Arašídové košíčky

Arašídové máslo většina z nás buď bezmezně miluje, nebo mu prostě nemůže přijít na chuť. Pokud patříte k té první skupině, rozhodně si nenechejte ujít příležitost ho zakomponovat také do vánočního cukroví. Arašídové košíčky podle Fitrecepty.info jsou navíc hotové opravdu bleskurychle.
Suroviny:
200 g kvalitní hořké čokolády
90 g arašídového másla
12 malých papírových košíčků
Postup:
- Čokoládu nalámejte na menší kousky a v nerezové míse či kastrůlku rozpusťte ve vodní lázni.
- Košíčky vyrovnejte na tácek či talíř, který můžete vložit do mrazáku. Do každého košíčku dejte 2 lžičky rozpuštěné čokolády a celý tác dejte alespoň na 10 minut zamrazit.
- Následně dejte do každého z nich lžičku arašídového másla, přelijte dalšími 2 lžičkami rozpuštěné čokolády a vraťte zpět do mrazáku. Po asi 15 minutách můžete podávat nebo uskladnit v lednici.
ETA TIP: Arašídové máslo si snadno vyrobíte v pohodlí domova.
Převzato z Fitrecepty.info.