Krémové kakao s perníkovým kořením

Krémové kakao s perníkovým kořením

2 porce

15 minut

Zimní večery pod teplou dekou a filmem si přímo říkají o horkou čokoládu nebo kakao. Recept od food bloggerky Majdy z profilu Hungry Panda ozvláštněný perníkovým kořením vás nejen zahřeje, ale také navodí tu pravou vánoční atmosféru.

Suroviny:

2,5 hrnku mléka (lze použít jakoukoliv rostlinnou alternativu)
5 datlí bez pecky
60 g kešu oříšků
10 g kakaa
1/2 lžičky perníkového koření
50 g čokolády

Postup:

1. Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte.
2. Kakao přelijte do hrnce a na mírném plameni ohřívejte.
3. Kakao servírujte buď jenom takto samotné, s piškoty či šlehačkou nebo jej můžete přilévat do kávy místo mléka.  

Špaldová linecká kolečka