Perníčky s čokoládovým mašlováním

Suroviny:
TĚSTO:
400 g hladké mouky
80 g povoleného másla
2 vejce
140 g moučkového cukru
2 lžíce rozpuštěného medu
1 lžička jedlé sody
2 lžičky perníkového koření
1 lžička kakaa
NÁPLŇ:
50 g kakaa
120 ml vody
Příslušenství:
metla
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Přidejte 400 g hladké mouky, 80 g povoleného másla, 2 vejce, 140 g moučkového cukru, 2 lžíce rozpuštěného medu, 1 lžičku jedlé sody, 2 lžičky perníkového koření a 1 lžičku kakaa.
3. Šlehejte 50 sekund / rychlost 1.
4. Těsto dopracujte ručně.
5. Těsto zabalte a dejte na 24 hodin chladit do lednice.
6. Vyválejte těsto, vykrojte perníčky a potřete je směsí z 50 g kakaa a 120 ml vody.
7. Pečte 13 minut / 170 °C.