Studentská pečeť

Suroviny:
200 g kvalitní čokolády
2 lžíce kokosového oleje
80 g sekaných mandlí
50 g sekaných kešu ořechů
50 g loupaných pistácii
50 g rozinek
50 g brusinek
Příslušenství:
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte míchací hák.
2. Do nádoby přidejte 200 g peckové čokolády nalámané na malé kousky a 2 lžíce kokosového oleje.
3. Zahřejte: 2 minuty / 50 °C / rychlost 1.
4. Ve vedlejší míse promíchejte 80 g sekaných mandlí, 50 g sekaných kešu ořechů, 50 g loupaných pistácií, 50 g brusinek a 50 g rozinek.
5. Zalijte rozehřátou čokoládou a promíchejte.
6. Do silikových košíčků na muffiny dejte lžíci připravené hmoty a nechte vychladnout.