Snídaňový toust 3x jinak

Snídaňových variací a nápadů není nikdy dost, proto blogerka Majda z profilu Hungry Panda připravila tři svěží a originální recepty. Nechte si chutnat.
Suroviny:
1. varianta
toustový chleba
Lučina
jahodový čekankový sirup
2. varianta
toustový chleba
Gervais
pažitka
čerstvý koriandr
citrónová šťáva
ředkvičky
3. varianta
toustový chleba
hummus
volské oko
čerstvý koriandr
Postup:
1. Opečený toust natřete Lučinou, nahoru vyskládejte plátky jahod a polijte čekankovým sirupem.
2. Opečený toust natřete pomazánkou z Gervais smíchaného s pažitkou, hrstí čerstvého koriandru a 2 lžícemi citronové šťávy. Nahoru vyskládejte nastrouhané ředkvičky a posypte pažitkou.
3. Opečený toust natřete hummusem a servírujte s volským okem a čerstvým koriandrem.