Thajská pikantní polévka

Suroviny:
1 l kuřecího vývaru
200 ml kokosového mléka
1–2 lžičky červené kari pasty
špetka chilli
zázvor dle chuti
3 lžíce olivového oleje
1 balení rýžových nudlí
hrst koriandru
1 lžíce limetkové šťávy
sůl, pepř dle chuti
Příslušenství:
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte míchací hák. Přidejte 3 lžíce oleje, 1-2 lžičky kari pasty a koření.
2. Restujte 5 minut / 100 °C / rychlost 2.
3. Podlijte 1 litrem vývaru.
4. Vařte 15 minut / 100 °C / rychlost 1.
5. Přidejte 200 ml kokosového mléka.
6. Vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Uvařte rýžové nudle dle návodu.
8. Podávejte s nudlemi a posypte nasekaným koriandrem.