Arašídové košíčky

Arašídové košíčky

12 kusů

15 minut

Arašídové máslo většina z nás buď bezmezně miluje, nebo mu prostě nemůže přijít na chuť. Pokud patříte k té první skupině, rozhodně si nenechejte ujít příležitost ho zakomponovat také do vánočního cukroví. Arašídové košíčky podle Fitrecepty.info jsou navíc hotové opravdu bleskurychle.

Suroviny:

200 g kvalitní hořké čokolády
90 g arašídového másla 

12 malých papírových košíčků

Postup:

  1. Čokoládu nalámejte na menší kousky a v nerezové míse či kastrůlku rozpusťte ve vodní lázni. 

  2. Košíčky vyrovnejte na tácek či talíř, který můžete vložit do mrazáku. Do každého košíčku dejte 2 lžičky rozpuštěné čokolády a celý tác dejte alespoň na 10 minut zamrazit.  

  3. Následně dejte do každého z nich lžičku arašídového másla, přelijte dalšími 2 lžičkami rozpuštěné čokolády a vraťte zpět do mrazáku. Po asi 15 minutách můžete podávat nebo uskladnit v lednici. 

ETA TIP: Arašídové máslo si snadno vyrobíte v pohodlí domova.

 

Arašídové košíčky

Převzato z Fitrecepty.info.