Polévka s trhaným masem

Suroviny:
300 g kuřecího masa
3 lžíce olivového oleje
2 cibule
4 stroužky česneku
600 g červených fazolí z plechovky
400 g rajčat z plechovky
1 l zeleninového vývaru
50 g bulguru
špetka chilli
sůl, pepř
Příslušenství:
míchací hák
nože
nástavec na vaření v páře
Postup:
1. Do nádoby vlijte 1 litr vody a uzavřete sestavou pro vaření v páře.
2. Spusťte program vaření v páře.
3. Po signalizaci vložte 300 g osoleného kuřecího masa.
4. Vařte 25 minut / 100 °C / rychlost 1 a poté dejte hotové maso stranou.
5. Po vychladnutí natrhejte pomocí vidliček.
6. Do nádoby vložte nože.
7. Přidejte 2 oloupané a přepůlené cibule.
8. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
9. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
10. Přidejte 3 polévkové lžíce oleje.
11. Restujte 8 minut / 90 °C / rychlost 1.
12. Přidejte 4 stroužky česneku pokrájené na plátky.
13. Restujte 2 minuty / 90 °C / rychlost 1.
14. Přidejte 600 g červených fazolí z plechovky a 400 g rajčat z plechovky.
15. Přidejte 1 litr zeleninového vývaru.
16. Vařte 20 minut / 90 °C / rychlost 1.
17. Přidejte špetku chilli a povařte 2 minuty / 90 °C / rychlost 1.
18. Vmíchejte do polévky trhané kuřecí maso.
19. Dochuťte solí a pepřem.