Trampské fazole

Suroviny:
200 g slaniny
2 plechovky fazolí
hrst tymiánu
1 velká cibule
1 plechovka krájených rajčat
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř dle chuti
Příslušenství:
míchací hák
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože. Přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli.
2. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
3. Vyjměte nože a vložte míchací hák. Přidejte 2 lžíce oleje a 200 g slaniny na kostičky.
4. Restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
5. Přidejte nasekané 2 stroužky česneku a hrst tymiánu.
6. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 2 plechovky fazolí, plechovku rajčat a 100 ml vody.
8. Vařte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Dochuťte solí a pepřem.