Maso na pivě se zelím

Suroviny:
1/2 hlávky menšího zelí
4 plátky krkovičky
1 klobáska
150 g uzeného
1 cibule
sůl, pepř
3 lžíce sójové omáčky
4 lžíce plnotučné hořčice
200-250 g kečupu
500 ml piva
Příslušenství:
míchací hák
sestava na strouhání
nože
Postup:
1. Nádobu uzavřete sestavou na strouhání (plátky).
2. ½ hlávky menšího zelí překrojte na menší kousky a nastrouhejte rychlostí 5.
3. Dejte stranou.
4. Do nádoby vložte nože.
5. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
6. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
7. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
8. Osolte a opepřete 4 plátky krkovičky. Nakrájejte na proužky a vložte do nádoby.
9. Přidejte 1 klobásku nakrájenou na kolečka a 150 g uzeného nakrájeného na kostičky, nastrouhané zelí, 3 lžíce sójové omáčky, 4 lžíce plnotučné hořčice, 200-250 g kečupu a zalijte 500 ml piva.
10. Vařte 40-50 minut / 100 °C / rychlost 1 s otevřeným otvorem pro únik páry.