Kuřecí noky do polévky

Suroviny:
1 kuřecí prso (200 g)
40 g parmazánu
2 lžíce strouhanky
2 lžíce mléka
1 vejce M
1 hrst nasekané petrželky
Příslušenství:
nože
sestava pro vaření v páře
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 200 g překrojených kuřecích prs.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Přidejte 40 g strouhaného parmazánu, 2 lžíce strouhanky, 2 lžíce mléka, 1 vejce M a 1 hrst nasekané petrželky.
5. Sekejte 1 minutu / rychlost 6.
6. Dejte chladit do lednice na 1 hodinu.
7. Vytvarujte mokrými rukami knedlíčky o průměru cca 2 cm.
8. Vyjměte nože a do nádoby vlijte vodu po risku pro vaření v páře.
9. Uzavřete sestavou pro vaření v páře.
10. Spusťte program vaření v páře a po signalizaci vložte knedlíčky.
11. Vařte v páře 6 minut / 100 °C.