Pikantní kuřecí vývar

Suroviny:
500 g kuřecího skeletu / kuřecích krků
1,4 l vody
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
1/2 lžičky mletého koriandru
1 lžička kari
60 g zázvoru
trochu chilli
1 menší mrkev
80 g pórku
4 žampiony
2 lžíce oleje
Příslušenství:
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložíme 500 g kuřecího skeletu / kuřecích krků.
2. Přidejte 1,4 l vody, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, 1/2 lžičky koriandru, 1 lžička kari pasty, 60 g zázvoru nakrájeného na kolečka.
3. Vařte bez nástavce 1,5 hodiny / 100 °C.
4. Hotový vývar scedíme a dáme stranou.
5. Do nádoby vložte míchací hák.
6. Přidejte 4 žampiony na plátky, 1 menší mrkev na kolečka a trochu chilli.
7. Přidejte 2 lžíce oleje a restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
8. Zalijte vývarem a přidejte 80 g pórku nakrájeného na kolečka.
9. Vařte 20 minut / 100 °C / rychlost 1.