Nalaďte si domácí pohodu: Osmá řada Herbáře s pomocníky ETA začíná již tuto neděli

 

Produkty ETA jsou v oblíbeném pořadu Herbář jako doma. A ani letos, kdy Česká televize odvysílá již osmou řadu této kulinářské podívané, tomu nebude jinak. Charismatickou Kateřinu Winterovou můžete na televizních obrazovkách opět potkávat každou neděli od 18. října až do Vánoc.

ETA v pořadu Herbář

Ze zahrady přímo na talíř

V duchu hesla „všude dobře, doma nejlíp“ se Herbář vrací k české kuchyni, a tedy i k dobrému jídlu, pečení, bylinkám, tradicím a dobrotám z českých a moravských regionů. Navštíví také české pěstitele, chovatele i výrobce kvalitních potravin a vrátí se na tradiční venkovskou zahrádku, kde se zblízka podívá nejen ke kořenům starých odrůd zeleniny, ale i na květinové záhonky našich babiček.

A co o nové řadě Herbáře říká sama autorka? „Spolu s režisérem Jaroslavem Včelou a kameramany jsme si tentokrát dali výjimečně záležet na tom, aby letošní Herbář diváka potěšil a pohladil na duši. Hodně jsme cestovali po krásách Česka.“ Při natáčení dala všanc i své vlastnoruční výpěstky. „Protože to, co si sami vypěstujeme, je nejlepší. Zahrada je vášeň a radost na celý život,“ dodává oblíbená kuchařka a moderátorka.

Kde je doma, tam je ETA

Kromě výprav za tradicemi, se při natáčení samozřejmě vařilo a peklo. Již tuto neděli si proto hlavní roli střihne oblíbená domácí pekárna ETA Delicca II. S hosty Markétou Pavleje a Julianou Fischerovou totiž Kateřina opráší tradiční postupy pečení žitných kvasových chlebů.

Pekárna ETA Delicca II

V následujících dílech se však předvedou i další pomocníci značky ETA a bude to podívaná, při které se vám budou sbíhat sliny. Nechejte se inspirovat a sledujte Herbář spolu s námi – už tuto neděli v 17:55 na programu ČT1.

Kontakt: Kateřina Kaňová / kanovak@eta.cz / + 420 770 190 995