Pomazánka z vepřové konzervy

Suroviny:
1 cibule
3 nakládané okurky
250 g masové vepřové konzervy
2 lžíce dijonské hořčice
50 g žervé
1 lžička sladké mleté papriky
1 lžička mletého kmínu
2 vejce natvrdo
sůl, pepř
Příslušenství:
Nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli a 3 nakládané okurky.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Přidejte 250 g masové vepřové konzervy, 2 lžíce dijonské hořčice, 50 g žervé, 1 lžičku sladké papriky a 1 lžičku mletého kmínu.
5. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
6. Přidejte 2 vejce uvařené natvrdo.
7. Sekejte 7 sekund / rychlost 4.
8. Dochuťte solí a pepřem.