Rajčata s ricottovým krémem

Suroviny:
350 g cherry rajčat
1 červená cibule
3 stroužky česneku
6 lžic olivového oleje
250 g ricotty
100 g balkánského sýru
2 snítky tymiánu
2 snítky rozmarýnu
bagetka k servírování
Příslušenství:
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.
4. Přidejte 350 g cherry rajčat, 2 snítky rozmarýnu a 4 lžíce olivového oleje.
5. Ručně promíchejte.
6. Vložte na plech a pečte 5 minut / 180 °C.
7. Připravte si ochucenou ricottu.
8. Do nádoby vložte nože.
9. Přidejte 3 oloupané stroužky česneku a 2 snítky tymiánu.
10. Přidejte 250 g ricotty a 100 g balkánského sýru.
11. Přidejte 2 lžíce olivového oleje.
12. Sekejte 1 minutu / rychlost 6.
13. Podávejte s upečenými rajčaty a čerstvou bagetkou.