Marocká rybí polévka

Suroviny:
400 g filet z tresky
200 g brambor
200 g rajčat
1 kapie
3 stroužky česneku
špetka chilli
1/2 lžičky kurkumy
1/2 lžičky sladké papriky
1 hrst čerstvého koriandru
300 g předvařené cizrny
600 ml vody
1/2 lžičky soli
Postup:
1. Do nádoby nevkládejte nástavec.
2. Přidejte 3 stroužky česneku na plátky, 200 g brambor na plátky, 200 g rajčat na měsíčky a 1 kapii na proužky.
3. Přidejte špetku chilli, 1/2 lžičky kurkumy, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky soli a 600 ml vody.
4. Vařte 35 minut / 100 °C.
5. Přidejte 300 g předvařené cizrny a 400 g filet z tresky na kousky cca 2x2 cm.
6. Vařte 10 minut / 100 °C.
7. Posypte nasekaným čerstvým koriandrem.