Nepečené mini cheesecakes

Suroviny:
KORPUS:
150 g sušenek Lotus
50 g rozpuštěného másla
NÁPLŇ:
250 g mascarpone
250 g tvarohu
50 g cukru moučka
40 g ztužovače za studena
70 ml vlažné vody
KRÉM:
2 žloutky
20 g povoleného másla
50 g cukru krupice
1 vrchovatá lžíce škrobu
250 ml teplého mléka (40 °C)
40 g pomazánky Lotus
Příslušenství:
nože
metla
stěrka
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 150 g sušenek Lotus.
2. Sekejte 50 sekund / rychlost 6.
3. Přidejte 50 g rozpuštěného másla a promíchejte stěrkou.
4. Naplňte košíčky na cupcakes 1 cm sušenkovým těstem a upěchujte.
5. Košíčky dejte chladit na 5 minut do lednice.
6. Do nádoby vložte metlu.
7. Přidejte 250 g mascarpone, 250 g tvarohu a 50 g moučkového cukru.
8. Šlehejte 2 minuty / rychlost 3.
9. Stranou v misce smíchejte 40 g ztužovače za studena a 70 ml vlažné vody.
10. Směs ztužovače a vody vlijte do náplně a šlehejte 2 minuty / rychlost 4.
11. Náplň vrstvěte 2 cm na ztuhlé sušenkové těsto a dejte chladit na 2 hodiny do lednice.
12. Do nádoby vložte metlu.
13. Přidejte 2 žloutky, 20 g povoleného másla, 50 g cukru krupice, 1 vrchovatou lžíci škrobu a 40 g pomazánky Lotus.
14. Šlehejte 2 minuty / rychlost 3
15. Hned ze začátku dalšího šlehání přilijte 250 ml teplého mléka (40 °C) otvorem ve víku.
16. Šlehejte 5 minut / 85 °C / rychlost 2.
17. Lehce zchladlý krém vrstvěte do košíčků (vrstva cca 0,5 cm).
18. Dejte chladit do lednice na 1 hodinu.