Tyrolské knedlíky s petrželkou k hovězímu vývaru

Suroviny:
3 rohlíky
125 ml mléka
1 vejce
hrst petrželky
20 g másla
50-70 g hladké mouky
špetka soli
Příslušenství:
sestava pro vaření v páře
Postup:
1. 3 rohlíky nakrájejte na malé kousky a zalijte 125 ml mléka.
2. Přidejte 1 vejce, 20 g povoleného másla, hrst nasekané petrželky a 50-70 g hladké mouky.
3. Dochuťte špetkou soli a vytvarujte knedlík.
4. Do nádoby vlijte vodu po rysku vaření v páře.
5. Nádobu uzavřete sestavou pro vaření v páře a spusťte program vaření v páře.
6. Po signalizaci vložte knedlík a vařte 15 minut.
7. Hotový knedlík podávejte zalitý vřelým hovězím vývarem.