Pečená ovesná kaše

Snídaňových variací není nikdy dost a pokud už vás obyčejná ovesná kaše nudí, zkuste tuto pečenou se špetkou skořice podle blogerky Martiny Lancingerové.
Suroviny:
80 g jemných ovesných vloček
1 lžíce chia semínek (15 g)
1 lžíce slunečnicových semínek (20 g)
1/2 lžíce kakaa (7 g)
40 g proteinu - doporučujeme 20 g čokoládového a 20 g bez příchuti (čokoládový je sladký a kaše by tak byla příliš sladká)
1/3 lžičky sody
1/2 lžičky mleté vanilky nebo skořice
1,5 zralého banánu
1 vejce
100 ml rýžového mléka
jahody
kokosový olej na vymazání pečicí mísy
Postup:
1. Menší zapékací mísu lehce vymažte kokosovým olejem.