Tvaroháček

Připravte si vanilkový tvaroháček, jaký znáte z dětství, sami doma. Pořádná dávka bílkovin vás zasytí, a navíc opravdu skvěle chutná. Recept připravila foodbloggerka Adéla Zátková z profilu Pečeníčko.
Suroviny:
1 tvaroh v alobalu (250 g)
150 ml polotučného mléka
20-30 g medu nebo oblíbeného sirupu (čekankový, javorový…)
Semínka z 1/2 vanilkového lusku
Ovoce a hrst ořechů na dozdobení
Postup:
1. Vše společně rozmixujte v robotu. Mixováním se rozmělní hrudky v tvarohu.
ETA TIP: Pro nadýchanější výslednou konzistenci můžete krém také vyšlehat ručním šlehačem.
2. Potom už jen rozdělte do dvou skleniček a ozdobte ořechy a nakrájeným ovocem.