Redvelvet cupcake

Suroviny:
200 ml podmáslí
6 ml gelového barviva
250 g hladké mouky
špetka kakaa
1 lžička kypřícího prášku
120 g povoleného másla
2 vejce
2 lžíce octa
1 lžíce jedlé sody
KRÉM:
150 g mascarpone
250 ml smetany ke šlehání
100 g bílé čokolády
malinový rozvar k naplnění
ovoce na zdobení
Příslušenství:
metla
Postup:
1. 200 ml podmáslí spojte s 6 ml gelového potravinářského barviva a dobře promíchejte.
2. Do nádoby vložte metlu.
3. Přidejte veškeré sypké ingredience pro těsto: 250 g hladké mouky, špetku kakaa, 1 lžičku kypřícího prášku a 1 lžíci jedlé sody.
4. Šlehejte 1 minutu / rychlost 3.
5. Přidejte zbylé ingredience pro těsto: 120 g povoleného másla, 2 vejce, 2 lžíce octa a podmáslí s potravinářským barvivem.
6. Šlehejte 3 minuty / rychlost 3.
7. Plňte košíčky a pečte 25 minut na 160 °C.
8. Z vychladlých košíčků lžičkou vyjměte střed.
9. Vzniklé prohlubně naplňte malinovým rozvarem.
10. Připravte si krém.
11. Do nádoby vložte metlu.
12. Přidejte 125 ml smetany ke šlehání a 100 g bílé čokolády.
13. Vařte 1 minutu / 50 °C / rychlost 1.
14. Přidejte zbylých 125 ml smetany ke šlehání a vychlaďte v lednici cca 6 hodin.
15. Do nádoby vložte metlu.
16. Přidejte vychlazenou smetanovou směs a 150 g mascarpone.
17. Šlehejte 1 minutu / rychlost 3 do požadované tuhosti.
18. Naplňte cukrářský sáček krémem, ozdobte cupcakes a dozdobte ovocem.