Pomazánka z vepřové konzervy

Pomazánka z vepřové konzervy

1 miska

10 minut

ověřený recept

 

Suroviny:

1 cibule 
3 nakládané okurky 
250 g masové vepřové konzervy 
2 lžíce dijonské hořčice  
50 g žervé 
1 lžička sladké mleté papriky 
1 lžička mletého kmínu 
2 vejce natvrdo 
sůl, pepř 

Příslušenství:

Nože

Postup:

1. Do nádoby vložte nože. 
2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli a 3 nakládané okurky. 
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6. 
4. Přidejte 250 g masové vepřové konzervy, 2 lžíce dijonské hořčice, 50 g žervé, 1 lžičku sladké papriky a 1 lžičku mletého kmínu. 
5. Sekejte 10 sekund / rychlost 6. 
6. Přidejte 2 vejce uvařené natvrdo. 
7. Sekejte 7 sekund / rychlost 4. 
8. Dochuťte solí a pepřem.