Bootstrap
1000 Kč k nákupu 1 000 Kč na další nákup
Ruleta 02/2024 Ruleta 02/2024
x
Zadejte číslo dárkového poukazu
Zadejte 13 místný kód
info Zadejte 13 místný EAN kód, který naleznete na dárkové kartě
Zadejte 8 místný PIN
info Zadejte 8 místný PIN kód, který setřete na stírací ploše na dárkové karty
Použít

Recenze pro Mikrovlnná trouba ETA MORELO 0209 90000 bílá

Red Line
Oceněno
Kód produktu: ETA020990000
Mikrovlnná trouba ETA MORELO 0209 90000 bílá
Mikrovlnná trouba ETA MORELO 0209 90000 bílá
Mikrovlnná trouba ETA MORELO 0209 90000 bílá
Mikrovlnná trouba ETA MORELO 0209 90000 bílá
Mikrovlnná trouba ETA MORELO 0209 90000 bílá
Mikrovlnná trouba ETA MORELO 0209 90000 bílá
Red Line
Oceněno
Kód produktu: ETA020990000
4.6
90 zákazníků hodnotí tento produkt jako vynikající , Zobrazit všechny recenze
Klasická mikrovlnná trouba ETA Morelo s rovnoměrným šířením mikrovln v jednoduchém bílém provedení.

Celý popis a technické parametry

Vaše cena s DPH: 1 899 Kč
Zboží v e-shopu skladem
dodání do úterý 27. 2. u Vás Termíny a ceny doručení
 
Poslední hodnocení
4.6
Průměrné hodnocení produktu
(91%)
Hodnotilo 90 zákazníků
Pavol
09.12.2023
80%
Přístroj funguje dle předpokladu, ale musím mu vytknout několik významných nedostatků:
1. Čitelnost stupnice - stupnice je natištěná žlutou barvou na bílém poli, co společně s titěrnými číslicemi jde jen stěží přečíst.
2. Kolečko nastavení času - po vypnutí ohřevu se nevrátí zpět na "0", ale cca. 5 - 10 sekund před "0" i když ukončí činnost řádným cinknutím. Takže pro nastavení "0" je nutné kolečko ručně dotočit zpět.
3. Kolečko nastavení času - jde hodně ztuha, navíc je hladké až kluzké, takže co při mírně vlhkých rukách (v kuchyni normální) nejde nastavit čas.
4. Tlačítko otevření dvířek je neskutečně hluboké a pro otevření je nutné vyvinout nezvykle velkou sílu.
Marie
02.12.2023
20%
SUPER
Milan
18.11.2023
80%
Spokojenost s výkonem, jen žlutý tisk na bílém podkladu je špatně čitelný.
Stanislav
11.11.2023
100%
Josef
21.10.2023
100%
Karel
14.10.2023
100%
velmi dobrá zkušenost
Radim
14.10.2023
60%
Má jednu "nožičku" kratší, musel jsem ji podložit, aby se na stole nekývala. Stisknutím otvírání dvířek se celá posune dozadu - neškodily by protiskluzové nožičky, nejlépe stejně vysoké. Žluté popisky na bílém pozadí jsou téměř neviditelné, potřebuji na jejich čtení brýle. Černé by byly mnohem lepší.
Gabriela
14.10.2023
100%
MT splinila mé očekávání
Martin
07.10.2023
80%
Spokojnosť
Ján
30.09.2023
100%
Jana
01.10.2022
100%
Spolehlivá a dobře ohřívá
Karel
24.09.2022
100%
Plná spokojenost....Děkujeme
Tomáš
24.09.2022
100%
Monika
24.09.2022
80%
Kateřina
24.09.2022
100%
Zatím funguje bez problémů
Tomáš
10.09.2022
100%
Michal
10.09.2022
80%
Dagmar
03.09.2022
100%
Jednoduché ovládání , doporučuji
Rostislav
27.08.2022
100%
Bořivoj
20.08.2022
100%
Ivana
13.08.2022
100%
Olga
13.08.2022
100%
Věra
13.08.2022
100%
Karel
30.07.2022
100%
Dosud spokojen.
Ilona
25.06.2022
80%
mikrovlnná trouba byla zakoupena pro potřeby žáků v domově mládeže, ti jsou spokojeni
Jiří
11.06.2022
60%
Špatně se mi nastavují minuty<br/>Oranžové označení minut je pro staré lidi málo výrazné
Aleš
11.06.2022
100%
Božena
11.06.2022
100%
spokojeni
Zdeněk
04.06.2022
100%
S produktem jsem spokojen.
Miroslav
28.05.2022
100%
Jsem spokoien.
Zdeňka
28.05.2022
80%
Spokojena
Václav
21.05.2022
100%
Naprosto
Pavel
14.05.2022
80%
Dobrý den,nebýt toho že první dodaná mikrovlnka došla značně poškozena a dopravce vůbec nezareagoval na nahlášení poškození,jsem byl nucen osobně a na svoje náklady dojet do prodejny vzdálené cca 24 km k výměně.O to více mne mrzelo,že se jednalo o dárek mojí mamince k devadesátiletému výročí narození.
Zdeňka
14.05.2022
100%
Jiří
23.04.2022
100%
Iveta
09.04.2022
100%
Super
Vera
09.04.2022
100%
Spokojenost
Karel
02.04.2022
80%
Jar
02.04.2022
100%
Peter
02.04.2022
100%
na 100%
Jaroslav
26.03.2022
60%
Funkce dobrá. Pouze nepřesně se dá nastavit časovač. Nepraktické je otevírání dvířek tlačítkem.
Stanislava
19.03.2022
100%
Jaroslava
19.03.2022
100%
Radim
12.03.2022
100%
+ zatím vše ok ,tichý chod,pro potřeby naší domácnosti plně dostačující<br/>- hlasitější otvírání a zavírání dvířek
Katarína
12.03.2022
100%
Michaela
05.03.2022
100%
Jednoduché ovládání, pro starou maminku ideální.
Josef
05.03.2022
100%
Celkem spokojen.
Michaela
05.03.2022
80%
Jiří
05.03.2022
100%
Jiří
26.02.2022
80%
Spokojení, jednoduchá obsluha,splňuje naše požadavky. Jedině tlačítko pro otevření trouby potřebuje silnější zatlačení a když je trouba prázdná, po hladkém povrchu se celá posune dozadu, nožičky kloužou.
Lucie
26.02.2022
40%
Ohřívá nedostatečně
Jaroslav
26.02.2022
100%
velmi dobrá výkonná, přijatelná cena, jednoduchá obsluha
Pavel
19.02.2022
80%
Ivana
12.02.2022
100%
Milan
12.02.2022
100%
Zdeněk
12.02.2022
100%
Vladimír
12.02.2022
100%
vzorná obsluha, kvalifikované poradenství , slušnost, prostě super
Štefan
12.02.2022
100%
s produktom sme zatiaľ maximálne spokojní.
Marcela
12.02.2022
80%
Dušan
12.02.2022
100%
Aleš
05.02.2022
80%
bezproblémový nákup a bezproblémová povánoční výměna
Tomáš
05.02.2022
100%
Lenka
29.01.2022
100%
Jednoduchá obsluha
Martin
29.01.2022
100%
S produktem jsem velmi spokojen.
Beata
15.01.2022
100%
Kvalita,spoľahlivé doručenie
Branislav
15.01.2022
100%
Pekna, funkcna, za vyhodnu cenu. Otvaranie/zatvaranie by mohlo byt menej hlucne.
Cecila
01.01.2022
100%
Vyhodny rozmer, vyhodna na ohrev, na rozmrazovanie pre senierov
Bohdan
18.12.2021
100%
Jednoduché ovládanie
Jana
20.11.2021
40%
nic moc, malý výkon, dlouho ohřívá
Jiří
13.11.2021
100%
spokojenost<br/>
Iveta
13.11.2021
100%
Tovar bol rýchlo dodaný a zatiaľ som s ním veľmi spokojná, dúfam že to tak aj zostane.
Zdeněk
13.11.2021
100%
Pořídili jsme ji stařečkovi 93 let. Ovládání zvládá bez problému. Vždyť jenom otočí knoflík a už to frčí.
Květoslav
09.11.2021
100%
dobrý výběr a spokojnost s nákupem
Evžen
30.10.2021
100%
Ok
Zdenka
30.10.2021
100%
Výborná
Michal
09.10.2021
100%
Dobrá cena, spĺňa funkciu, dobrý pomer cena/kvalita
Luboš
31.07.2021
100%
Mikrovlnka splna presne to, co sme od nej ocakavali. Pouzivame ju len na zohrievanie. Jednoducha obsluha, bez zbytocnych funkcii.
Libor
31.07.2021
100%
Trouba vyhovuje plně potřebám ohřívání jídla. Jednoduchá bez zbytečných věcí.
Ivan
24.07.2021
80%
Spokojen
Pavel
04.07.2021
40%
Kvalita, po 7 dnech problém s nefunkčnosti kolečka na nastavení času ohřevu. Timer neodpočítává, tj. i 3 min nastavené mohu trvat 10 min
Lenka
04.07.2021
100%
jednoduché ovládání, přiměřeně ceně. Vše v pořádku.
Jana
21.06.2021
100%
S mikrovlnkou jsme spokojeni, našim potřebám plně vyhovuje.
Peter
12.06.2021
100%
It looks , that it works.
Jiří
22.05.2021
60%
Dobrý
Miroslav
01.05.2021
100%
Lukáš
24.04.2021
100%
Mikrovlnka je menší a vejde se i do malé kuchyně. Provoz bez problémů a hlučnost je snesitelná.
Olga
24.04.2021
80%
Spokojenost
Ladislav
27.03.2021
100%
Splňuje moje požadavky na kvalitní a přitom levnou mikrovlnku.
Petr
20.03.2021
80%
Alena
13.03.2021
80%