Ořechové trubičky s čokoládovým krémem

Suroviny:
310 g hladké mouky
150 g cukru moučky
150 g másla
100 g jemně mletých vlašských ořechů
1 žloutek
1 lžíce kakaa
Náplň
350 ml vyšlehané pařížské šlehačky
Příslušenství:
Metla
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Vložte 310 g mouky, 150 g cukru moučka, 150 g másla, 100 g ořechů, 1 žloutek, lžíce kakaa.
3. Šlehejte 1 minutu/ rychlost 2.
4. Propracujte do spojení těsta v ruce.
5. Vzniklé těsto přendejte do uzavíratelné krabičky a dejte na 1 hodinu odležet do lednice.
6. Těsto rozválejte na tenký plát a obalte jím tenké kovové trubičky.
7. Přendejte spojem na plech a pečte na 180 °C do růžova.
8. Teplé stáhněte z trubiček.
9. Po vychladnutí plňte vyšlehanou pařížskou šlehačkou.