Pomazánka z řapíkatého celeru

Pomazánka z řapíkatého celeru

1 miska

10 minut
 

ověřený recept

 

        

Suroviny:

3 řapíky celeru
1 červená cibule
200 g Lučiny
200 g zakysané smetany
hrst pažitky
sůl, pepř

Příslušenství:

nože
stěrka

Postup:

1. Do nádoby vložte nože. 
2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 červenou cibuli. 
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Setřete stěrkou ke středu.
5. Přidejte 3 řapíky celeru, 200 g Lučiny a 200 g zakysané smetany. 
6. Sekejte 30 sekund / rychlost 6. 
7. Setřete stěrkou ke středu.
8. Přidejte hrst nasekané pažitky, sůl a pepř. 
9. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.