BBQ křidélka s domácími hranolky

Letní grilovačky se pomalu, ale jistě blíží, a proto jsme pro vás připravili, ve spolupráci s blogerkou Natálií Černouškovou na Instagramu známou jako Poklady kuchyně, malou letní ochutnávku. Kuřecí BBQ křídla s domácími hranolkami! BBQ omáčka je opravdu univerzální, můžete ji použít na jakýkoliv druh masa či tofu. Nechte si chutnat!
Suroviny:
BBQ omáčka:
(hrnek o objemu 250 ml)
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky pepře
1/4 lžičky sušeného česneku
2 hrnky kečupu
1/2 hrnku jablečného octa
1/2 hrnku třtinového cukru
2 lžíce medu
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžíce citrónové šťávy
Postup:
1. Smíchejte všechny ingredience na omáčku a rozdělte ji napůl.
2. Každé křidélko v omáčce obalte a vyskládejte do fritézy. Pečte na 185 °C okolo 25 minut.
3.