Rybí polévka ze štiky

Suroviny:
500 g štiky (hlava, ocas, ...)
1,5 l vody
2 mrkve
1 petržel
1 jarní cibulka
2 hrsti petrželky
2 bobkové listy
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře
sůl, pepř
Příslušenství:
Míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte míchací hák.
2. Přidejte 500 g štiky, 1,5 litru vody, 2 mrkve, 1 petržel, 1 jarní cibulku, 2 hrsti petrželky, 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření, 5 kuliček pepře a sůl a pepř.
3. Vařte alespoň 60 minut / 100 °C / rychlost 1.
4. Po uvaření vývar sceďte a oberte maso.
5. Zeleninu pokrájejte na kolečka.
6. Dochuťte solí a pepřem a můžete posypat čerstvou petrželkou.