Špenátová roláda

Suroviny:
TĚSTO:
3 vejce (zvlášť bílky a žloutky)
130 g polohrubé mouky
400 g špenátového protlaku
NÁPLŇ:
2 vejce uvařené natvrdo
250 g taveného sýru
250 g Lučiny
Příslušenství:
metla
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Přidejte 3 bílky a šlehejte 3 minuty / rychlost 4. Hotový sníh dejte stranou.
3. Do nádoby vložte metlu.
4. Přidejte 3 žloutky a 400 g špenátového protlaku.
5. Šlehejte 2 minuty / rychlost 2.
6. Přidejte 130 g polohrubé mouky a šlehejte 3 minuty / rychlost 2.
7. Přidejte sníh z bílků a vmíchejte 2 minuty / rychlost 1.
8. Těsto vlijte na plech vyložený pečícím papírem a pečte 12 minut / 180 °C.
9. Horké upečené těsto smotejte do rolády a dejte chladit.
10. Do nádoby vložte nože.
11. Přidejte 2 oloupané vejce natvrdo, 250 g taveného sýru a 250 g Lučiny.
12. Sekejte 2 minuty / rychlost 2.
13. Vychladlou roládu rozbalte a natřete náplní. Zabalte a dejte vychladit.