Restované lišky na víně

Suroviny:
250 g očištěných lišek
60 g másla
1-2 šalotky
80 ml bílého suchého vína
1 lžíce tymiánu
Příslušenství:
Nože
Míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1-2 oloupané šalotky a sekejte 10 sekund / rychlost 6.
3. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
4. Přidejte 60 g másla a restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 2.
5. Přidejte 1 lžíci tymiánu a pokrájených 250 g očištěných lišek.
6. Restujte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přilejte 80 ml bílého suchého vína a nechte zredukovat.
8. Vařte 5-10 minut / 100 °C / rychlost 1, dle velikosti hub.