Mangové kari

Suroviny:
500 g krůtích medailonků
2 lžíce žluté curry pasty
4 lžíce olivového oleje
80 g čerstvého strouhaného zázvoru
1 cibule
1 lžička římského kmínu
400 g kokosového mléka
0,4 l vývaru
1 mango
sůl, pepř dle chuti
Příslušenství:
Míchací hák
Nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože. Přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 10 sekund/ rychlost 5.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 80 g zázvoru, 2 lžíce curry pasty, lžičku římského kmínu a 4 lžíce olivového oleje.
6. Restujte 10 minuty/ 100 °C/ rychlost 1.
7. Přidejte 500 g osoleného a opepřeného krůtího masa.
8. Restujte 10 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
9. Podlijte 400 ml vývaru a vařte 40 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
10. Přidejte oloupané a na kostičky nakrájené mango.
11. Vařte 10 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
12. Přilijte 400 g kokosového mléka a dochuťte.