Margot bábovka

Suroviny:
1 čokoláda Margot
1 smetana ke šlehání
2 vejce
100 g moučkového cukru
250 g polohrubé mouky
1/2 kypřicího prášku
50 g strouhané čokolády
Příslušenství:
Metla
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Přidejte 2 bílky a šlehejte 2,5 minuty / rychlost 4.
3. Sníh dejte stranou.
4. Přidejte 2 žloutky, 1 smetanu ke šlehání a 100 g moučkového cukru.
5. Šlehejte 15 sekund / rychlost 5.
6. Přidejte 1 nastrouhanou čokoládu Margot, 50 g strouhané čokolády, 250 g polohrubé mouky a ½ kypřicího prášku.
7. Šlehejte 15 sekund / rychlost 2.
8. Opatrně ručně vmíchejte sníh.
9. Vložte do vymazané a vysypané formy a pečte 60 minut / 170 °C.