Tyrolské knedlíky se špenátem, slaninou a parmezánem

Suroviny:
500 g starších rohlíků
3 lžíce mléka
120 g másla
3 vejce
1 šalotka
100 g slaniny
250 g špenátu
100 g parmezánu
špetka strouhaného muškátového oříšku
Příslušenství:
sestava pro vaření v páře
míchací hák
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou šalotku.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte na malé kostičky nakrájených 100 g slaniny.
6. Restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 250 g opraného špenátu.
8. Vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Do mísy stranou přidejte 500 g nakrájených starších rohlíků, 3 vejce, 3 lžíce mléka, 120 g povoleného másla a špetku strouhaného muškátového oříšku.
10. Přidejte špenátovou směs a vytvarujte knedlíčky.
11. Pokud těsto lepí, přidejte hladkou mouku.
12. Do nádoby přidejte vodu po rysku vaření v páře.
13. Nádobu uzavřete sestavou pro vaření v páře a spusťte program vaření v páře.
14. Po signalizaci vložte knedlíky a vařte 10 minut.
15. Poté podávejte s hoblinkami parmezánu, polité máslem.