Tortilla s kuřecím masem

Tortilla s kuřecím masem

4 porce

30 minut + doba marinování masa
 

Znáte to, když zase nevíte, co připravit na večeři? Tortilla na sto způsobů to vždy jistí! Tato je s grilovaným kuřecím masem a bylinkovou marinádou. A že zrovna nemáte rozpálený gril? Nevadí. Maso ugrilujete i v Pečence.     

Suroviny:

3 kuřecí prsní řízky 
tortilly
salát mix
paprika
rajčata
Philadelphia
hrst pažitky

Marináda:

200 ml oleje
3 stroužky česneku
bylinky (tymián, oregano, bazalka, ...)
1 lžička soli
pepř

Postup:

1. V misce spojte olej, sůl, pepř, nasekané bylinky a utřené stroužky česneku.
2. Maso ve směsi marinujte ideálně přes noc.
3. Do Pečenky vložte grilovací rošt a na něj položte kuřecí maso. Pečte 20 minut. 
4. Mezi tím si připravte tortilly. Tortilly potřete Philadelphií a posypte nasekanou pažitkou. Přidejte salát a zeleninu.
5. Hotové maso nakrájejte na proužky a přidejte do tortilly. Zamotejte a ihned servírujte.