Trhané kuřecí do tortill

Suroviny:
2 kuřecí stehna
sůl, pepř dle chuti
1 plechovka rajčat
200 ml vývaru
1 lžíce římského kmínu
chilli dle chuti
150 g čedaru
olivový olej
1/2 cibule
2 stroužky česneku
Příslušenství:
mělký parní koš
míchací hák
nože
Postup:
1. Do nádoby nalijte 1 litr vody. Zavřete parním košem a spusťte program.
2. Po signalizaci vložte osolená kuřecí stehna.
3. Vařte 45 minut / 100 °C.
4. Oberte maso a odložte stranou.
5. Do nádoby vložte nože. Vložte oloupanou a přepůlenou cibuli.
6. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
7. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
8. Přidejte olivový olej a 2 prolisované stroužky česneku.
9. Restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
10. Přidejte koření a natrhané kuřecí maso.
11. Restujte 5 minut /100 °C / rychlost 1.
12. Přidejte plechovku rajčat a 200 ml vývaru.
13. Vařte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
14. Přidejte 150 g čedaru a dochuťte solí a pepřem.