Ředkvičková pomazánka

Suroviny:
1 svazek ředkviček
2 uvařená vejce
2 lžíce bílého jogurtu
1 lžička hořčice
125 g polotučného tvarohu
50 g strouhaného tvrdého sýru (gouda, eidam, ementál, ...)
sůl, pepř
hrst bylinek
Příslušenství:
Sestava na strouhání
Metla
Postup:
1. Do nádoby vložte sestavu na strouhání.
2. Strouhejte rychlostí 5 jeden svazek ředkviček a 2 oloupaná uvařená vejce.
3. Do nádoby vložte metlu.
4. Přidejte 2 lžíce bílého jogurtu, 1 lžičku hořčice, 125 g polotučného tvarohu a 50 g strouhaného tvrdého sýra (gouda, eidam, ementál, …).
5. Šlehejte 2 minuty / rychlost 2.
6. Přidejte hrst posekaných bylinek a dochuťte solí a pepřem.
7. Šlehejte 20 sekund / rychlost 2.
8. Podávejte ideálně s celozrnným pečivem.