Marocká rybí polévka

Marocká rybí polévka

4 porce

55 minut

ověřený recept

 

Suroviny:

400 g filet z tresky   
200 g brambor   
200 g rajčat   
1 kapie   
3 stroužky česneku   
špetka chilli   
1/2 lžičky kurkumy   
1/2 lžičky sladké papriky   
1 hrst čerstvého koriandru   
300 g předvařené cizrny   
600 ml vody   
1/2 lžičky soli

Postup:

1. Do nádoby nevkládejte nástavec.   
2. Přidejte 3 stroužky česneku na plátky, 200 g brambor na plátky, 200 g rajčat na měsíčky a 1 kapii na proužky.   
3. Přidejte špetku chilli, 1/2 lžičky kurkumy, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky soli a 600 ml vody.   
4. Vařte 35 minut / 100 °C.   
5. Přidejte 300 g předvařené cizrny a 400 g filet z tresky na kousky cca 2x2 cm.   
6. Vařte 10 minut / 100 °C.   
7. Posypte nasekaným čerstvým koriandrem.