Bootstrap
Extra sleva 05/2024 Extra sleva 05/2024
Kuchyňské roboty 05/2024 Našlapané kuchyňské roboty
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý

20% EXTRA SLEVA
Kód produktu: ETA126590000
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
20% EXTRA SLEVA
V nákupním košíku zadejte slevový kód EXTRA20 a sleva 20 % se vám automaticky načte. Více se dozvíte zde.
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
Parní čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 žlutý
20% EXTRA SLEVA
Kód produktu: ETA126590000
4.3
130 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Ruční parní čistič pro šetrný úklid celé domácnosti s rychlou tvorbou páry a bohatým příslušenstvím

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 899 Kč
Zboží v e-shopu skladem
dodání do pátku 24. 5. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.3
Průměrné hodnocení produktu
(86%)
Hodnotilo 130 zákazníků
Tereza
20.04.2024
100%
Skvělý pomocník
Jindřich
09.03.2024
100%
JAKUB
03.02.2024
20%
Spokojený
Naděžda
03.02.2024
100%
Splnil to, co jsme od něj čekali. Vyhovuje nám.
Lucie
13.01.2024
100%
Perfektní pomocník při úklidu, osvědčil se při mytí topení, dlažby... všude tam kde se nedostanete s klasickým hadrem
Martin
25.11.2023
100%
Vladimíra
18.11.2023
20%
Nejsem vůbec spokojená s tímto výrobkem.
Jaroslav
18.11.2023
100%
hodně spokojeni
Mária
11.11.2023
100%
Tomáš
11.11.2023
100%
Pavlína
11.11.2023
60%
Marcela
04.11.2023
80%
Obkladačky boli ako nové, rýchlo ekologicky. Spokojná ????????
MARIANNA
14.10.2023
100%
Martin
14.10.2023
100%
Dagmar
30.09.2023
100%
Spokojnosť ????
Eva
01.10.2022
100%
Maria
01.10.2022
100%
S produktom som spokojná, ale používam ho zatiaľ veľmi málo.
Pavlína
24.09.2022
100%
Doporucuji,dobry vykon za dobre penize
Kornelia
24.09.2022
80%
Čistenie s ním je v poriadku. Trošku ma mrzí, že je veľmi horúci samotný čistič aj keď chápem keď vytvára paru, no myslela som,že bude mať nejakú ochranu aby to nebolo také horúce.
Zdeněk
17.09.2022
60%
Pavel
17.09.2022
20%
Nepoužitelné, malá nádrž, žádná síla. Zbytečná investice
Vlasta
17.09.2022
100%
splňuje mé představy, spokojenost
Katarína
17.09.2022
100%
Margita
17.09.2022
60%
Očakávala som viac. Po 1. zle sa s ním manipuluje a očakávala som väčšiu účinnosť.
Eliška
10.09.2022
100%
Tento parní čistič ETA je perfektní nemá chybu narozdíl od jiných spotřebičů jsem s ním velmi spokojená...
Antonín
10.09.2022
60%
PŘES ZÁVIT UNIKÁ PÁRA A PÁLÍ DO RUKY.
Valentyna
10.09.2022
80%
Vilma
27.08.2022
80%
Odpovídá ceně
Vladimír
27.08.2022
100%
veľmi dobré a účinné
Albert
20.08.2022
20%
Irena
20.08.2022
100%
Nikola
20.08.2022
20%
Radek
13.08.2022
80%
Lubomír
06.08.2022
80%
Ivana
30.07.2022
60%
Katarína
30.07.2022
100%
Bohumil
23.07.2022
80%
Odstraní špínu a mastnoty z špatně dostupných míst, to je pravda, ale velkým mínusem je malý zásobník na vodu. 3 bary tlaku vytvořené páry jsou fajn, ale mohl by být tlak klidně i silnější.
Matej
23.07.2022
100%
Věra
03.07.2022
100%
Marie
18.06.2022
80%
Použila jsem jednou, zatím super.
Dagmar
04.06.2022
100%
Ranata
04.06.2022
80%
Parní čistič super,dékuji za doporučení.
Ján
04.06.2022
100%
OK
Věra
28.05.2022
100%
Bohumil
14.05.2022
80%
Eva
14.05.2022
60%
spáry v koupelnė zatím nevycistil. Ale jinak věřím v tu desinfekci. A leští dobře stěny sprchového koutu. Nelituji nákupu.
Stanislav
14.05.2022
80%
Jana
07.05.2022
100%
Dana
07.05.2022
100%
skvělé
Vlasta
23.04.2022
100%
Velmi dobre
Drahomira
23.04.2022
80%
Zatím spokojená.
Karel
23.04.2022
80%
Jan
23.04.2022
100%
Parada
Anton
23.04.2022
100%
Skvělý pomocník.
Petr
23.04.2022
20%
František
16.04.2022
60%
Lucie
09.04.2022
100%
Zdeňka
09.04.2022
80%
Tomáš
09.04.2022
100%
Josef
09.04.2022
100%
Květoslav
09.04.2022
100%
spokojen splnuje mé očekávání
Dušan
09.04.2022
20%
Dobrý deň,na začiatku som si myslel,že to dokáže viac,Napr,hrnce ktoré sú obhorené,ani trocha nepovolilo,okna neviem či môžem,sedacia súprava tiež nič nepomohlo,takže trošička som sklamaný.
Bohuslav
02.04.2022
100%
Zdeňka
26.03.2022
100%
splňuje to co jsem od něj očekávala
Josef
26.03.2022
100%
Pavla
26.03.2022
80%
Uvitala bych silnejsi tlak, ale odpovida cene
Lenka
19.03.2022
80%
Super
Milan
12.03.2022
80%
Kateřina
12.03.2022
100%
Richard
05.03.2022
100%
Zatiaľ funguje. Som spokojný.
Zdeňka
05.03.2022
100%
dobře vysává
Pavel
05.03.2022
80%
Hana
05.03.2022
80%
S parním čističem jsem spokojena, jen je docela těžký i má těžký elektrický kabel … ale s varnou deskou a troubou si bezvadně poradil
Šárka
05.03.2022
100%
Iveta
26.02.2022
100%
Jiří
26.02.2022
100%
István
26.02.2022
100%
Yvona
26.02.2022
100%
Jsem velmi spokojená
Jana
19.02.2022
100%
Je presne taký, aký som očakávala. Super to vyčisti v miestach kde sa normálne neviete dostať, malých skarach, okolo kohútika. Skusala som aj radiátor aj zrkadlá. Ešte musím vyskúšať interiér v aute (mám zásuvku vonku). Kábel je dostatočne dlhý.
Lucia
19.02.2022
80%
Zdenka
12.02.2022
20%
Nesplnil moje očakávania je veľmi slabý
Alena
08.01.2022
80%
Som celkom spokojná
Kateřina
08.01.2022
100%
Jde doplňovat voda i během čištění.
Eva
01.01.2022
100%
vpohodě
Zdenek
01.01.2022
80%
na starší špínu slabé
Eva
11.12.2021
60%
Parní zásobník je plně funkční, poměrně rychle je možné čistič použít. Materiál na nástavcích je nepraktický, zdá se, že jde spíš o umělou hmotu, která nepřilne tak, jak guma.
Petra
04.12.2021
100%
Funguje jak má
Stanislav
20.11.2021
100%
Pohotový,rychlý,spolehlivý.
Viktória
20.11.2021
20%
Nevycisti absolútne nič, zbytočny produkt ktorý mi teraz doma už len zavadzia. Neodporúčam.
Tatiana
20.11.2021
100%
Praktický
Eva
13.11.2021
100%
Rychle se nahřeje, vyčistí nádherně spáry....
Alois
13.11.2021
60%
Jednoduchý na ovládání
Karolína
09.11.2021
100%
Lehký, snadná manipulace, poměr cena-kvalita.. Pouzito na spáry podlaha, topení
Helena
09.11.2021
100%
poměrně lehký, díky doplňkům se s ním snadno pracuje, koupila bych si jej znovu
Eva
11.09.2021
100%
velmi účinné
Radek
11.09.2021
100%
Jana
28.08.2021
100%
Pavel
21.08.2021
100%
ok
Petr
07.08.2021
80%
malá nádrž jinak dobry
Helena
07.08.2021
100%
je to velmy dobre
Michaela
18.07.2021
100%
Parní čistič funguje jak jsem si představovala, zboží bylo dodáno řádně.
Jan
18.07.2021
60%
Malý obsah.
Alice
11.07.2021
100%
perfektní na uklid
Dana
26.06.2021
100%
dobře a rychle odstraňuje nečistoty
Marian
21.06.2021
100%
S produktom som spokojný
Jan
21.06.2021
80%
Chtělo by to ukazatel že je čistič připraven na použití.
Ladislav
21.06.2021
80%
cena přjatelná ,výsledky tomu odpovídající
Tomáš
12.06.2021
100%
Sikovny cistic
Dušan
22.05.2021
100%
Žádné
Milan
22.05.2021
100%
Plně funkční ale nemá náhradní froté návlek na čištění potahů
Jana
15.05.2021
100%
Dobrá cena i výkon
Jitka
15.05.2021
100%
zatím jsem spokojená
Monika
08.05.2021
100%
okna umyta za 30min ,puvodně 4hod.krasně vyčištěné židle
Mikulas
24.04.2021
100%
Je to super pomocka na udržanie čistoty v domácnosti
Martin
24.04.2021
100%
žádné je v pohodě
Jakub
24.04.2021
100%
Plní svoji práci.
Jana
24.04.2021
100%
hodně příslušentví,dlouhá šňůra
Helena
27.03.2021
100%
Jsem spokojená,na koupelnu ,okna a žaluzie .
Ivana
20.03.2021
100%
splnilo mé očekávání
Marie
20.03.2021
100%
Čistí výborně, jen se musí trošku déle čekat, než vychladne, aby se nádržka mohla znovu naplnit vodou k dalšímu použití.
Vasilisa
20.03.2021
100%
Vlasta
20.03.2021
100%
Je trošku těžší, ale jinak super
Jana
20.03.2021
100%
Jsem spokojená.
Ludmila
20.03.2021
100%
Maria
20.03.2021
100%
Zdeněk
20.03.2021
100%
Dana
20.03.2021
100%
Jarmila
20.03.2021
20%
Tento parní čistič bohužel nemohu doporučit. Neodstraní např. ani vodní kámen, který se usadil během jednoho týdne. O starší špíně ani nemluvě. Za mě vyhozené peníze, uplatnění jsem nenašla.
Jitka
13.03.2021
60%
Koupila jsem parní čistič jako pomoc při likvidaci štěnic v bytě - pro toto využití ho považuji za naprosto vyhovující. Pokud se týká úklidu, absolutně nesplňuje očekávání.
Marie
13.03.2021
100%
pro domácnost je ideální