Václav
26.03.2022
100%
Dělá co má.
Dagmar
19.03.2022
100%
Petr
12.03.2022
100%
Iveta
12.03.2022
100%
Super
Daniela
05.03.2022
80%
Vladimíra
05.03.2022
100%
Zatím jsem spokojená, splnil moje očekávávní. Pěkný design.
Ladislava Škrabová
26.02.2022
100%
Ruční šlehač ETA má dlouhé metly, proto mi vyhovuje
Alexandr
19.02.2022
80%
Zuzana
12.02.2022
100%
Eva
12.02.2022
100%
spokojenost bez výhrad
Iveta
12.02.2022
100%
Anna
05.02.2022
100%
Irena
05.02.2022
100%
Eva
22.01.2022
100%
jsem spokojená snadné držení a dobré provedení
Kateřina
22.01.2022
100%
Spolehlivý, lehce ovladatelný a výkonný.
Peter
22.01.2022
60%
ok
Helena
22.01.2022
100%
Kvalitně zpracovaný tichý a lehký šlehač. Rychlé dodání i před Vánoci
Pavlína
15.01.2022
100%
Jsem s výrokem spokojená a věrná jedné značce.Nasi české.
Ladislav
15.01.2022
100%
Nízká cena a vysoký výkon
Petr
08.01.2022
100%
Je super manželka spokojená žádné nedostatky kam se se.e Sencor
Olga
01.01.2022
100%
perfektní dárek
Sára
18.12.2021
40%
Málo vysává
Ivana
27.11.2021
100%
Perfektní pomocník v kuchyni.
Jana
23.10.2021
100%
Tento výrobek mám už podruhé a jsem s ním velmi spokojená.
Taťána
16.10.2021
100%
Naprostá spokojenost.
Flégl
11.09.2021
100%
Velice jsme spokojený
Filip
04.09.2021
100%
Pevný, silný, odolný materiál
Pavel
07.08.2021
100%
Dlouhá doba dodání
Lenka
07.08.2021
100%
Pěkný design, dobře se mi s ním pracuje
Mikuláš
18.07.2021
60%
Nejsou k dispozici náhradní dily
Kuňka
01.06.2019
60%
Plusy:
  • Eta je dobrá značka a vydrží léta, mám 30 let šlehač a stále funguje. Tento jsem měla jako dárek.
Lucie H.
01.06.2019
100%
Plusy:
  • Skvělý mixér. Je možné s ním zadělat i těsto na vánočku z kila mouky :) Bylo by fajn, kdyby šlo dokoupit nástavec na ponorné mixování.
Kajan
01.06.2019
80%
Plusy:
  • Nemám výhradu, splňuje všechna očekávání.
Soňa Jiráková
06.08.2015
100%
Celkově dobrý šlehač odpovídající jeho ceně. Pěkné je barevné provedení.
Plusy:
  • výkon a cena byly rozhodujícími faktory pro koupi šlehače od ETA. Byla to dobrá volba, jsem s nim spokojená.
Radim Paděra
06.08.2015
100%
Mám doma více spotřebičů od značky ETA a se všemi jsem spokojený. Při koupi šlehače byla tedy volba jednoduchá. Moc dobrá kvalita.
Plusy:
  • česká značka atraktivní barva nízká cena

06.08.2015
80%