Kuřecí soté

Suroviny:
500 g kuřecích prs
2 lžíce kukuřičného škrobu
1 pórek
2 lžíce oleje
250 ml smetany
1–2 lžíce sójové omáčky
hrst petržele
Příslušenství:
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte míchací hák.
2. Kuřecí maso pokrájejte na nudličky, osolte a obalte v kukuřičném škrobu.
3. Do nádoby přidejte 2 lžíce oleje a pokrájený pórek.
4. Restujte 3 minuty / 100 °C / rychlost 1.
5. Přidejte maso a 2 lžíce sójové omáčky.
6. Restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 2.
7. Podlijte 250 ml smetany a vařte 20 minut / 100 °C / rychlost 1.
8. Dochuťte a posypte naseknou petrželkou.